mes ejome kartu 9 sav ir 16 sav gavau nuotraukites abu kartus

kadangi ejau profilaktiskai pas gyd ir dar nezinojau kad esu
tai 4sav ji mane abziurejo ir nieko nesake sake ateit kai prasides mmm padarys kazkokius tyrimus bet mmm neatejo tai nuejau dar po 3sav ir tada pasveikino kad esu 7sav

Kai laukiausi pirmo vaiko, tai atėjau, kai buvo 6 sav. Tada gydytoja pasakė, kad per anksti atėjau ir liepė ateiti kai bus 8 sav.
O dabar eisiu, kai pilvūzui bus 8 sav.
O dabar eisiu, kai pilvūzui bus 8 sav.
as tai nulekiau kai man buvo 3-4sav
, tai echoskopu neryskiai mate
, bet padare visus tyrimus ir viskas ok
. tai liepe ateiti kai bus 8sav. tada darys pakartotina echo , gal tada pamatys mano klecka

pasidariau testuka,palaukiau keturias dieneles ir nuejau..
sako nedarysiu dar eho nes nematysiu turbut..as susinervinau
sako bet isprotesi jei nepadarysiu ane??
aha sakau...
na einam padarysiu tada....o va matau sako!!!
isvada 4savaites ir 5 dienos
dabar jau 6savaiteles

As pas gydytoja apsilankiau, kai nestumas buvo 5 sav. buvau pasidarius testa, teigiamas buvo, bet keliu savaiciu nestumas nezinojau kol nepadare echoskopijos. vyra vesdavaus tik kai zinodavau, kad echoskopija darys, taip nemaciau reikalo jo ten vest

O as tik uzvakar pirma karta nuejau, nors mums jau 11 savaiciu, bet jauciausi gerai todel ir nejau, nes labai nemegstu tos smagiosios kedes - lektuvelio
Padare echoskopa, tik kai echoskopavo labai gailejausi, kad vyro nebuvo salia, bet kai gydytoja dave nuotraukele labai nudziugau, kad ir mamai ir vyrui nu zodziu visiems parodysim koks musu stebuklelis

Padare echoskopa, tik kai echoskopavo labai gailejausi, kad vyro nebuvo salia, bet kai gydytoja dave nuotraukele labai nudziugau, kad ir mamai ir vyrui nu zodziu visiems parodysim koks musu stebuklelis

as tai pirma kart pas gydytoja apsilankaiu kai pilvukui buvo 8 savaiteles, buciau anksciau nuejus bet reikejo palaukt eiles