QUOTE(cosma @ 2008 01 07, 12:10)
Varškės apkepas kažkodėl gavosi skystas, šilto neggalėjom valgyti, tiesiog bėgo. Bet kai atvėso, tai super, net draugė recepto paprašė. Vadinasi jį reik gerai atvėsinti, o po to pašildyti mikrobanginėje
Varškės apkepą gaminu labai dažnai, nes MB mėgėjas

Visada gaunasi puikiai, nei karto nesigavo skystas
Man labai patinka šitas receptukas, kadangi nieko įmantraus nereikia daryti, labai paprasta. Pvz. mano mama, kai kepa varškės apkepą, tai mirko manus grietinėlėj, dar ten visaip cackinasi

O skoniai (man bent) vistiek visų vienodi
QUOTE(gretoole @ 2008 01 12, 16:15)
Sonatina daugumoje receptu naudoja Musu svelniaja varske, taciau as jos nerandu pirkti... Kur jus ja perkat?
Perku Maximoj, visada būna

Dar kartais galima atrast ir Norfoj (bent pas mus)
QUOTE(krika @ 2008 01 12, 17:14)
kepa vištiena jogurto padaže. tik padažo neradau jogurtinio, pirkau tos pačios firmos, tik kažkoks prancūziškas

kvapas, tai

alkanam negaminti
Vištiena jogurto padaže- mylimiausias ir mėgstamiausias patiekalas iš visų mano bandytų

Bandžiau ir aš su visokiais kitokiais padažais, ir kažkada kai jokio neturėjau, užpyliau majonezu, sumaišytu su prieskoniais, bet pabandyk kada su tuo jogurtiniu padažu- su juo skaniausia
QUOTE(davija @ 2008 01 13, 13:14)
bet dabar pasakykit kokį sviestą dedat, jį ištirpint reikia, ar minkštą, ar šaldytą sutarkuot
Aš beveik visada visur sviestą dedu ištirpintą (man tada tešla lengviausiai susimaišo)

Nebent reikia tarkuoti pagal receptą, tai tada ne

O šiaip tai dar nebuvo, kad kažkas nesigautų dėl to