Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

Sveikos merginos, as cia naujoke ir nestumo reikalais naujoke smile.gif tai uzduosiu toki kvaila klausima:) uzvakar buvau pas ginekologi, ji pasodino ant kedes ir apziurejo spaudydama mane ir bandydama iskelti, jos zodziais tariant, gimda i virsu. Buvo nemalonu, bet po tos proceduros man skauda pilvo apacia, ne visa laika, bet uzeina tokiais tarpais. Lb pergyvenu, nes pagal jos apziura man tik 5 savaites, tai bijau, kad nebutu kas vaisiui per tokia apziura. Taip pat man smarkiai skaudeti pradeda, kai atsisedu ir pasilenkiu i prieki, vat tada tai skauda. Rytoj bandysiu privaciai uzsiregistruoti pas kita gydytoja, kazkoks nemalonus jaudulys yra.
O gal as per daug panikuoju ir imu viska i sirdi, gal cia normalus procesas. Beje ji liepe ateit 17 diena, o tada irasys i iskaita ir sius visu tyrimu darytis. Ar cia ir normalu, nes as jau dabar jauciu tirpima ranku ir koju naktim. O mano sirdies vienas voztuvas neuzsidaro, tai ir apie tai pasakiau, tai ji sako, palauk, ateis laikas ir tyrimus pasidarysi, nors buna , kad pulsas didelis, nors kraujo spaudimas normalus (kraujo spaudimo aparato duomenimis).
Lb lauksiu Jusu pasisakymu, aciu is anksto merginos wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2007 08 30, 11:09)
pasodina ant kedes, paima tepineli, duoda siuntimus kitiems tyrimams- slapimo, kraujo. O del echo tai kaip koks gydytojas, mano tai nedare, nebent butu kokiu itarimu del gresiancio.

O man dare,nors viskas tvarkoj buvo,tik nesutapo laikas,dviem savaitem maziau pagal echo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2007 08 30, 11:09)
pasodina ant kedes, paima tepineli, duoda siuntimus kitiems tyrimams- slapimo, kraujo. O del echo tai kaip koks gydytojas, mano tai nedare, nebent butu kokiu itarimu del gresiancio.

O man dare,nors buvo viskas gerai,tik nesutapo laikas,pagal echo rode 2sav maziau biggrin.gif
Atsakyti
O man jau 32 sav. ir gydytoja ne karto neziurejo ginekologiskai, tik 3k. echoskopu...
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Jungiuosi prie nėštukių (man dar tik 4-5 savaitės), bet taip pat jau labai susirūpinau pasitikrinti ar viskas ten gerai. Esu sumišime ką daryti, ar pasitikėti poliklinikos ginekologėm ar eiti pas privačią, stabdo tik privačių įkainiai. Prisiskaičiau visokių pasakojimų apie poliklinikas ir apžiūras tai baisu, kad kažko nepaskirs, neištirs, nepažiūrės (ypač kai yra buvęs negimdyvinis nėštumas). Ar jau man paranoja? g.gif
O gal yra kokia maža poliklinika vilniuje, kur žymiai žmogiškiau atsižvelgia į pacientą, tik tyrimus siunčia į spec. įstaigas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ovke @ 2009 02 04, 00:33)
Sveikos merginos, as cia naujoke ir nestumo reikalais naujoke smile.gif  tai uzduosiu toki kvaila klausima:) uzvakar buvau pas ginekologi, ji pasodino ant kedes ir apziurejo spaudydama mane ir bandydama iskelti, jos zodziais tariant, gimda i virsu.

o kas cia per procedura
kam ten ka kelti ???
pirma kart girdziu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano nestumas septynios savaites, o gydytoja mane priima tik karta i menesi, ar tai normalu?
beje kaip jus isgyvenote visas baimes ir blogas nuojautas?
aciu uz info
Atsakyti
Man 5 sav. kazakaip nerimo daug, nes pirmas nestumas. Buvau pas ginekloge, tai echo padare ir viskas. Sake, kad po kokio men ateiciau smile.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif as irgi cia naujokele visom prasmem smile.gif Mum(pagal gydytoja0siand 5sav,o pagal nestumo kalendoriu,tai beveik7savaites g.gif Pirma kart man atliko echoskopo apziura ir dave nuotraukyte wub.gif ir tada israse yvairiausiu tyrimu,kuriu du yra mokami,taciau jokiu tepineliu neime... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

tikriausiai ir man reikes prisijungti prie burio, siandien testas parode 2 linijas ax.gif , po triju dienu pas gydytoja.
Baisoka, kol kas dar renku informacija kaip toliau gyventi, ka galima , ko negalima ir pan. Teks cia uzsukti dazniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ovke @ 2009 02 03, 23:33)
Sveikos merginos, as cia naujoke ir nestumo reikalais naujoke smile.gif  tai uzduosiu toki kvaila klausima:) uzvakar buvau pas ginekologi, ji pasodino ant kedes ir apziurejo spaudydama mane ir bandydama iskelti, jos zodziais tariant, gimda i virsu. Buvo nemalonu, bet po tos proceduros man skauda pilvo apacia, ne visa laika, bet uzeina tokiais tarpais. Lb pergyvenu, nes pagal jos apziura man tik 5 savaites, tai bijau, kad nebutu kas vaisiui per tokia apziura. Taip pat man smarkiai skaudeti pradeda, kai atsisedu ir pasilenkiu i prieki, vat tada tai skauda. Rytoj bandysiu privaciai uzsiregistruoti pas kita gydytoja, kazkoks nemalonus jaudulys yra.
O gal as per daug panikuoju ir imu viska i sirdi, gal cia normalus procesas. Beje ji liepe ateit 17 diena, o tada irasys i iskaita ir sius visu tyrimu darytis. Ar cia ir normalu, nes as jau dabar jauciu tirpima ranku ir koju naktim. O mano sirdies vienas voztuvas neuzsidaro, tai ir apie tai pasakiau, tai ji sako, palauk, ateis laikas ir tyrimus pasidarysi, nors buna , kad pulsas didelis, nors kraujo spaudimas normalus (kraujo spaudimo aparato duomenimis).
Lb lauksiu Jusu pasisakymu, aciu is anksto merginos  wub.gif  bigsmile.gif

blink.gif blink.gif nu jau ne, ant kedes tai nejuokas sviezia nestuke.gif krapstinet doh.gif Ir kur jus tokias ginekologes istraukiat? g.gif Taigi pacioj pradzioj viskas tai trapu, as ne uz ka nelipciau ant kedes schmoll.gif schmoll.gif aisku, kam nelemta kad kas atsitiktu, tai ir niekaip neatsitiks cool.gif
Atsakyti
Mane tai pirmą kartą su ultragarso aparatu pažiūrėjo. Ėjau 6 sav. Daugiau nieko nedarė ir liepė ateiti 11 - 12 sav., tuomet vėl žiūrės. Žinoma dar kraujo ir šlapimo tyrimai. smile.gif
Atsakyti
Labas visosms būsimoms ir esamoms mamytėmis,
malonu prisijungti prie jūsų pašnekesių, aš naujokė, šią savaitę irgi sužinojau, kad laukiuosi (pasidariau testą), tai dabar rankioju visą infomaciją kas ir kaip turi būti smile.gif man jau 5 sav. ir neapsisprendžiu arčia eiti į polikliniką ar privačiai... gal kas bandė nėštukių priežiūros programą Nortway medicinos centre Vilniuje? Visai vilioje, tik neaišku ar verta? Ačiū
Atsakyti