Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

Gal tikrai košė iš pokelio kalta g.gif
Reiks pabandyt su tikra padaryt...
Kaip gaila, kad Sonatina nebebendrauja verysad.gif
Nes jos receptai kažkas nerealaus. Tokie paprasti ir skanūs wub.gif Net su vyru mažiau pykstamės ax.gif blush2.gif
Atsakyti
labas rytelis virejeles kepejeles smile.gif
vakar gaminau pirma karta keksa su sokoladu ir kriausemis. apskritai nesu megeja kept visokiu pyragu, nes nelabai gaudavosi, na vakar surizikavau, juk manau sau, pagal SONATINA gaminsiu, turi gautis. nu ir ka SUPERINISSSSSSSS
Tikrai nemoku apsakyt koks skonis, ir grozis gavosi. nerealu. ir tikrai greitai as ji issikepiau. imetu nuotraukytes seilei pavarvinti.
user posted image
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 21 rugsėjo 2007 - 08:56
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 09 20, 11:29)
Sveikos, as visuomet darau Separdo pyraga su vistiena ir su tikra bulviu kose, tai skanumelis neapsakytas, viskas puikiai pavyksta, vyras jau dziugauja, kai tik pamato, kas paruosta pietums  biggrin.gif

Man irgi gerai pavyksta drinks_cheers.gif O jau skanumėlis rolleyes.gif
Šiaip tai Šepardo pyragas ir neturi būti kietas. Kai valgau Pizza Jazz, atneša keptą atskiruose indeliuose, jei nori svečiams pateikti, kad būtų išvaizda thumbup.gif tai gal irgi geriau bandyt kepti atskiruose mažuose indeliuose (po vieną porciją) g.gif

QUOTE(zyliukas @ 2007 09 21, 09:42)
labas rytelis virejeles kepejeles smile.gif
vakar gaminau pirma karta keksa su sokoladu ir kriausemis. apskritai nesu megeja kept visokiu pyragu, nes nelabai gaudavosi, na vakar surizikavau, juk manau sau, pagal SONATINA gaminsiu, turi gautis. nu ir ka SUPERINISSSSSSSS
Tikrai nemoku apsakyt koks skonis, ir grozis gavosi. nerealu. ir tikrai greitai as ji issikepiau. imetu nuotraukytes seilei pavarvinti.
user posted image
user posted image

thumbup.gif

Pasaka, kaip gražiai atrodo wub.gif
zyliuk, išduok paslaptį, kaip tu meti svorį, valgydama šitokius skanumynus blush2.gif Man tai irgi aktualu lotuliukas.gif

Aš dabar ruošiuos kepti obuolių pyragą, tik dar neapsisprendžiu kurį- Aharoni ar Obuolių ruduo. Einu receptų nagrinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2007 09 21, 10:16)

Pasaka, kaip gražiai atrodo wub.gif
zyliuk, išduok paslaptį, kaip tu meti svorį, valgydama šitokius skanumynus blush2.gif  Man tai irgi aktualu lotuliukas.gif
Aš dabar ruošiuos kepti obuolių pyragą, tik dar neapsisprendžiu kurį- Aharoni ar Obuolių ruduo. Einu receptų nagrinėt biggrin.gif

na cia pirmas keksas, siaip nelabai saldumynu megstu, vakar sveciu turejau tai kepiau ir pati gabaliuka sukirtau, bet man greit sirdis apsala, o svoris savaime krenta matyt del to kad maitinu savo pieniuku. drinks_cheers.gif

o siaip patiekalus sonatinos tai gaminu, bet tie kurie orkaitej kepami, tai be riebalu juk, naudoju farsa tik kalakutienos nu ir va. aisku neriju tiek kad kvepuot sunku paskum buna smile.gif
Atsakyti
ZYLIUKSI,pyragas atrodo thumbup.gif O kokioj formoj kepei?Silikoninej ar paprastoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mentuske @ 2007 09 21, 11:22)
ZYLIUKSI,pyragas atrodo  thumbup.gif O kokioj formoj kepei?Silikoninej ar paprastoj? ax.gif

zinokit maximoj akropolio radau 2 in 1 forma. ji ir paprasta atsidaroma, o jeigu keksa nori kept idedi ta skyle i vidu. Maximoj 19.99 lt.
bet labai gera, net neprisvilo nei ka. labai patogu isimti. liuksiska ir nebrangi forma.
Atsakyti
Sonatina anksčiau komentavo, kad Šepardo pyragas darosi kiekviena porcija į atskirą induką 4u.gif
Atsakyti
Dariau pietums Glazūruotus mėsos kukulius su obuoliais. Labai patiko. Tik glazūrai naudojau medų ir obuolių sultis, druską. Kitų sulčių ir sojos p. neturėjau.
Dar susigundžius kepu kriaušių keksą, bet su obuoliais tongue.gif
Tik kažin kaip seksis ištraukt. Nes jau kelintą kartą bandau maximinę geltoną apvalią keksinę ir vis prikimba pyragai vietomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 09 21, 14:33)
Sonatina anksčiau komentavo, kad Šepardo pyragas darosi kiekviena porcija į atskirą induką 4u.gif

Na as ji darau vienam inde. Efektas islieka - tik reikia ta inda ant stalo pastatyt, o tada visiems pageidaujantiems po gabaliuka atpjaut mirksiukas.gif
Atsakyti
ka tik pagatavyjau idarytus makaronus - kriaukles, mmmmm kaip gardu, kai paskrudo tai is vis nerealu. Tik nufotkint prisiminiau kad reiktu, kai jau surijom smile.gif
Niam niam, SONATINA valdo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Iškepė mano pyragiukas keksas su kriaušėm, bet iš tikrųjų su obuoliais-liuksinis thumbup.gif Ir pirmą kart gerai išsiėmė iš geltonojo silikono. Kol karštas buvo toks labai trapus. Kai atšalo gerai susitovėjo ir gražiai gabaliukais pjaustosi. Lengva i daromas, skanus pyragas. Jei neturit kriaušių - kepkit su obuoliais tongue.gif ax.gif
Atsakyti
kepiau vistiena jogurto padaze - jazau, koks geeeeris. ant pjedestalo mane iskele bigsmile.gif

p.s. as dar daug pievagrybiu pridejau, tai ishvis niam niam ax.gif
Atsakyti