Mergytes o kur jus cirviniu blynu receptuka radot

QUOTE(Laivite @ 2007 10 30, 22:54)
Pasižiūrėk Purių blynų receptą, ten viršuje recepto parašyta, kad galima iš jų kepti čirvinius blynus

Vakar pagerinau varškinio tinginio recepta
, vietoj sviesto įdėjau 4 a.š. želatinos ir apie 200g liesos grietinės. Gavosi dar skaniau. Dėjau visą skardinę marinuotų persikų ir formos dugne užbarsčiau šald. mėlynių. Labai gražus ir lengvas pyragas gavosi. Dariau Tupervare žele žiede.

Sweikutes neseniai pamaciau sonatinos receptus tai po kiekvieno is ju seile man tyso, nutariau jos bandeliu padaryt tik va beda kad niekaip neiseina man mieliu (svieziu) piene istirpinti, jau trys pokelius sugadinau, o sausu sawo parduotuveje neradau, ten jas reikia piene tirpinti, nu niekaip jos man neistirpsta, niekad su mielem nieko nedarius esu
QUOTE(RDA @ 2007 10 31, 11:51)
Sweikutes neseniai pamaciau sonatinos receptus tai po kiekvieno is ju seile man tyso, nutariau jos bandeliu padaryt tik va beda kad niekaip neiseina man mieliu (svieziu) piene istirpinti, jau trys pokelius sugadinau, o sausu sawo parduotuveje neradau, ten jas reikia piene tirpinti, nu niekaip jos man neistirpsta, niekad su mielem nieko nedarius esu
nu tada pabandyk jas sutrint su cukrumi, i tokia kosele, ir tada uzpilk pienuku

Na va iškepiau varškines bandeles vakar, šiandien dar liko tešlos, tai pabaigsiu kepti
Labai skanios įdariau obuoliais ir kriaušėmis
Tešla pasigamina labai greitai, tik va laukti dvi valandas reikia, tai sunku, kai jau seilė tysta

Siandien kepiau varskines pynutes.Valgem siltas,tai skanu,bet sakiau daugiau nekepsiu,o kai atsalo-zymiai skanesnes ir staigiai dingo.
Kepiau siandien Varskinius ragelius, tai deja niekas nesigavo
:man idomu, o ten neturetu detis kepimo milteliu? Gal kas kepete?

QUOTE(aguonele @ 2007 11 02, 16:33)
Kepiau siandien Varskinius ragelius, tai deja niekas nesigavo
:man idomu, o ten neturetu detis kepimo milteliu? Gal kas kepete?

Kepiau tiksliai pagal receptą ir puikiai gavosi

Kepiau ir as tiksliai pagal recepta, bet kazkaip tesla lipo prie ranku ir vos galejau susukti. Sakau gal varske netiko, nes pas mus nera tokios lietuviskos, tai emiau tokia kaip kad trinta butu
. Kai busiu LT bandysiu su ta varske issikepti

kepiau ir aš tuos ragelius, tačiau nebuvo tokie kaip tikėjausi

Kepiau ir as tuos ragelius ir ne viena karta, tai vieni is musu skaniausiu sausainiu
, darau viska pagal recepta, tikrai turetu gautis, nebent varske kazkokia netokia..