Sveikos merginos, as cia naujoke ir nestumo reikalais naujoke

tai uzduosiu toki kvaila klausima:) uzvakar buvau pas ginekologi, ji pasodino ant kedes ir apziurejo spaudydama mane ir bandydama iskelti, jos zodziais tariant, gimda i virsu. Buvo nemalonu, bet po tos proceduros man skauda pilvo apacia, ne visa laika, bet uzeina tokiais tarpais. Lb pergyvenu, nes pagal jos apziura man tik 5 savaites, tai bijau, kad nebutu kas vaisiui per tokia apziura. Taip pat man smarkiai skaudeti pradeda, kai atsisedu ir pasilenkiu i prieki, vat tada tai skauda. Rytoj bandysiu privaciai uzsiregistruoti pas kita gydytoja, kazkoks nemalonus jaudulys yra.
O gal as per daug panikuoju ir imu viska i sirdi, gal cia normalus procesas. Beje ji liepe ateit 17 diena, o tada irasys i iskaita ir sius visu tyrimu darytis. Ar cia ir normalu, nes as jau dabar jauciu tirpima ranku ir koju naktim. O mano sirdies vienas voztuvas neuzsidaro, tai ir apie tai pasakiau, tai ji sako, palauk, ateis laikas ir tyrimus pasidarysi, nors buna , kad pulsas didelis, nors kraujo spaudimas normalus (kraujo spaudimo aparato duomenimis).
Lb lauksiu Jusu pasisakymu, aciu is anksto merginos