Sveikutės, na man vakar patvirtino kad aš laukiuosi, koks laikas su daktarus usigincijom bet mano manymu, kad kovo 27 man bus 5 svaitės. man kažkaip yra tokių karamelinių šokoladinių išskyrų, buvo ir keli kraujo lašai, todėl aš taip anksti pas ginekologą susiruošiau. o jis mane ant to lėktuvo ir su vaginaliniu ekoskopu žiūrėjo, ir nieko nematė. liepė ateiti kitą sabaitę, bet jau aš pas jį neisiu. eisiu kur nors kitur. tikiuosi, kad pamatys tą mano žirniuką it kad nieko man nesujaukė su tuo ekoskopu.
Sveiki,
norejau pasiteirauti, ar lankotes pas privatu gydytoja? Ir kiek gali kainuoti viso nestumo prieziura privacioj klinikoj.
Gal galite pasidalinti savo patirtimi.
Busiu dekinga
norejau pasiteirauti, ar lankotes pas privatu gydytoja? Ir kiek gali kainuoti viso nestumo prieziura privacioj klinikoj.
Busiu dekinga

Aš buvau Vaisingumo centre vakar, tai apziura ir konsultacija kainavo 130 litu, gydytoja sake jei normalus neštumas, tai reikia per nėštumą 10 kartų apsilankyti, tai kainuotų apie 1300 ltl, nemanau , kad tai labai didelė suma.
Aciu uz konsultacija.
Dar norejau pasiteirauti apie gydytojus - ginekologus.
Ar teko kuriai lankytis pas I.Kravcenkiene, ar ji priziurejo nestuma?
As pas ja dabar lankausi, darant tyrimus ir uz apziura jinai nemazai paima, todel labai idomu kiek kainuotu nestumo prieziura.
Dar norejau pasiteirauti apie gydytojus - ginekologus.
Ar teko kuriai lankytis pas I.Kravcenkiene, ar ji priziurejo nestuma?
As pas ja dabar lankausi, darant tyrimus ir uz apziura jinai nemazai paima, todel labai idomu kiek kainuotu nestumo prieziura.
QUOTE(M.Rasele @ 2009 03 31, 08:51)
Sveiki,
Busiu dekinga
Busiu dekinga

Nu gi žiurint kokiam mieste. Aš tai prisirašius privačioj klinikoj tai šiaip tai neščiosios priežiura yra nemokama.Bet kai lankausi tai duodu 50lt. i kišene.Taip manau pigiau išeina.
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 03 25, 13:05)
Siaip girdejau kad pazyma israsoma nuo 6 sav., kai jau iziurima vaikiuko sirdele. Taciau as manau, jeigu pas tave sunkus darbas, gali paprasyti, turetu israsyti. Man isdave 9 sav., pati paprasiau, nes daug neaiskumu darbe, tai apsidraudziau.
Sekmes planuojant leliuka
Sekmes planuojant leliuka

nes su pirmu tai nuneshiau dekreto pazyma ir viskas. pazhymos reikejo tik akademinem univere...

Merginos, ar būtinas lėktuvas per pirmąją apžiūrą? Kol mažai savaičių, gal nebūtina ten sėstis, gal tik echo pakaktų padaryti?

o ko ten ant to echo taip rautis?
apskritai rekomenduojama daryt ne daugiau kaip pora per visa neshtuma, jei nera butinybes o iki 18 sav apskritai nerekomenduojama...ar tai iki 12.. nelabai pamenu...

sveikos merginos, tikiuosi patarimo is labaiu patyrusių. Tik 2 svaites kaip as neščia.
Kada rieketu pirmą kartą apsilankyti pas ginekologa?

QUOTE(Lapieniuke @ 2009 04 22, 10:28)
sveikos merginos, tikiuosi patarimo is labaiu patyrusių. Tik 2 svaites kaip as neščia.
Kada rieketu pirmą kartą apsilankyti pas ginekologa?

per toki ankstyva gal dar niekas neapzhiurineja, pasakys, kad geriausiu atveju po menesio ateitum, o shiaip gerk folio rugsti ir dzhiaukis neshtumu

jei eisi ne privachiai tai dabar gali registruotis:) kol atsiras laisva vieta tai ir praeis menuo

svarbiausia iki 12 savaites pasirodyti daktarams.
sveikos merginos, tikiuosi patarimo is labaiu patyrusių. Tik 2 svaites kaip as neščia. wub.gif Kada rieketu pirmą kartą apsilankyti pas ginekologa?
jei jau veluoja menesines tai ir eik,nereikia laukti
jei jau veluoja menesines tai ir eik,nereikia laukti

mane irgi domina sitas klausimas. esu nescia jau 9 savaite, bet dar nesilankiau pas gydytoja. mano gydytoja homeopate patare man neiti pas ginekologe iki 12 savaites, kad ten neprimaigytu.mane tai ir ramina, ir gasdina, nes nezinia per pirma nestuma sukelia nemazai streso.
galbut kazkokius bent kraujo tyrimus reiktu pasidaryti . bendra kraujo tyrima dariausi 4 nestumo savaite (to dar nezinojau). buvo geras, tik gelezies dar norma, bet jau mazai. kokie dar tyrimai butini, kurie gali buti reiksmingi vaisiaus vystymuisi?
ir ka butent duoda folio rugstis?
labai aciu uz atsakymus.
pagaliau ir as prie jusu prisijungiau
galbut kazkokius bent kraujo tyrimus reiktu pasidaryti . bendra kraujo tyrima dariausi 4 nestumo savaite (to dar nezinojau). buvo geras, tik gelezies dar norma, bet jau mazai. kokie dar tyrimai butini, kurie gali buti reiksmingi vaisiaus vystymuisi?
ir ka butent duoda folio rugstis?
labai aciu uz atsakymus.
pagaliau ir as prie jusu prisijungiau