Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

QUOTE(Bronė @ 2007 09 11, 10:08)
Kaip gražu!!!! Šaunuolė!

QUOTE(Bransha @ 2007 09 11, 12:02)
Labai grazu...  wub.gif
o kas cia per tortas? smile.gif ir man visad smalsu bun.. kaip jum taip pavyksta graziai tuos sonus taip padaryt???  g.gif  ax.gif  bigsmile.gif

gaminau "Marsa" tik vietoj sokoladuku dejau persiku biggrin.gif
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 11, 13:36)
aha, tortas labai graziai atrodo thumbup.gif
o mes vakar vakarienei valgem idarytus makaronus kriaukles,tai zinokit apsirijimas kazkoks lotuliukas.gif sakiau tik paragausiu,o gavosi kad prisikirtau kaip uz tevyne blush2.gif tiesa,vistienos farso neturejau,dariau su kiauliena,bet skonio tai nepagadino nei kiek smile.gif

aciu visoms uz pagyras, ir pati buvau nustebusi kaip neblogai gavosi, o dar ir vyrui kaip tik, kasio fanas jis pas mane bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes sonatinos fanes biggrin.gif
as irgi isbandziau pora jos receptuku, tai butu lazanija su varske super thumbup.gif
lazanija su mesa, cukinijos apkepas
labai skaniai gavosi thumbup.gif thumbup.gif
dabar labai susigundziau smile.gif tortuku marsas
Atsakyti
Išbandžiau ir aš kalakutienos zuikio receptą. Nagi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man laaabai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2007 09 11, 11:36)
sveikutės, ir aš esu išbandžiusi pora receptų - labai skanūs gaunasi mieliniai  blynai thumbup.gif 
o vat del korėjietiškos kiaulienos.. tai ji man nelabai.. gal del soju padažo, kažkokį neskanų nusipirkau, ir inde daug skysčio susidarė - mėsa kaip pusiau išvirusi gavosi..  unsure.gif 
O gal kas nors dare greita obuolių pyraga su kakava ir cinamonu??  ax.gif

Reikės pabandyti mielinius blynus, vis kažkaip nedrįsau pagaminti rolleyes.gif O dėl skysčio, kadangi gaminau korejietiškai kiaulieną, tai per daug matyt pripylei to padažo, mat reikia ten tik apšlakstyti, man tikrai gavosi viskas puikiai ir jokio skysčio nebuvo mirksiukas.gif Beje, aš kepiau uždengus folija iš pradžių, o po to atidengiau, kad apskrustu.
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2007 09 09, 20:42)
Oho pasidarbavai atsakanciai  thumbup.gif . Pagirtina  4u.gif . Man labai jau viliojanciai skamba tas varskinis tinginys, bet as razinu pakesti negaliu  doh.gif . O jeigu as nieko nedeciau, tik konservuotu vaisiu ?  ax.gif

Varškinį tinginuką darau su tuo ką turiu-visada gerai gaunas.

O šiandien kepiau varškinius ragelius. Kadangi dabar obuoliai visur visur. Tai vietoj džemo dėjau obuolių skilteles su cukrumi ir cinamonu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Oi kaip grazu... thumbup.gif saunuole smile.gif vakar ir as pasidarbavau virtuvej, gaminau tinginiu skreuzdelyna ir lazanija rolleyes.gif kadangi lazanija pirma karta dariau tai uztrukau gal pora valandu prie jos, nors tikrai galima buvo greiciau padaryt doh.gif bet skonis koks... persivalgiau vel.. essen.gif
Atsakyti
vakar dariau tortuka marsas
bet gavosi ,ne marsas ,o snikeris ,nes sokaladukus snikerio nupirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,bet gavosi thumbup.gif thumbup.gif
tik siulyciau maziau deti tu sokaladuku ,nes toks saldokas gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsi: 12 rugsėjo 2007 - 08:38
o jau rageliai kaip "apetitnai" atrodo wub.gif niam niam biggrin.gif bet as tai ir tingiu biski su tokiais kur reikia pasikrapstit blush2.gif o ir siaip turbut ilgai nepasikrapstyciau , bo mano vaikinas mazasis visur su manim virtuvei "dalyvauja",tai truputuka sunkoka doh.gif
Atsakyti
Norėjau padėkoti SONATINAI už labai puikų kiaušinių-faršo vyniotninį, kurį vakar išbandžiau, ir kuris sulaukė didelio pripažinimo iš mano vyro.
LABAI LABAI AČIŪ : 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraiduole: 12 rugsėjo 2007 - 14:50
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 12, 10:07)
o jau rageliai kaip "apetitnai" atrodo wub.gif niam niam biggrin.gif bet as tai ir tingiu biski su tokiais kur reikia pasikrapstit blush2.gif o ir siaip turbut ilgai nepasikrapstyciau , bo mano vaikinas mazasis visur su manim  virtuvei "dalyvauja",tai truputuka sunkoka doh.gif

Aga, rageliai super atrodo. As dar tokius ragelius darau is trapios saldytos teslos, kuria perku prekybos centre. Jau buna gatavai iskociota, reikia tik supjaustyti juosteles ir susukti obuolius, apibarstytus cukrum ir cinamonu. Pries kepant aptepu plaktu kiausiniu, o iskepusius ragelius cukraus pudra. Skanumas neispasakytas 4u.gif ir greita, ir skanu ax.gif
Atsakyti
Help, kulinarės 4u.gif
net neabejoju, kad tarp jūsų yra tokių, kurios gamino Tortą su braškėmis mirksiukas.gif Atleiskit, bet labai neturiu laiko skaityti visas temas, todėl gal jau tai kažkur it buvo paklausta - atsakyta, bet... doh.gif Ar galima į šio torto įdarą dėti konservuotus vaisius (pvz. persikus)? Ar būtina šviežius? g.gif
Net nežinau, ką čia pirkti, kad skaniausias būtų... rolleyes.gif
Atsakyti
Kepiau sultinga keksa su melynemis, nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti