Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

Labas vakarelis visoms smile.gif
As dar ne nestuke.gif ,bet planuojam, ir man iskilo toks klausimas. O tai kiek savaiciu turi buti nestumas, kad gydytojas parasytu pazyma i darba? Visgi, jei darbas sunkesnis, tai jau nescia budama, negalesi visko daryti...
Atsakyti
Sveikos, atrodo, kad aš ir nestuke.gif . Pirmadienį pasidariau tetą. Ateinantį pirmadienį einu pas savo šeimos gydytoją, o pas ginekologę - dar sekantį pirmadienį. Pilvą skauda kaip per mėnesines. Normalu, tikiuosi? Pirmas nėštumas, tai tokia žiopla jaučiuosi dabar doh.gif Nei ką daryt, nei ką galvot dabar nebežinau doh.gif pasimetus...
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 03 03, 21:05)
Sveikos, atrodo, kad aš ir nestuke.gif . Pirmadienį pasidariau tetą. Ateinantį pirmadienį einu pas savo šeimos gydytoją, o pas ginekologę - dar sekantį pirmadienį. Pilvą skauda kaip per mėnesines. Normalu, tikiuosi? Pirmas nėštumas, tai tokia žiopla jaučiuosi dabar  doh.gif Nei ką daryt, nei ką galvot dabar nebežinau doh.gif  pasimetus...

Dažniausiai kiek paskaudena ir pamaudzia pradzioje nestumo, kiek zinau tai normalu. Aisku jei labai skauda, tai reiktu greiciau kreiptis pas daktarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danyte23 @ 2009 02 28, 22:13)
Labas vakarelis visoms  smile.gif
As dar ne  nestuke.gif ,bet planuojam, ir man iskilo toks klausimas. O tai kiek savaiciu turi buti nestumas, kad gydytojas parasytu pazyma i darba? Visgi, jei darbas sunkesnis, tai jau nescia budama, negalesi visko daryti...

laba biggrin.gif
pažymą parašys iš karto, kai tik patvirtins, kad laukies
aš pas gydytoją apsilankiau, kai buvo 6 savaitės
tai iš karto ir parašė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Violeta* @ 2009 03 04, 10:56)
Dažniausiai kiek paskaudena ir pamaudzia pradzioje nestumo, kiek zinau tai normalu. Aisku jei labai skauda, tai reiktu greiciau kreiptis pas daktarus  smile.gif

4u.gif Nuraminai. Jau apsigandus buvau dėl to maudimo. smile.gif
Atsakyti
Kai as dariausi testa buvo praejusios 9 dienos po l.santykiu vaisingomis dienomis, taciau jis buvo neigiamas. Taciau ta visa savaite matavausi savo kuno temperatura ir ji buvo 37 - 37.2, o tai reiskia pastojima kiek esu skaiciusi. Tai galvoju gal po keliu dieneliu jei nesulauskiu m... darysiuosi dar viena. Labai tikiuosi kad bus visdelto teigiamas. Bet pergyvenu del vieno dalyko, jau gal trecia diena vis maudzia pilva, panasiai kaip pries m... bet itariu kazkodel kad jos taip ir neprasides, o tas maudimas del kitu priezasciu.
Sakykit ar yra tikimybe kad visdelto lauksiuosi ir ar normalu dar tik antra savaite jei kartais lauksiuosi tas pilvo maudimas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes smile.gif na ir as pamaciau tuos stebuklingus II bruksnelius, mmm turejo ateiti 03.03, bet nesulaukiau, tai po poros dienu pasidariau testa ir pamaciau vaiduokli, o siandien tas vaiduoklis greitai pasirode ir ryskesnis, ryt bandysiu registruotis pas gine smile.gif kaizkaip dar nesitiki man, kad va, pagaliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyyyte @ 2009 03 08, 13:28)
Kai as dariausi testa buvo praejusios 9 dienos po l.santykiu vaisingomis dienomis, taciau jis buvo neigiamas. Taciau ta visa savaite matavausi savo kuno temperatura ir ji buvo 37 - 37.2, o tai reiskia pastojima kiek esu skaiciusi. Tai galvoju gal po keliu dieneliu jei nesulauskiu m... darysiuosi dar viena. Labai tikiuosi kad bus visdelto teigiamas. Bet pergyvenu del vieno dalyko, jau gal trecia diena vis maudzia pilva, panasiai kaip pries m... bet itariu kazkodel kad jos taip ir neprasides, o tas maudimas del kitu priezasciu.
Sakykit ar yra tikimybe kad visdelto lauksiuosi ir ar normalu dar tik antra savaite jei kartais lauksiuosi tas pilvo maudimas  unsure.gif

Pilvuko maudimas pirmais men visai normalus reiskinys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(totti @ 2009 03 08, 17:33)
Sveikos mergaiciukes  smile.gif na ir as pamaciau tuos stebuklingus II bruksnelius, mmm turejo ateiti 03.03, bet nesulaukiau, tai po poros dienu pasidariau testa ir pamaciau vaiduokli, o siandien tas vaiduoklis greitai pasirode ir ryskesnis, ryt bandysiu registruotis pas gine smile.gif kaizkaip dar nesitiki man, kad va, pagaliau  4u.gif

Nuosirdziausi SVEIKINIMAI!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes as ir priklausau nestuke.gif buriui..

kita savaite einu pirmam vizitui pas gine, ar reikia ir pas seimos gydytoja nueit? jei isduos pazyma kad laukiaus, ar ja iskart butina i darboviete pristatyti? ar galima sulaukti tu 12 savaiciu ir tik tada i darba pristatyti?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2009 03 10, 10:51)
Sveikutes as ir priklausau  nestuke.gif  buriui..

kita savaite einu pirmam vizitui pas gine, ar reikia ir pas seimos gydytoja nueit? jei isduos pazyma kad laukiaus, ar ja iskart butina i darboviete pristatyti? ar galima sulaukti tu 12 savaiciu ir tik tada i darba pristatyti?

Aciu uz atsakymus  4u.gif

Oi, tikrai dar neskubek su ta darboviete, spesi dar. Juk maza ka (aisku, neduok Dieve), paskui aiskinkis visiem kas, kaip ir kodel. As delsiau iki 5-o men blush2.gif O dabar megaukis savo pilvuku tik su paciais artimiausiais 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Na as irgi sestadieni ryte pamaciau II wub.gif ilgai lauktus II wub.gif bet realiai jau zinojau kad nestuke.gif nes tiek pozymiu...kol galiausiai pykinimas nuo dantu pastos priverte sugadinti testuka ax.gif pamaciau antra neryskia bet gerai matoma juostele.... dar negaliu patiketi, todel siandien leksiu pirkti testuku ir ryt vel darysiu... ax.gif pagal viskas mums kazkur 5 savaites, tai dar manau ankstoka bus lekti pas gine ax.gif palauksiu kitos savaites pabaigos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(danyte23 @ 2009 02 28, 22:13)
Labas vakarelis visoms  smile.gif
As dar ne  nestuke.gif ,bet planuojam, ir man iskilo toks klausimas. O tai kiek savaiciu turi buti nestumas, kad gydytojas parasytu pazyma i darba? Visgi, jei darbas sunkesnis, tai jau nescia budama, negalesi visko daryti...

Siaip girdejau kad pazyma israsoma nuo 6 sav., kai jau iziurima vaikiuko sirdele. Taciau as manau, jeigu pas tave sunkus darbas, gali paprasyti, turetu israsyti. Man isdave 9 sav., pati paprasiau, nes daug neaiskumu darbe, tai apsidraudziau.
Sekmes planuojant leliuka 4u.gif
Atsakyti