.....nu ne
QUOTE(davija @ 2008 01 13, 14:14)
Dabar norėčiau paklaust kas kepė varškinius ragelius
Viska ka bedaryciau, naudoju kambario temperaturos sviesta. Turiu jo kameroj isimetus gal 10 pakeliu, tai is vakaro issiimu ir ant rytojaus jau naudoju
QUOTE(shanet @ 2008 01 13, 16:16)
Jau grožis
QUOTE(krika @ 2008 01 13, 16:42)
Aš prieš kepant, vištieną įtrinu prieskoniais
QUOTE(Finna @ 2008 01 13, 22:31)
Jau grožis
Aš prieš kepant, vištieną įtrinu prieskoniais
Nes man pirmą kartą kepant irgi macnumo trūko 
Aš prieš kepant, vištieną įtrinu prieskoniais
Ir as trinu prieskoniais
HELP!!!
kas kepet Sonatinos triufeliu torta su avietemis, kokio riebumo grietinele naudojot kremui?
As kazkada plakiau 48% tai kai torta pertepiau is pradziu viskas ok buvo bet kai pastovejo saldytuve tai tos grietineles kaip ir neliko, tik mazytis sluoksnis tai mano tortas gavosi skyletas
LT niekad neturejau tokiu problemu, visad tos grietineles gaudavosi daug, tai galvoju gal ji cia per riebi...
kas kepet Sonatinos triufeliu torta su avietemis, kokio riebumo grietinele naudojot kremui?
As kazkada plakiau 48% tai kai torta pertepiau is pradziu viskas ok buvo bet kai pastovejo saldytuve tai tos grietineles kaip ir neliko, tik mazytis sluoksnis tai mano tortas gavosi skyletas
LT niekad neturejau tokiu problemu, visad tos grietineles gaudavosi daug, tai galvoju gal ji cia per riebi...
QUOTE(Nathane @ 2008 01 15, 14:40)
HELP!!!
kas kepet Sonatinos triufeliu torta su avietemis, kokio riebumo grietinele naudojot kremui?
As kazkada plakiau 48% tai kai torta pertepiau is pradziu viskas ok buvo bet kai pastovejo saldytuve tai tos grietineles kaip ir neliko, tik mazytis sluoksnis tai mano tortas gavosi skyletas
LT niekad neturejau tokiu problemu, visad tos grietineles gaudavosi daug, tai galvoju gal ji cia per riebi...
kas kepet Sonatinos triufeliu torta su avietemis, kokio riebumo grietinele naudojot kremui?
As kazkada plakiau 48% tai kai torta pertepiau is pradziu viskas ok buvo bet kai pastovejo saldytuve tai tos grietineles kaip ir neliko, tik mazytis sluoksnis tai mano tortas gavosi skyletas
LT niekad neturejau tokiu problemu, visad tos grietineles gaudavosi daug, tai galvoju gal ji cia per riebi...
Esu kepusi si torta keleta kartu, visada naudoju 30 - 35% riebumo grietinele plakimui ir puikiai pavyksta
Kepiau vakarienei mielinius blynus. Skanumėlis
o mums labiausia patiko tai vistiena jogurte
napoleonai labai labai patiko
tik kai kas ne patiko nu cia skonio reikalas
SONATINA
taip ir toliau
napoleonai labai labai patiko
tik kai kas ne patiko nu cia skonio reikalas
SONATINA
taip ir toliau
Sveikutes merginos
Noriu ir as pradeti skaniai gaminti ir palepinti savo viriski
Sy savaitgali labai noriu gaminti "VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE" bet yrs viena bedele
as neturiu to kepimo indo
gal imanoma butu taip i orkaite sudeti (ant bleko)?
daug neprikrauciau,kad nenukristu kas.... Kaip manote?
Ir gal zinote,kuom butu galima pakeisti ta jogurtini padaza?Nes abejoju,ar cia Anglijoje yra konors panasaus..
QUOTE(Kristina.J @ 2008 01 16, 05:33)
Sveikutes merginos
Noriu ir as pradeti skaniai gaminti ir palepinti savo viriski
Sy savaitgali labai noriu gaminti "VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE" bet yrs viena bedele
as neturiu to kepimo indo
gal imanoma butu taip i orkaite sudeti (ant bleko)?
daug neprikrauciau,kad nenukristu kas.... Kaip manote?
Ir gal zinote,kuom butu galima pakeisti ta jogurtini padaza?Nes abejoju,ar cia Anglijoje yra konors panasaus..
as ir neturiu to kepimo indo, visada kepu paprastoj skardoj, dar folija uzdengiu, kuria pries baigiant kept nuimu, kad apskrustu. O kas liecia ta padaza, tai as pilu paprasta kefyra, i kuri pridedu prieskoniu. Labai skanu!! Kadangi pati buvau Anglijoje, zinau, kad kefyro ten nelabai rasi, bet manau tiktu jogurtas paprastas, be jokiu skoniu. Primena kefyra. Sekmes
QUOTE(Kristina.J @ 2008 01 16, 07:33)
Sveikutes merginos
Noriu ir as pradeti skaniai gaminti ir palepinti savo viriski
Sy savaitgali labai noriu gaminti "VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE" bet yrs viena bedele
as neturiu to kepimo indo
gal imanoma butu taip i orkaite sudeti (ant bleko)?
daug neprikrauciau,kad nenukristu kas.... Kaip manote?
Ir gal zinote,kuom butu galima pakeisti ta jogurtini padaza?Nes abejoju,ar cia Anglijoje yra konors panasaus..
Na as kepiau pirma kart taip pat be indo,blekoje-viskas gavosi gerai.
šiandien kepsiu vištieną su jogurto padažu.. tik padažas ne tas skanusis, o kažkoks kitas, bo negavau....bet tikiuosi irgi liuksiškai gausis... pirštukus laižysim








