Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

Pas gine apsilankiau kita diena po to kai pamaciau II nestumo testuke, ty nestumas buvo 4,5sav.
Atsakyti
kai tik pamačiau II, nuėjau pas pirmą pasitaikiusią, kad tik patvirtintų nėštumą. tada mane tik ant kėdės žiūrėjo, bet nieko tiksliai pasakyti dar negalėjo.

po savaitės (mum buvo jau 6 sav.) nuėjau pas kitą gydytoją. ši dar kartą žiūrėjo ant kėdės ir padarė echoskopiją. nėštumas buvo patvirtintas, bet ar jis vystosi ir ar vaisius gyvas daktarė pasakyti dar negalėjo.

tad atėjau pas ją dar ir 7 sav. tada išgirdau verdiktą, kad "nėštumas gimdoje. vaikas gyvas ir gražus" thumbup.gif

dabar mano vaikinui jau 25 sav. 4u.gif
Atsakyti
mane abziuredavo apie 5-6sav smile.gif
Atsakyti
Aš jaučiau, kad laukiuos, todėl neskubėjau thumbup.gif pagal gydytojus, reikia jiems pasirodyti iki 12 sav., o aš pasirodžiau, kai ėjo 13 sav. mirksiukas.gif dabar mums jau eina 35 sav. thumbup.gif
Atsakyti
Lapkricio 28 pasidariau testa, parode teigiama rezultata. Irgi pergyvenau, kada apsilankyti pas gydytoja, bet dabar paskaiciau jusu atsielipimus ir nutariau palaukti. Nes jei istiesu esu nestuke.gif tai mums tik apie 3-4 sav.
Atsakyti
o as labai bijojau, kad tik viskas butu savo vietoje, suzinojau kad laukiuosi ir po savaites apsilankiau pas ginekologe, buvo 4sav ir 3d.dabar paskyre tik sausio men
Atsakyti
Užsirašiau gruodžio 8d. Tada mums kaip tik bus 5 savaitės ax.gif
Atsakyti
Nulekiau pas gydytoja kai buvo 5 sav,bet ji nieko neapziurejo tik paklausinejo ,surase ir viskas(cia Londono gydytojai taip dirba),uzsirasiau i privacia lietuviu klinika ir vakar jau mus apziurejo,jau maciau maziuka savo,miegojo susirietes... wub.gif visai kaip mama... mirksiukas.gif
Atsakyti
o as budama 6 savaiciu nuejau talona pasiimt, tai man gine liepe ateit tik 9 sav, tai apsilankiau kai jau buvo 9sav ir 5 dienos biggrin.gif
Atsakyti
Niu man lapkricio 28d. net du testukai parode vaiduokliuka, mmm veluoja jau savaite, tai pas gine einu rytoj ax.gif Va tada ir paaiskes 4u.gif
Atsakyti
aš vakar pasidariau testą, ir II.tai galvoju penjtadienį eiti pas gine.nors bus maždaug 4sav.tai gal ir neverta.pasimečiau čia jūsų paskaičius. pilvą trupurį maudžia, tai vien dėl to galvoju eiti blink.gif
Atsakyti
Mane pirmakart apziurejo 6sav.
Atsakyti