Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

Mergytes o kur jus cirviniu blynu receptuka radot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2007 10 30, 22:54)
Mergytes o kur jus cirviniu blynu receptuka radot g.gif

Pasižiūrėk Purių blynų receptą, ten viršuje recepto parašyta, kad galima iš jų kepti čirvinius blynus mirksiukas.gif Kaip ir iš jogurtinių, bei bananinių, parašyta apačioje recepto rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar pagerinau varškinio tinginio recepta ax.gif , vietoj sviesto įdėjau 4 a.š. želatinos ir apie 200g liesos grietinės. Gavosi dar skaniau. Dėjau visą skardinę marinuotų persikų ir formos dugne užbarsčiau šald. mėlynių. Labai gražus ir lengvas pyragas gavosi. Dariau Tupervare žele žiede.
Atsakyti
Sweikutes neseniai pamaciau sonatinos receptus tai po kiekvieno is ju seile man tyso, nutariau jos bandeliu padaryt tik va beda kad niekaip neiseina man mieliu (svieziu) piene istirpinti, jau trys pokelius sugadinau, o sausu sawo parduotuveje neradau, ten jas reikia piene tirpinti, nu niekaip jos man neistirpsta, niekad su mielem nieko nedarius esu
Atsakyti
QUOTE(RDA @ 2007 10 31, 11:51)
Sweikutes neseniai pamaciau sonatinos receptus tai po kiekvieno is ju seile man tyso, nutariau jos bandeliu padaryt tik va beda kad niekaip neiseina man mieliu (svieziu) piene istirpinti, jau trys pokelius sugadinau, o sausu sawo parduotuveje neradau, ten jas reikia piene tirpinti, nu niekaip jos man neistirpsta, niekad su mielem nieko nedarius esu

nu tada pabandyk jas sutrint su cukrumi, i tokia kosele, ir tada uzpilk pienuku 4u.gif jei ir liks kokiu gabaliuku, nieko baisaus - sureaguos ir issimaisys jie tesloje... ax.gif
Atsakyti
Na va iškepiau varškines bandeles vakar, šiandien dar liko tešlos, tai pabaigsiu kepti biggrin.gif Labai skanios įdariau obuoliais ir kriaušėmis wub.gif Tešla pasigamina labai greitai, tik va laukti dvi valandas reikia, tai sunku, kai jau seilė tysta lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien kepiau varskines pynutes.Valgem siltas,tai skanu,bet sakiau daugiau nekepsiu,o kai atsalo-zymiai skanesnes ir staigiai dingo.
Atsakyti
Kepiau siandien Varskinius ragelius, tai deja niekas nesigavo cry.gif :man idomu, o ten neturetu detis kepimo milteliu? Gal kas kepete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 02 lapkričio 2007 - 15:35
QUOTE(aguonele @ 2007 11 02, 16:33)
Kepiau siandien Varskinius ragelius, tai deja niekas nesigavo  cry.gif :man idomu, o ten neturetu detis kepimo milteliu? Gal kas kepete?

Kepiau tiksliai pagal receptą ir puikiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau ir as tiksliai pagal recepta, bet kazkaip tesla lipo prie ranku ir vos galejau susukti. Sakau gal varske netiko, nes pas mus nera tokios lietuviskos, tai emiau tokia kaip kad trinta butu blush2.gif . Kai busiu LT bandysiu su ta varske issikepti lotuliukas.gif
Atsakyti
kepiau ir aš tuos ragelius, tačiau nebuvo tokie kaip tikėjausi verysad.gif
Atsakyti
Kepiau ir as tuos ragelius ir ne viena karta, tai vieni is musu skaniausiu sausainiu tongue.gif , darau viska pagal recepta, tikrai turetu gautis, nebent varske kazkokia netokia..
Atsakyti