Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

.....nu ne schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 01 13, 14:14)

Dabar norėčiau paklaust kas kepė varškinius ragelius ax.gif kad kiaušinių ten nereikia jau įsitikinau blush2.gif bet dabar pasakykit kokį sviestą dedat, jį ištirpint reikia, ar minkštą, ar šaldytą sutarkuot g.gif

Viska ka bedaryciau, naudoju kambario temperaturos sviesta. Turiu jo kameroj isimetus gal 10 pakeliu, tai is vakaro issiimu ir ant rytojaus jau naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2008 01 13, 16:16)

Jau grožis wub.gif

QUOTE(krika @ 2008 01 13, 16:42)
vištiena jogurto padaže gavosi  thumbup.gif skonis labai labai švelnus. MB norėjosi macnumo

Aš prieš kepant, vištieną įtrinu prieskoniais thumbup.gif Nes man pirmą kartą kepant irgi macnumo trūko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 13 sausio 2008 - 20:32
QUOTE(Finna @ 2008 01 13, 22:31)
Jau grožis wub.gif
Aš prieš kepant, vištieną įtrinu prieskoniais thumbup.gif Nes man pirmą kartą kepant irgi macnumo trūko biggrin.gif

Ir as trinu prieskoniais 4u.gif .
Atsakyti
HELP!!!
kas kepet Sonatinos triufeliu torta su avietemis, kokio riebumo grietinele naudojot kremui?
As kazkada plakiau 48% tai kai torta pertepiau is pradziu viskas ok buvo bet kai pastovejo saldytuve tai tos grietineles kaip ir neliko, tik mazytis sluoksnis tai mano tortas gavosi skyletas verysad.gif
LT niekad neturejau tokiu problemu, visad tos grietineles gaudavosi daug, tai galvoju gal ji cia per riebi...
Atsakyti
QUOTE(Nathane @ 2008 01 15, 14:40)
HELP!!!
kas kepet Sonatinos triufeliu torta su avietemis, kokio riebumo grietinele naudojot kremui?
As kazkada plakiau 48% tai kai torta pertepiau is pradziu viskas ok buvo bet kai pastovejo saldytuve tai tos grietineles kaip ir neliko, tik mazytis sluoksnis tai mano tortas gavosi skyletas  verysad.gif
LT niekad neturejau tokiu problemu, visad tos grietineles gaudavosi daug, tai galvoju gal ji cia per riebi...

Esu kepusi si torta keleta kartu, visada naudoju 30 - 35% riebumo grietinele plakimui ir puikiai pavyksta smile.gif
Atsakyti
Kepiau vakarienei mielinius blynus. Skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
o mums labiausia patiko tai vistiena jogurte
napoleonai labai labai patiko
tik kai kas ne patiko nu cia skonio reikalas
thumbup.gif
SONATINA
taip ir toliau
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif Noriu ir as pradeti skaniai gaminti ir palepinti savo viriski biggrin.gif blush2.gif Sy savaitgali labai noriu gaminti "VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE" bet yrs viena bedele doh.gif as neturiu to kepimo indo verysad.gif gal imanoma butu taip i orkaite sudeti (ant bleko)? g.gif g.gif daug neprikrauciau,kad nenukristu kas.... Kaip manote? blush2.gif Ir gal zinote,kuom butu galima pakeisti ta jogurtini padaza?Nes abejoju,ar cia Anglijoje yra konors panasaus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.J: 16 sausio 2008 - 05:36
QUOTE(Kristina.J @ 2008 01 16, 05:33)
Sveikutes merginos  4u.gif  Noriu ir as pradeti skaniai gaminti ir palepinti savo viriski  biggrin.gif  blush2.gif Sy savaitgali labai noriu gaminti "VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE" bet yrs viena bedele  doh.gif  as neturiu to kepimo indo  verysad.gif gal imanoma butu taip i orkaite sudeti (ant bleko)? g.gif  g.gif  daug neprikrauciau,kad nenukristu kas.... Kaip manote? blush2.gif Ir gal zinote,kuom butu galima pakeisti ta jogurtini padaza?Nes abejoju,ar cia Anglijoje yra konors panasaus..

as ir neturiu to kepimo indo, visada kepu paprastoj skardoj, dar folija uzdengiu, kuria pries baigiant kept nuimu, kad apskrustu. O kas liecia ta padaza, tai as pilu paprasta kefyra, i kuri pridedu prieskoniu. Labai skanu!! Kadangi pati buvau Anglijoje, zinau, kad kefyro ten nelabai rasi, bet manau tiktu jogurtas paprastas, be jokiu skoniu. Primena kefyra. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2008 01 16, 07:33)
Sveikutes merginos  4u.gif  Noriu ir as pradeti skaniai gaminti ir palepinti savo viriski  biggrin.gif  blush2.gif Sy savaitgali labai noriu gaminti "VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE" bet yrs viena bedele  doh.gif  as neturiu to kepimo indo  verysad.gif gal imanoma butu taip i orkaite sudeti (ant bleko)? g.gif  g.gif  daug neprikrauciau,kad nenukristu kas.... Kaip manote? blush2.gif Ir gal zinote,kuom butu galima pakeisti ta jogurtini padaza?Nes abejoju,ar cia Anglijoje yra konors panasaus..

Na as kepiau pirma kart taip pat be indo,blekoje-viskas gavosi gerai. biggrin.gif o padaziuka esu dariusi taip-maisiau paprasta jogurta su majonezu-skanu thumbup.gif ,nors as dariau is tingejimo-neturejau tuo metu to padazo,tai i parde nejau blush2.gif
Atsakyti
šiandien kepsiu vištieną su jogurto padažu.. tik padažas ne tas skanusis, o kažkoks kitas, bo negavau....bet tikiuosi irgi liuksiškai gausis... pirštukus laižysim smile.gif
Atsakyti