Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

labai jau skaniai jūs čia gyvenat smile.gif
Ir išsirinkti ką gaminti tikrai nelengva
taiva vakar kepiau jogurtinius blynus. Pas mane šeima 5 asmenų tai kepiau dvigubai daugiau nei recepte, gavosi didžiulis bliūdas, jau galvojau kad persistengiau, bet šeimyna kai susėdo, tai mikliai neliko. Dabar noriu pabandyt bananinius
Šiandien dariau [B]silkės uškanda[/B], dėjau savo marinuotus burokėlius. man truputi per sūsų buvo, bet jau vyras džiaugėsi thumbup.gif . ir dar gaminau B]rissoto su vištiena[/B], kaip man tokiai šeimininkei ir ryžiai ir mėsa kietoki gavosi, bet vistiek labai skanu buvo
Atsakyti
As kepiau siandien man rodos rusiski cigarai vadinos blush2.gif , nebepamenu gerai. Bet labai skaniai gavos. Kepiau ne orkaitej, bet vaflinej thumbup.gif , dejau maziau cukraus ir padekoravau sokoladu tirpintu. Labai trapus!!!
Atsakyti
Vakar kepiau zuvies file prancuziskai. Man tai buvo nieko ypatingo:zuvis kaip zuvis. Bet vyras sake zaj.... Vienzo, labai patiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruskina @ 2007 10 25, 16:46)
Dabar noriu pabandyt bananinius

Savaitgalį kepiau bananinius blynus, valgėm su plakta grietinėle. Labai patiko rolleyes.gif

QUOTE(langana @ 2007 10 26, 14:35)
Vakar kepiau zuvies file prancuziskai. Man tai buvo nieko ypatingo:zuvis kaip zuvis. Bet vyras sake zaj.... Vienzo, labai patiko tongue.gif

Mes dažnai darom žuvį prancūziškai- labai skanu ax.gif
Tau jei buvo nelabai, gal žuvis buvo nekokia g.gif
Atsakyti
Zuikis thumbup.gif
Papildyta:
O cia dariau zuvi prancuziskai-irgi thumbup.gif
Atsakyti
kepiau aharoni obuoliu pyraga..kepe daugiau nei valanda, ir vis tiek puszalis vietomis unsure.gif doh.gif bet vistiek laaaaaabai skanus wub.gif
o dabar begsiu mesos apkepo ragauti mirksiukas.gif
Atsakyti
O as kepiau pyraga ,,obuoliu ruduo,,,irgi vidus ,tiksliau viduriukas buvo labai slapias ,valgem tik sauksteliu.Bet buvo labai skanus ir kepsiu dar thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau mėsos apkepą. Tik mano obuoliai, matyt, buvo per rūgštūs, nes kol buvo karštas - atrodė, kad su raugintais kopūstais biggrin.gif. Bet valgiau ir atšalusį - tai tie obuoliai kažkaip nebeatrodė tokie rūgštūs biggrin.gif. Kepsiu dar kartą su mažiau rūgščiais obuoliais biggrin.gif. Man atrodo, kad šis patiekalas yra gana lengvas, nes galima labai daug pridėti daržovių, o majonezo ir sūrio - visai nedaug tereikia.
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2007 10 28, 08:59)
Kepiau mėsos apkepą. Tik mano obuoliai, matyt, buvo per rūgštūs, nes kol buvo karštas - atrodė, kad su raugintais kopūstais biggrin.gif. Bet valgiau ir atšalusį - tai tie obuoliai kažkaip nebeatrodė tokie rūgštūs biggrin.gif. Kepsiu dar kartą su mažiau rūgščiais obuoliais biggrin.gif. Man atrodo, kad šis patiekalas yra gana lengvas, nes galima labai daug pridėti daržovių, o majonezo ir sūrio - visai nedaug tereikia.

MB irgi kai pagaminau sako - o tai raugintu kopustu dejai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 10 28, 15:49)
MB irgi kai pagaminau sako - o tai raugintu kopustu dejai  lotuliukas.gif

Hmm įdomiai čia lotuliukas.gif Aš kai gaminau nieko panašaus nesijautė g.gif
Atsakyti
Kepiau siandien Medaus – riešutų kvadratėlius, tik vietoj migdolu naudojau anakardziu riesutus, susmulkintus su blenderiu, nes kaip rasiau anksciau migdolu supjaustytu niekur neradau, gavosi skanu, visiems seimos narims patiko smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių atradau Sonatinos receptukus ir kai ką išbandžiau ax.gif

1. Kiauliena korėjietiškai - visai nieko ypatinga. Mėsa gavosi kietoka ir sausoka. Gal ką ne taip padariau g.gif . Man kiauliena pamarinuota majoneze su prieskoniais ir iškepta orkaitėje, būtų žymiai skaniau.
Patiko tik mano metinukui pypliukui, kuris nuo stalo nusivogė bliūdą su mėsa ir sukimšo porą gabaliukų, pasislėpęs hihihi.gif

2.Kiniški paplotėliai"Rou bing" - super. Labai skanu ir neriebu. Pavadinau kiniškais čeburekais biggrin.gif . Gaminsiu ir ne kartą.

3.Kalakutienos keksiukai. - Visai nieko, tik gavosi saldoki. Manau dėl to, kad kažkoks netradicinis pasitaikė sojų padažas. Dabar nusipirkau normalaus, tai turėtu išeiti skaniau.

4. Cukinijų blynai su krabų padažu. Blynai tai nelabai kokie gavosi, prisigėrė riebalų, nors ir sausinau ant popierinio rankšluosčio. Ir ten labiau gavosi cukinijos tešloje, o ne blynai tongue.gif . Dar nebuvo parašyta ar tarkuoti reikia su bulvine ar su burokine tarka, tai aš tarkavau su burokine. O vat padažas, labai skanus, tik tirštokas, todėl įpyliau pieno ir gavosi liuks. Kita kart tą padažą darysiu prie lietinių.

5. Kukurūzų burbuolė su česnakais - nieko gero. Gaunasi labai sausos. Man virtos - skaniau.

6. Saldžiarūgštės kepenėlės - labai skanu.

7. Citrininis kuskusas - nieko ypatinga. Mūsų šeimynai bulvių košė - žymiai skaniau tongue.gif

8. Vištiena havajietiškai - labai skanu.

9. Varškinis tinginys - irgi labai skanu. Tik vietoj džiovintų vaisių, kurie man viską gadintų, dėjau marinuotus persikus ir šaukštą šaldytų žemuogių.
Gal kiek sunkokas man jis gavosi, kitą kart pabandysiu vietoje sviesto dėti grietinę su nemažai želatinos, ir žymiai mažiau cukraus. Kaip manot gausis??
Atsakyti