Dėl ginekologo- taip smagu kai priima tas pats kuris ir prižiūri- tačiau realybė tokia, pačios pasiskaitykit- prižiūri- susitaria- ir bac- negali... o tada
Aš apsilankiau 8-10 savaitę (tiksliai kiek savaičių man iki pat nėštumo pabaigos gydytojai negalėjo pasakyti- net konsiliumą sukvietę buvo- susiginčijo...
kai man anot mano ginekologės buvo 38- jie nustatė: 35
- bet galiausiai nusileido mano gydytojai)
Dėl ginekologo- taip smagu kai priima tas pats kuris ir prižiūri- tačiau realybė tokia, pačios pasiskaitykit- prižiūri- susitaria- ir bac- negali... o tada
ištinka isterija.
QUOTE(RVJ @ 2007 11 06, 00:02)
Geriausia lankytis pas tokią ginekologę, kuri vėliau galės priimti jūsų gimdymą. Todėl iš anksto reikia gerai pasvarstyti ir tinkamai pasirinkti.
QUOTE(Klepesova @ 2007 11 06, 00:01)
...
ištinka isterija.
Tai nėra dažni atvejai. Nėštumo metu tokius momentus su gydytoju taip pat reikia aptarti, jei negalėtų atvykti į gimdymą, ar neatsilieptų telefonu ir kokį variantą turėtumėte pasirinkti.
O šiaip, jei lankausi nėštumo metu toje gydymo įstaigoje, kurioje gimdysi, yra daug privalumų: apsipranti su aplinka, apsipranti su personalu, daug geriau jautiesi psichologiškai, susipažįsti su ligoninės tradicijomis ir gydytojas, kuris stebi jus viso nėštumo metu turi tikrai daugiau patirties ir žinių nei poliklinikos ginekologė, kuri nepriiminėja gimdymų, ar šeimos gydytoja. Vėliau gali apsilankyti gimdymo palatose, tiesiogiai išsiaiškinti dėl visokiausių neaiškumų, ar abejonių.
Aišku, tai yra pasirinkimo laisvė, turint savo motyvaciją, bei siekiant vienokių ar kitokių privalumų ir į tai žiūrint labai atsakingai, globaliai ir į ateitį, kad galbūt, dar reikės nekartą čia lankytis.
Kuo geriausios sėkmės, tinkamo pasirinkimo linkiu visoms!
kai tik pamačiau II juosteles, kitą dieną pasiskambinau gydytojai, buvo kažkur 4,5 sava, sakė aukit stiprėkit ir pasirodysit 7 sav, tada kai atėjau tik tyrimus atliko, o tada išsiprašiau echo, tai pamačiau mažą mažą taškeliuką
QUOTE(Egzo @ 2007 11 05, 14:00)
labutis,
lygiai taip pat ir man nutiko, po ilgojo savaitgalio sekmadienio ryta pasidariau testuka ir pamaciau 2 juosteles, aisku dar netikejau, ir paniskai juos dariau, bet dabar jau pradejau patiketi, kad as laukiuosi
Gal visos liepos men susitiksim gimdimo namuose
Geros dienikes visom
Mane pirma kartą apžiūrėja kai buvao 7 savaičių
Ejau tas pacias dienas kai tik testai parode II.
As virs menesio nezinojau kad laukiuosi, tik itariau. Testas iki pusantro menesio rode neigiama rezultata ???
Net ir menesines buvo, tik labai mazos, o pilva tai skaudejo, kaip per tikra sirgima.
Bet kazkaip sirdele jaute, kad jau...
Tik po menesio testas pradejo rodyti labai blankia antra linija. Tada ir nuejau pas ginekologe, kuri iskart padare ultragarsa ir viska patvirtino
Pastojau irgi "nelaiku"
Ne per ovuliacija, o iskart po menesiniu. Tai ir zinok tu zmogus, kaip ccia tas organizmas sutvarkytas
Bet kazkaip sirdele jaute, kad jau...
Sveikos!
matau, gauseja
burys -
. sveikinu visas naujai suzinojusias!
kartu atsakau i temos klausima: kai pasidarem testa ir pamatem II, palaukem dar kelias dieneles, paruosem pranesimus tevams
ir nuvaziavom "prisiduoti". pirmiausiai pasakem mano teveliams, nes norejau su mama pasitarti, pas kuri gydytoja eiti
tad taip gavosi, kad jau 5 sav. zirniuka pirma karta matem echoskopu. beje, anksciau nelabai ir reiketu eiti, nes dar ir gydytojams buna sunkoka nustatyti... man tada ant kedes apziurejusi gine tepasake, kad is tos apziuros matyti "kad padidejusi gimda", bet tai dar nebutinai reiskia kad esu
tik echo patvirtino...
matau, gauseja
kartu atsakau i temos klausima: kai pasidarem testa ir pamatem II, palaukem dar kelias dieneles, paruosem pranesimus tevams
As pas gine keliavau, kai nestumas buvo 5 svaites ir 2 dienos. Buvau uzsirasiusi profilaktiskai apziurai, netikejau, kad pavyks per pirma planuota cikla pastot, uztai ir teko taip anksti keliaut
Aš pas gyvdytoją nuėjau po trijų savaičių po ovuliacijos nes pasidariau nėštumo testą ir jis teigiamas, tai gydytoja pasakė jog jei testas teigiamas tai tikrai laukiuosi nes ir gimda pabrinkus, na ir liepė gerti folio rūgštį, labai laukiu leliuko
QUOTE(Raudonplaukė @ 2007 11 10, 12:15)
Aš pas gyvdytoją nuėjau po trijų savaičių po ovuliacijos nes pasidariau nėštumo testą ir jis teigiamas, tai gydytoja pasakė jog jei testas teigiamas tai tikrai laukiuosi nes ir gimda pabrinkus, na ir liepė gerti folio rūgštį, labai laukiu leliuko 
sveikinu