Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

Aš irgi esu gaminusi pagal Sonatinos receptukus,kažką kartais pakeiti,bet vistiek rezultatas puikus smile.gif .Labai patiko Šepardo pyragas su vištiena,kepenys karališkai,tuno užkepėlės.Mano vyras nemėgsta balandėlių,bet Sonatinos "balandėlių" apkepą kerta už tris thumbup.gif .AČIŪ labai,Sonatina,už puikias idėjas 4u.gif
Atsakyti
Aciu Sonatinai uz nuostabu Mesos apkepo recepta!
Mesos apkepas

Vakar ji gaminomes. Maniskis is pradziu rauke nosi - nu kaip cia bus: mesa su obuoliais?...
Viskas pavyko nuostabiai ir skonis super smile.gif Pilvus skaudejo nuo apsivalgymo blush2.gif Dar ne karta kepsiu.
Atsakyti
Na as antra karta kepiau varskes ragelius, tik si karta parsiveziau lietuviskos varskes ir dejau kepimui atsparaus dzemo. jis labai tirstas ir neisbego visai. Skanus gavos, tik netokie grazus kaip pas Sonatina.

Mesos apkepa as savaitgali vel kepsiu thumbup.gif , tikrai skanu, tik dabar isbandysiu su obuoliais blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as i ta fanu kluba blush2.gif
Esu isbandzius kalakutienos vyniotini su sūriu, kiaušinių – faršo vyniotini, vištiena su daržovėmis jogurto padaže, separdo pyraga su vištiena, zuvies filė prancūziškai, zuvies filė omlete, "sagos", bulvinė „pica“ su tunu,
kepenys karališkai, varškės apkepa, beliašai, keptuvėje keptas Napoleonas su bananais, aguoniniai trikampėliai, niu ir nenusivyliau niekuo wub.gif
Atsakyti
Sonatina daugumoje receptu naudoja Musu svelniaja varske, taciau as jos nerandu pirkti... Kur jus ja perkat? g.gif
Atsakyti
kepa vištiena jogurto padaže. tik padažo neradau jogurtinio, pirkau tos pačios firmos, tik kažkoks prancūziškas g.gif kvapas, tai thumbup.gif alkanam negaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Rytoj galvoju kepti paprastus (nesudėtingus) sausainius. Kokį Sonatinos receptą pasiūlytumėte? g.gif
Atsakyti
Aš kepiau paprastus tongue.gif sviestiniai kapučino sausainukai 4u.gif labai paprasta ir skanu mirksiukas.gif

Dabar norėčiau paklaust kas kepė varškinius ragelius ax.gif kad kiaušinių ten nereikia jau įsitikinau blush2.gif bet dabar pasakykit kokį sviestą dedat, jį ištirpint reikia, ar minkštą, ar šaldytą sutarkuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(cosma @ 2008 01 07, 12:10)
Varškės apkepas kažkodėl gavosi skystas, šilto neggalėjom valgyti, tiesiog bėgo. Bet kai atvėso, tai super, net draugė recepto paprašė. Vadinasi jį reik gerai atvėsinti, o po to pašildyti mikrobanginėje smile.gif

Varškės apkepą gaminu labai dažnai, nes MB mėgėjas biggrin.gif Visada gaunasi puikiai, nei karto nesigavo skystas g.gif
Man labai patinka šitas receptukas, kadangi nieko įmantraus nereikia daryti, labai paprasta. Pvz. mano mama, kai kepa varškės apkepą, tai mirko manus grietinėlėj, dar ten visaip cackinasi lotuliukas.gif O skoniai (man bent) vistiek visų vienodi biggrin.gif

QUOTE(gretoole @ 2008 01 12, 16:15)
Sonatina daugumoje receptu naudoja Musu svelniaja varske, taciau as jos nerandu pirkti... Kur jus ja perkat?  g.gif

Perku Maximoj, visada būna 4u.gif Dar kartais galima atrast ir Norfoj (bent pas mus) smile.gif

QUOTE(krika @ 2008 01 12, 17:14)
kepa vištiena jogurto padaže. tik padažo neradau jogurtinio, pirkau tos pačios firmos, tik kažkoks prancūziškas  g.gif kvapas, tai  thumbup.gif alkanam negaminti  lotuliukas.gif

Vištiena jogurto padaže- mylimiausias ir mėgstamiausias patiekalas iš visų mano bandytų first.gif Bandžiau ir aš su visokiais kitokiais padažais, ir kažkada kai jokio neturėjau, užpyliau majonezu, sumaišytu su prieskoniais, bet pabandyk kada su tuo jogurtiniu padažu- su juo skaniausia thumbup.gif

QUOTE(davija @ 2008 01 13, 13:14)
bet dabar pasakykit kokį sviestą dedat, jį ištirpint reikia, ar minkštą, ar šaldytą sutarkuot g.gif

Aš beveik visada visur sviestą dedu ištirpintą (man tada tešla lengviausiai susimaišo) blush2.gif Nebent reikia tarkuoti pagal receptą, tai tada ne biggrin.gif O šiaip tai dar nebuvo, kad kažkas nesigautų dėl to tongue.gif
Atsakyti
user posted image

.....vo.....ka padariau vakar vakare bigsmile.gif ...o svarbiausia nereik nieko kept tongue.gif .
Bais paprasta ir skanu.
Nekepti pyragaciai.......

Tik as dadejau daugiau sokolado(70%)....+riesutu.....+vysniu(is mociutes uogienes isgreibtu ir brendyje pamirkytu) tongue.gif .
Laaaabai skanu megstantiems sokolada.......aisku ir koloringa doh.gif lotuliukas.gif .

Papildyta:
.......tiesa bigsmile.gif ,meginau ta vistiena jogurto padaze thumbup.gif ......neradau Norfoj to padaziuko tai kumpelius sutryniau vistienos prieskoniais+druskyte ir viska uzpyliau paprasciausiu naturaliu Bio jogurtu......super gerai gavosi thumbup.gif .Kitu kart dar meginsiu improvizuot ir pakeist prieskonius .....pvz.kokiu zoleliu ....kario pabarstysiu ax.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 01 13, 14:09)
Vištiena jogurto padaže- mylimiausias ir mėgstamiausias patiekalas iš visų mano bandytų first.gif Bandžiau ir aš su visokiais kitokiais padažais, ir kažkada kai jokio neturėjau, užpyliau majonezu, sumaišytu su prieskoniais, bet pabandyk kada su tuo jogurtiniu padažu- su juo skaniausia thumbup.gif

vištiena jogurto padaže gavosi thumbup.gif skonis labai labai švelnus. MB norėjosi macnumo.

reikės padažą visokį išmėginti, o tik bėda, kad jau kuris laikas to jogurtinio padažo nėr pirkti buteliuose. buvo maišeliuose, kur po 75 ml.
Atsakyti
shanet, sakyk o tas natūralus jogurtas nesusitraukė, ta prasme padažas į varškę nepavirto g.gif
Atsakyti