Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

na buvau vakar echo,tai liepe ateit sausio 7 d. dar gerai nieko nemate verysad.gif sake 'lyg cia kazkas yra,bet dar negarantuoju' . tai va,dabar lauksiu 7 dienos. labai sunku islaukt bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 30, 17:19)
na buvau vakar echo,tai liepe ateit sausio 7 d.  dar gerai nieko nemate verysad.gif  sake 'lyg cia kazkas yra,bet dar negarantuoju' . tai va,dabar lauksiu 7 dienos. labai sunku islaukt bus doh.gif

viskas gerai mirksiukas.gif tik nesinervuok ir nepergyvenk, pasirodys tavo žirniukas, tegul ramiai paauga pilvukyje.O kokius simptomus jauti?silpnumas?pykinimas?nuovargis?
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 12 30, 21:51)
viskas gerai mirksiukas.gif tik nesinervuok ir nepergyvenk, pasirodys tavo žirniukas, tegul ramiai paauga pilvukyje.O kokius simptomus jauti?silpnumas?pykinimas?nuovargis?

siandien man 44 ciklo diena. trys testai teigiami (ir antra juostele ne koks vaiduoklis,o beveik tokio pat ryskumo kaip ir kontroline) .siaip pykinimo nejauciu.atvirkciai-labai padidejo apetitas,nors siandien kad labai butu pakiles tai nejutau.dar krutine labai jautri. temperatura laikosi virs 37 thumbup.gif ,tik va pilva maudzia kartais kaip per mmm,nors jau vakar ir siandien maziau,uzeina tik kartais. daugiau lyg nieko nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 30, 21:17)
siandien man 44 ciklo diena. trys testai teigiami (ir antra juostele ne koks vaiduoklis,o beveik tokio pat ryskumo kaip ir kontroline) .siaip pykinimo nejauciu.atvirkciai-labai padidejo apetitas,nors siandien kad labai butu pakiles tai nejutau.dar krutine labai jautri. temperatura laikosi virs 37  thumbup.gif  ,tik va pilva maudzia kartais kaip per mmm,nors jau vakar ir siandien maziau,uzeina tik kartais. daugiau lyg nieko nepastebejau g.gif

Kaip kazkas pasake- nestumo testai teigiami siaip sau nebuna mirksiukas.gif
man lygiai tokie pat pozymiai buvo pirmomis savaitemis, tad esu tikra, kad galima sveikinti su nestuke.gif , o GN tik patvirtins kai pas ja nueisi ir kai bus praeje daugiau laiko...
As pirma karta pas saviske buvau kai nestuke.gif buvo 6-7 savaites, tai viska puikiai pamate, net kad sirdele plaka smile.gif

Sekmes ir kantrybes belaukiant 4u.gif
Atsakyti
kadangi musu dziaugsmelis labai lauktas ir planuotas, o mano ciklas kaip laikrodis reguliarus, tai as iskart supratau kuri men mums pagaliau pavyko thumbup.gif net testo galejau nedaryti, bet sugalvojau vyrui dovana. Pasidariau (aisku dvi labai ryskios juosteles wub.gif ) testa ir supakavusi palikau vyrui po eglute. Stai tokia buvo musu siemetine kaledine dovanele wub.gif
Kad isitikinti jog viskas gerai, isiprasiau pas gine. Ir ji paklausus apie mano mmm, sako: nu gulkis bet ko gero nieko nematysiu. Bet musu zirniukas labai gerai matomas. Buvo 5 savaites ir 3 dienos. Dabar liepe ateiti po 3 savaiciu. Laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senbuve: 01 sausio 2008 - 18:19
as uzsiregistravau pas ginekologe iskart kai pamaciau II ax.gif
Atsakyti
as kai nuejau pirma karta, tai buvo kazkur 7 sav gal g.gif pamate. paskiau nuejus dar po keliu, paskae kad bus du doh.gif soko buvo rolleyes.gif
Atsakyti
na as apie savo nestuma suzinojau tik nuejus pas ginekologe,nes nestumo testas rode,jog tikrai nesilaukiu,o menesiniu nebuvo,tad nuejau pas gydytoja.nuo tada kas menesi ir vaikstinejau
Atsakyti
Aš pirma karta buvau vakar 01.02 (buvo 6sav. ir 1d.) irgi pamačiau savo mažiuką leliuką ax.gif ir nuotrauką gavau, dabar pasakė ateiti lygiai po 1mėn. ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,o as nelabai supratusi isejau is gines g.gif Mn buvo tada 7 savaite,kuo puikiausiai matesi lelius biggrin.gif ,klausiausi sirdeles plakimo,beveik jau zliumbiau,o i iskaita sako irasyta busi tik po menesio blink.gif Ti kaip suprast? blink.gif KOdel dar laukt menesi?Ar gali kas paprotint mane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(treks @ 2008 08 08, 11:08)
4u.gif Sveikutes,o as nelabai supratusi isejau is gines g.gif Mn buvo tada 7 savaite,kuo puikiausiai matesi lelius biggrin.gif ,klausiausi sirdeles plakimo,beveik jau zliumbiau,o i iskaita sako irasyta busi tik po menesio blink.gif Ti kaip suprast? blink.gif KOdel dar laukt menesi?Ar gali kas paprotint mane? g.gif

As irgi buvau siandien biggrin.gif Irgi 7-nios savaites nestuke.gif Ech, prisiskaiciau cia jusu forumu ir uzsikreciau nestumu. Netyciukas gavos biggrin.gif biggrin.gif
Man daktare pasake, kad i iskaita statys veliau, po menesio. Dabar nesicackina niekas su nestuke.gif . Bet o ko tu pergyveni? Svarbu, kad leliukas thumbup.gif As irgi zliumbiau, paskui juokiausi ,daba nuotraukyte buciuju lotuliukas.gif . Mano lelyte irgi matosi gerai. Daktare sake, kad sirdute tik nuo kitos savaites girdesis. Tai as tik 19-ta pas ja eisiu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kodel taip neramu,o todel kad dar ir cista diduke kiausideje unsure.gif Dirbt reikia,o darbe pakilojimai,nesiojimai,juk trukt gali g.gif Kas tada atsakys? verysad.gif Tad paemiau neapmokamu kol tas menuo prabegs blush2.gif nes nezinau net kaip elgtis,jei iskaitoj buciau pasak gyditojos kazka parasytu,o dbr as neiskaitoj,gavusi is apylinkes tik kad esu nescia blink.gif Odarbe tai tik smulkmena,nelieps virsv.dirbt.nakti ir nesius krovejo darbo,visa kita daryt reikia. doh.gif Ti va,tad ir nesupratusi esu blink.gif
Atsakyti