Isbandziau beliasus ir kapucino sausainius
Sausainiu tai kai prisivalge buvom,pasveriau-puse kilo.Tai jauciu isejo apie kilograma
QUOTE(davija @ 2008 01 13, 17:58)
shanet, sakyk o tas natūralus jogurtas nesusitraukė, ta prasme padažas į varškę nepavirto 
Va va, kai as kepiau su naturaliu jogurtu, man ji sutrauke, kazin kodel
QUOTE(Zirzle @ 2008 01 16, 12:20)
as ir neturiu to kepimo indo, visada kepu paprastoj skardoj, dar folija uzdengiu, kuria pries baigiant kept nuimu, kad apskrustu. O kas liecia ta padaza, tai as pilu paprasta kefyra, i kuri pridedu prieskoniu. Labai skanu!! Kadangi pati buvau Anglijoje, zinau, kad kefyro ten nelabai rasi, bet manau tiktu jogurtas paprastas, be jokiu skoniu. Primena kefyra. Sekmes 
O tai ta folija uzdegti,taip kad tarpelio neliktu,ar taip tik ant virsaus uzdeti?
Papildyta:
QUOTE(Saitana @ 2008 01 16, 15:32)
Na as kepiau pirma kart taip pat be indo,blekoje-viskas gavosi gerai.
o padaziuka esu dariusi taip-maisiau paprasta jogurta su majonezu-skanu
,nors as dariau is tingejimo-neturejau tuo metu to padazo,tai i parde nejau 
O i ta padaziuka,dar dejai prieskoniu?
Padsidalinsiu ir as savo patirtim:
Vyras pamises del vieno kasnio pyrageliu su grybais ir farsu, nors man jie nieko toookio
tik recepta "patobulinau", vietoj svoguno ir garstyciu (nemegstu ju) dedu cesnakus, majoneza ir surio;)
Obuoliu pyragas su jogurtu neblogas, tik man kazkodel obuoliai zaloki liko, nors kepiau ilgiau nei nurodyta. Gal nuo rusies priklauso, kita kart arba visai smulkiai pjaustysiu arba pries dedant i orkaite ikisiu i mikrobange
Blynai su varske ir obuoliais super
Apie varskes tingini gal jau rasiau
bet kuriuo atveju, kita kart darysiu is vakaro, kad kuo ilgiau jis saldytuve pastovetu, nes atrode, kad su kiekvienu istraukimu skanesnis ir skanesnis daros
(naudojau vynuoges ir mandarinus)
Kotletai su sufle kepurelem grazu, bet skonis man ne itin, padazas nepatiko, gryna kiausiniene. Kita kart kepciau kreminej neskiestoj grybu sriuboj is skardiniu + tarkuotas suris.
Didziausias atradimas krepseliai is vistu krutineliu - tikrai skanu ir prabangiai atrodo
nors ir padariau klaidu kaip pradedanti seimininke - per plonai ismusiau mesyte, vietom ji iplyso, tad "adziau" su dantu krapstukais, vistiek rezultatas pritrenke visus, uosviai net su restoranu lygino
Ryt ruosiuos kept zuiki, turiu tik jautienos farso, gal kas bandet? nebus sausas ar kietas? (man viena jautiena nelabai, bet vyras ja tevalgo
) ir gal mesos apkepa tik su jautiena daret? pasidalinkit patirtim
Vyras pamises del vieno kasnio pyrageliu su grybais ir farsu, nors man jie nieko toookio
Obuoliu pyragas su jogurtu neblogas, tik man kazkodel obuoliai zaloki liko, nors kepiau ilgiau nei nurodyta. Gal nuo rusies priklauso, kita kart arba visai smulkiai pjaustysiu arba pries dedant i orkaite ikisiu i mikrobange
Kotletai su sufle kepurelem grazu, bet skonis man ne itin, padazas nepatiko, gryna kiausiniene. Kita kart kepciau kreminej neskiestoj grybu sriuboj is skardiniu + tarkuotas suris.
Didziausias atradimas krepseliai is vistu krutineliu - tikrai skanu ir prabangiai atrodo
Ryt ruosiuos kept zuiki, turiu tik jautienos farso, gal kas bandet? nebus sausas ar kietas? (man viena jautiena nelabai, bet vyras ja tevalgo
QUOTE(Kristina.J @ 2008 01 16, 22:19)
O tai ta folija uzdegti,taip kad tarpelio neliktu,ar taip tik ant virsaus uzdeti?
pas mus mieste yra dvi Lietuviu parduotuves,tai ten kefyro bus.
Aciu labai uz pagalba 
Papildyta:
Na dabar nekantraudama lauksiu savaitgalio.labai noriu pasigaminti a patiekala
,o ateiticiai reikes nusipirkti ta kepimo inda
ir siaip kokiu virtuves reikmenu,formeliu visokiu.Nes cia Anglijoje nieko neturiu...

Papildyta:
Dejau tik dziovintu krapu vos vos ir pipiriuku
Papildyta:
[:
[
As vis i varskes tingini paziuriu,ir nesiryztu daryt
Gal galit parekomenduoti kokius kepsniukus, kurie tiktų šventei kaip karštas patiekalas. Iš kiaulienos sprandinės
Vakar dariau kepenėlių tortą. Vyras įtariai žiūrėjo, bet labai jau gražiai atrodė torčiukas, tai ryžosi paragauti. Labai labai visiem patiko.
Sveikos merginos,
Gal matete kuri Kaune pirkti konditerinį maišelį su antgaliais.Žiūrėjau Rimi,Maximoj,Senukuose-nėra,jei matėt ar žinot parašykit į a.ž.Labai ieškau,ačiū
O šiaip esu Sonatinos receptų fanė,orkaitėj aušta šepardo pyragas,bus vyrams vakarienė
Gal matete kuri Kaune pirkti konditerinį maišelį su antgaliais.Žiūrėjau Rimi,Maximoj,Senukuose-nėra,jei matėt ar žinot parašykit į a.ž.Labai ieškau,ačiū
O šiaip esu Sonatinos receptų fanė,orkaitėj aušta šepardo pyragas,bus vyrams vakarienė
Kepiau šiandien varškės apkepą jau nežinau kelintą kartą
Vietoj razinų dėjau konservuotų persikų. Gavosi fantastiškai skanu, o ir pagaminti labai paprasta
Pažiūrėk ČIA
Vietoj razinų dėjau konservuotų persikų. Gavosi fantastiškai skanu, o ir pagaminti labai paprasta
QUOTE(Spyglė @ 2008 01 20, 17:01)
Sveikos merginos,
Pažiūrėk ČIA
Mums labai patiko lašiša su klevu sirupu ir pipirais
Tiesa, pipirų per daug buvo, teko gramdyt, bet kokia žuvis skani! Ir labai greit pagaminama, tik marinavimas šiek tiek užtrunka.
Dar išbandžiau daug blynų receptų - visi labai skanūs. O va salotos su avokadu ir tunu pasirodė labai "sunkios", norėjosi ten daugiau daržovių
Bet skonis geras
Dar išbandžiau daug blynų receptų - visi labai skanūs. O va salotos su avokadu ir tunu pasirodė labai "sunkios", norėjosi ten daugiau daržovių
QUOTE(hindy @ 2008 01 18, 07:45)
Padsidalinsiu ir as savo patirtim:
tik recepta "patobulinau", vietoj svoguno ir garstyciu (nemegstu ju) dedu cesnakus, majoneza ir surio;)
bet kuriuo atveju, kita kart darysiu is vakaro, kad kuo ilgiau jis saldytuve pastovetu, nes atrode, kad su kiekvienu istraukimu skanesnis ir skanesnis daros
(naudojau vynuoges ir mandarinus)
nors ir padariau klaidu kaip pradedanti seimininke - per plonai ismusiau mesyte, vietom ji iplyso, tad "adziau" su dantu krapstukais, vistiek rezultatas pritrenke visus, uosviai net su restoranu lygino
) ir gal mesos apkepa tik su jautiena daret? pasidalinkit patirtim 
AS NORIU RESEPTELIO "KREPSELIAI IS VISTU KRUTINELIU"
QUOTE(gudytejol @ 2008 01 22, 15:28)
čia
Papildyta:
Vaflinis tortas - patiko, tik gavosi vafliai kiek kietesni, kita kart gal aplaistysiu kokiu sirupu
Tuno apkepas su sūriu - man asmeniskai nelabai patiko
Cukinijų apkepas -
Bandelės su obuoliais -
QUOTE(egliuke @ 2008 01 21, 18:29)
Mums labai patiko lašiša su klevu sirupu ir pipirais
Tiesa, pipirų per daug buvo, teko gramdyt, bet kokia žuvis skani! Ir labai greit pagaminama, tik marinavimas šiek tiek užtrunka.