QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 09 20, 11:29)
Sveikos, as visuomet darau Separdo pyraga su vistiena ir su tikra bulviu kose, tai skanumelis neapsakytas, viskas puikiai pavyksta, vyras jau dziugauja, kai tik pamato, kas paruosta pietums
Man irgi gerai pavyksta

O jau skanumėlis
Šiaip tai Šepardo pyragas ir neturi būti kietas. Kai valgau Pizza Jazz, atneša keptą atskiruose indeliuose, jei nori svečiams pateikti, kad būtų išvaizda

tai gal irgi geriau bandyt kepti atskiruose mažuose indeliuose (po vieną porciją)
QUOTE(zyliukas @ 2007 09 21, 09:42)
labas rytelis virejeles kepejeles

vakar gaminau pirma karta keksa su sokoladu ir kriausemis. apskritai nesu megeja kept visokiu pyragu, nes nelabai gaudavosi, na vakar surizikavau, juk manau sau, pagal SONATINA gaminsiu, turi gautis. nu ir ka SUPERINISSSSSSSS
Tikrai nemoku apsakyt koks skonis, ir grozis gavosi. nerealu. ir tikrai greitai as ji issikepiau. imetu nuotraukytes seilei pavarvinti.
Pasaka, kaip gražiai atrodo
zyliuk, išduok paslaptį, kaip tu meti svorį, valgydama šitokius skanumynus

Man tai irgi aktualu
Aš dabar ruošiuos kepti obuolių pyragą, tik dar neapsisprendžiu kurį- Aharoni ar Obuolių ruduo. Einu receptų nagrinėt