Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

QUOTE(Baisa @ 2007 10 28, 22:34)
Sveikos, gal kuri gaminot "Kepenis karaliskai"? Kaip sekesi? g.gif  Noreciau ir as pabandyti  4u.gif

Aš dariau ,nu labai patiko thumbup.gif ,rekomenduoju 4u.gif ,tik aš dariau iš pusės normos ,valgėm 2 dienas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

esu Sonatinos receptuku fane. Savaitgali gaminau is bemieles teslos pyragelius su suriu, tai visiems patiko.
Visi laiko mane labai jau gera seimininke, o as juk daug gaminu pagal Sonatina, tai vat.
Sulaukiau pasiulymo pagaminti blynelius su ikrais. Bet dabar tai jau nezinau kaip issisukti. As ju net jokioje kavineje nesu valgiusi.
Gal patarsit kur ieskoti tokio receptuko ir kad butu taip aisku kaip pas Sonatina.
Atsakyti
4u.gif
Sonatinos dėka ir aš atradau jogurto padažiuką ir aplamai daugiau visko gaminu orkaitėje thumbup.gif
Kiauliena korėlietiškai ir Šepardo pyrago mixas-patobulinau ax.gif sudėjau į skardą marinuotą mėsytę ,ant viršaus bulvių košę,truputį jogurto pad.ir sūrio.Laaabai skanu thumbup.gif kepiau uzdengus sviest.popieriumi
Varškės tinginį gaminu jau keletą metų.Mums skaniausia iš džiovintų vaisių dėti smulkintus abrikosus,slyvas,dėti razinų,riešutukų biskį ir labai tinka saulėgražos
Blynas keptas orkaitėje -vaikų skanėstas.Puikus patiekalas ,kurį gaminame savaitgalio pusryčiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 28, 15:55)
Hmm įdomiai čia  lotuliukas.gif Aš kai gaminau nieko panašaus nesijautė  g.gif

Man irgi nesijaute raugintu kopustu skonio g.gif . Tiesiog saldziarugstis gaivus skonis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2007 10 29, 13:23)
Man irgi nesijaute raugintu kopustu skonio  g.gif . Tiesiog saldziarugstis gaivus skonis  thumbup.gif

Tai kopūstų skonio ir nesijautė, tik rūgštu buvo kaip su raugintais kopūstais, nes, matyt, obuoliai per rūgštūs buvo smile.gif
Atsakyti
na aš irgi jau daug ką gaminau, pasidalinsiu patirtimi:
keksiukai su nutella: kol kepė nerealiai atrodė, tačiau kaip ištraukiau ta kekso dalis, kur nutella buvo-susmego rolleyes.gif gal reikėjo labiau su tešla pamaišyt ar orkaitėj leist atvėst g.gif
Gaminau varškės tortą Marsas: pirmą kartą į kremą dėjau tuos mars šokoladukus, tai iš karamelės skystis paskui sunkėsi. Antrą kartą kai dariau, tai dėjau paprasto šokolado gabalėlius, gavosi super.
Kepiau pyragą Dunojus_ nunerealus, draugas vis prašo iškept bigsmile.gif
keksiukai su bananais ir šok gabaliukais- gavosi tokie drėgni, labai skanūs.
dariau kepenis karališkai- labai labai skanu.
dar gariau pyragą su cukinija ir tunu- dėjau morkas, dešreles ir svogūnus, bet man pagrindas nelabai patiko...
Kepiau bulvinę picą - labai skanu....
dar dariau tinginį su varške- irgi nerealiai bigsmile.gif
Sagutės taip pat gerai gavosi...
Atsakyti
Na ką tik paruošiau tešlą puriems blynams ir kepsiu čirvinius blynus iš jos žiūrėsim kaip man gausis rolleyes.gif Bet, kad bus skanu ir dabar jau žinau, nes pas Sonatiną viskas skanu thumbup.gif
Atsakyti
O man varskinis tinginys gavosi per saldus ir nesustingo.Bet sauksteliu suvalgem.
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2007 10 30, 16:11)
O man varskinis tinginys gavosi per saldus ir nesustingo.Bet sauksteliu suvalgem.

tai gal sviestas netikras buvo g.gif
Atsakyti
Merginos kepėjėlės, ar jums sutrūksta keksų ir keksiukų viršus? Man visada sutrūksta, gal ką ne taip dariau g.gif . Skanumo tai skanu thumbup.gif , tik išvaizda gal ne "prekinė".
Atsakyti
QUOTE(solouro @ 2007 10 30, 18:33)
Merginos kepėjėlės, ar jums sutrūksta keksų ir keksiukų viršus? Man visada sutrūksta, gal ką ne taip dariau g.gif . Skanumo tai skanu thumbup.gif , tik išvaizda gal ne "prekinė".

sako, geras keksas privalo būti sutrūkęs
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 29, 22:45)
Na ką tik paruošiau tešlą puriems blynams ir kepsiu čirvinius blynus iš jos žiūrėsim kaip man gausis  rolleyes.gif Bet, kad bus skanu ir dabar jau žinau, nes pas Sonatiną viskas skanu  thumbup.gif

Labai skanūs blynai mirksiukas.gif Ir tikrai puikūs čirviniai gaunasi mirksiukas.gif Dabar ką tik užminkiau tešlą Varškinėms bandelėms su įdaru žiūrėsim kaip man jos gausis rolleyes.gif
Atsakyti