Prieš porą savaičių atradau Sonatinos receptukus ir kai ką išbandžiau
1. Kiauliena korėjietiškai - visai nieko ypatinga. Mėsa gavosi kietoka ir sausoka. Gal ką ne taip padariau

. Man kiauliena pamarinuota majoneze su prieskoniais ir iškepta orkaitėje, būtų žymiai skaniau.
Patiko tik mano metinukui pypliukui, kuris nuo stalo nusivogė bliūdą su mėsa ir sukimšo porą gabaliukų, pasislėpęs
2.Kiniški paplotėliai"Rou bing" - super. Labai skanu ir neriebu. Pavadinau kiniškais čeburekais

. Gaminsiu ir ne kartą.
3.Kalakutienos keksiukai. - Visai nieko, tik gavosi saldoki. Manau dėl to, kad kažkoks netradicinis pasitaikė sojų padažas. Dabar nusipirkau normalaus, tai turėtu išeiti skaniau.
4. Cukinijų blynai su krabų padažu. Blynai tai nelabai kokie gavosi, prisigėrė riebalų, nors ir sausinau ant popierinio rankšluosčio. Ir ten labiau gavosi cukinijos tešloje, o ne blynai

. Dar nebuvo parašyta ar tarkuoti reikia su bulvine ar su burokine tarka, tai aš tarkavau su burokine. O vat padažas, labai skanus, tik tirštokas, todėl įpyliau pieno ir gavosi liuks. Kita kart tą padažą darysiu prie lietinių.
5. Kukurūzų burbuolė su česnakais - nieko gero. Gaunasi labai sausos. Man virtos - skaniau.
6. Saldžiarūgštės kepenėlės - labai skanu.
7. Citrininis kuskusas - nieko ypatinga. Mūsų šeimynai bulvių košė - žymiai skaniau
8. Vištiena havajietiškai - labai skanu.
9. Varškinis tinginys - irgi labai skanu. Tik vietoj džiovintų vaisių, kurie man viską gadintų, dėjau marinuotus persikus ir šaukštą šaldytų žemuogių.
Gal kiek sunkokas man jis gavosi, kitą kart pabandysiu vietoje sviesto dėti grietinę su nemažai želatinos, ir žymiai mažiau cukraus. Kaip manot gausis??