Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 10 24, 16:35)
Ačiū už atsakymus  4u.gif  O ar tempiatės vyrą kartu eidamos? Nu, kad ir jis leliuką per echoskopą pamatytų..  ax.gif

As ejau po savaites ar poros nuo dziugios zinios, paziurejo echo ir liepe ateiti po savaites, kad pasiziureti ar gemaliukas tikrai vystosi. Tai ta laukimo sav. pasinervavom, o kai nuejau pasake, kad viskas gerai thumbup.gif
Na pirmus kartelius namanau, kad verta vestis vyrus, juk ten tik gemaliukas, mazas rutuliukas, dar net nesimato nei sirdeles, nei rankyciu , nei kojyciu. Manau verta vestis kai jau pilvelio gyventojas buna didesnis, kai pradeda spurdeti bigsmile.gif
Atsakyti
Ejau tik pamacius II, tiesiog norejosi isitikinti jog viskas tvarkoje. Nustate, kad man 4 sav. ir 1 diena. Puslyte yra gimdoje. Sekantis vizitas po keliu savaiciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 30 spalio 2007 - 13:05
Nesulaukus menesiniu, padariau nestumo testa, tai buvo neigiamas. visa savaite ramybes nedave, nes pas mane visada buvo reguliarios menstruacijos. pirkau dar viena testa, ta karta teigiama rezultata parode g.gif . isvis passimeciau, bet sesuo ikalbejo nueit pas ginekologe, tai echoskopu patvirtino, kad jau 6sav. laukiuosi blush2.gif . keistas jausmas buvo, bet vis dar negalejau patiket, kad manyje jau mezgasi nauja gyvybe ax.gif
Atsakyti
suzinojau 6 savaiciu. dabar jau 12 sav. eina. o del odontologo, tai kaip tik buvau pries pora dienu. paziurejo, 4 skylutes (apsileidau kazkaip tongue.gif ). kai pasakiau, kad trecia menesi nescia, is pradziu kategoriskai atsisake tvarkyti dantis dar geras tris savaites. sake, kad patirsiu stresa, gali buti persileidimas. visgi ikalbejau ja taisyti. be nuskausminamuju aisku, skaudejo irgi aisku lotuliukas.gif prisiminiau mokyklos laikus biggrin.gif bet baimes niekada neturejau, tai stresu nepatyriau biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą kartą pasirodžiau 6 sav, tiksliau, nuvažiavau tiesiai į ligoninę, nes pasijutau nelabai gerai ir jau galvojau, kad persileisiu unsure.gif (Bet viskas buvo gerai blush2.gif mirksiukas.gif ), o į įskaitą įtraukė 7 sav. ax.gif
Atsakyti
as buvau pries pora dienu, ka man buvo 5 sav ir kelios dienos. dabar eisiu po 2 sav, itrauks i iskaita, tyrimus priduosiu ir t.t.
Atsakyti
sveikos mamytes ax.gif
as irgi busiu naujai iskepta mamyte koki liepos menesiuka, aisku jei viskas gerai blink.gif
kad laukiuosi pirma karta nestumo testaukas parode spalio 30 diena. paskutines menesines buvo paskutine rugsejo savaite smile.gif sekancia dienuke dariausi dar viena testuka bigsmile.gif ir tas teigiamas lotuliukas.gif tai ta pacia dienuke ir nuejau pas ginekologe... bet... blush2.gif sako, kad per anksti susigribau ir nieko nesimato doh.gif
tai siandien vel keliausiu biggrin.gif nors aisku per tas 4 dienas laukimo pasidariau dra du testukus nes gi labai labai norisi to tikro TAIP lotuliukas.gif
taigi, mano pirma perziura buvo ryskiai per anksti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2007 11 05, 12:43)
sveikos mamytes  ax.gif
as irgi busiu naujai iskepta mamyte koki liepos menesiuka, aisku jei viskas gerai  blink.gif
kad laukiuosi pirma karta nestumo testaukas parode spalio 30 diena. paskutines menesines buvo paskutine rugsejo savaite  smile.gif sekancia dienuke dariausi dar viena testuka  bigsmile.gif  ir tas teigiamas  lotuliukas.gif  tai ta pacia dienuke ir nuejau pas ginekologe... bet...  blush2.gif  sako, kad per anksti susigribau ir nieko nesimato  doh.gif
tai siandien vel keliausiu  biggrin.gif nors aisku per tas 4 dienas laukimo pasidariau dra du testukus nes gi labai labai norisi to tikro TAIP lotuliukas.gif
taigi, mano pirma perziura buvo ryskiai per anksti  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif ta pati ir mano situacija. Ilgaji savaitgali pradziuginio ilgai laukti II. wub.gif dziaugiuosi tyliai ir tikiuosi kad isikursim gerai pilvelyje ir augsim sveiki. pas daktare begt neskubu, dar luktelsiu iki kitos savaites.
Atsakyti
Pirma karta apsilankiau pas gydytoja 6 savaiciu, t.y po 2 savaiciu, kai nepasirode mm tongue.gif
Atsakyti
Norėčiau Jūsų paklausti, jei testas rodo, kad esi nėščia, ar gali iš karto registruotis pas ginekologę, ar vis tik reikia pirma eiti pas šeimos gydytoją, kad ji duotų siuntimą?
Atsakyti
QUOTE(Guoda @ 2007 11 05, 18:19)
Norėčiau Jūsų paklausti, jei testas rodo, kad esi nėščia, ar gali iš karto registruotis pas ginekologę, ar vis tik reikia pirma eiti pas šeimos gydytoją, kad ji duotų siuntimą?

as ejau tiesiai pas ginekologe, nes ka tau gali pasakyti seimos gydytoja? ir visa nestuma eini juk pas ginekologe.
Atsakyti
Geriausia lankytis pas tokią ginekologę, kuri vėliau galės priimti jūsų gimdymą. Todėl iš anksto reikia gerai pasvarstyti ir tinkamai pasirinkti.
Atsakyti