Aš irgi esu gaminusi pagal Sonatinos receptukus,kažką kartais pakeiti,bet vistiek rezultatas puikus 
 .Labai patiko Šepardo pyragas su vištiena,kepenys karališkai,tuno užkepėlės.Mano vyras nemėgsta balandėlių,bet Sonatinos "balandėlių" apkepą kerta už tris 
 .AČIŪ labai,Sonatina,už puikias idėjas 

Aciu Sonatinai uz nuostabu Mesos apkepo recepta! 
Mesos apkepas
Vakar ji gaminomes. Maniskis is pradziu rauke nosi - nu kaip cia bus: mesa su obuoliais?...
Viskas pavyko nuostabiai ir skonis super
 Pilvus skaudejo nuo apsivalgymo  
 Dar ne karta kepsiu.

Mesos apkepas
Vakar ji gaminomes. Maniskis is pradziu rauke nosi - nu kaip cia bus: mesa su obuoliais?...
Viskas pavyko nuostabiai ir skonis super
                Na as antra karta kepiau varskes ragelius, tik si karta parsiveziau lietuviskos varskes ir dejau kepimui atsparaus dzemo. jis labai tirstas ir neisbego visai. Skanus gavos, tik netokie grazus kaip pas Sonatina.
Mesos apkepa as savaitgali vel kepsiu
 , tikrai skanu, tik dabar isbandysiu su obuoliais  

Mesos apkepa as savaitgali vel kepsiu
                Sveikutes, jungiuosi ir as i ta fanu kluba  

Esu isbandzius kalakutienos vyniotini su sūriu, kiaušinių  faršo vyniotini, vištiena su daržovėmis jogurto padaže, separdo pyraga su vištiena, zuvies filė prancūziškai, zuvies filė omlete, "sagos", bulvinė pica su tunu,
kepenys karališkai, varškės apkepa, beliašai, keptuvėje keptas Napoleonas su bananais, aguoniniai trikampėliai, niu ir nenusivyliau niekuo

Esu isbandzius kalakutienos vyniotini su sūriu, kiaušinių  faršo vyniotini, vištiena su daržovėmis jogurto padaže, separdo pyraga su vištiena, zuvies filė prancūziškai, zuvies filė omlete, "sagos", bulvinė pica su tunu,
kepenys karališkai, varškės apkepa, beliašai, keptuvėje keptas Napoleonas su bananais, aguoniniai trikampėliai, niu ir nenusivyliau niekuo
                Sonatina daugumoje receptu naudoja Musu svelniaja varske, taciau as jos nerandu pirkti... Kur jus ja perkat?  

kepa vištiena jogurto padaže. tik padažo neradau jogurtinio, pirkau tos pačios firmos, tik kažkoks prancūziškas  
 kvapas, tai   
 alkanam negaminti  

Rytoj galvoju kepti paprastus (nesudėtingus) sausainius. Kokį Sonatinos receptą pasiūlytumėte? 

Aš kepiau paprastus 
 sviestiniai kapučino sausainukai 
 labai paprasta ir skanu 

Dabar norėčiau paklaust kas kepė varškinius ragelius
 kad kiaušinių ten nereikia jau įsitikinau 
 bet dabar pasakykit kokį sviestą dedat, jį ištirpint reikia, ar minkštą, ar šaldytą sutarkuot 

Dabar norėčiau paklaust kas kepė varškinius ragelius
QUOTE(cosma @ 2008 01 07, 12:10)
Varškės apkepas kažkodėl gavosi skystas, šilto neggalėjom valgyti, tiesiog bėgo. Bet kai atvėso, tai super, net draugė recepto paprašė. Vadinasi jį reik gerai atvėsinti, o po to pašildyti mikrobanginėje 
Varškės apkepą gaminu labai dažnai, nes MB mėgėjas
Man labai patinka šitas receptukas, kadangi nieko įmantraus nereikia daryti, labai paprasta. Pvz. mano mama, kai kepa varškės apkepą, tai mirko manus grietinėlėj, dar ten visaip cackinasi
QUOTE(gretoole @ 2008 01 12, 16:15)
Sonatina daugumoje receptu naudoja Musu svelniaja varske, taciau as jos nerandu pirkti... Kur jus ja perkat?  
Perku Maximoj, visada būna
QUOTE(krika @ 2008 01 12, 17:14)
kepa vištiena jogurto padaže. tik padažo neradau jogurtinio, pirkau tos pačios firmos, tik kažkoks prancūziškas  
 kvapas, tai   
 alkanam negaminti  
Vištiena jogurto padaže- mylimiausias ir mėgstamiausias patiekalas iš visų mano bandytų
QUOTE(davija @ 2008 01 13, 13:14)
bet dabar pasakykit kokį sviestą dedat, jį ištirpint reikia, ar minkštą, ar šaldytą sutarkuot 
Aš beveik visada visur sviestą dedu ištirpintą (man tada tešla lengviausiai susimaišo)

.....vo.....ka padariau vakar vakare
Bais paprasta ir skanu.
Nekepti pyragaciai.......
Tik as dadejau daugiau sokolado(70%)....+riesutu.....+vysniu(is mociutes uogienes isgreibtu ir brendyje pamirkytu)
Laaaabai skanu megstantiems sokolada.......aisku ir koloringa
Papildyta:
.......tiesa
QUOTE(Finna @ 2008 01 13, 14:09)
Vištiena jogurto padaže- mylimiausias ir mėgstamiausias patiekalas iš visų mano bandytų 
 Bandžiau ir aš su visokiais kitokiais padažais, ir kažkada kai jokio neturėjau, užpyliau majonezu, sumaišytu su prieskoniais, bet pabandyk kada su tuo jogurtiniu padažu- su juo skaniausia 

vištiena jogurto padaže gavosi
reikės padažą visokį išmėginti, o tik bėda, kad jau kuris laikas to jogurtinio padažo nėr pirkti buteliuose. buvo maišeliuose, kur po 75 ml.
                shanet, sakyk o tas natūralus jogurtas nesusitraukė, ta prasme padažas į varškę nepavirto