Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

O aš šiandien kepiau pyragą su rabarbarais ir braškėm. Tik vietoj jų dėjau obuolius ax.gif O vietoj muskato cinamoną.Visai nieko pyragiukas. Nors nesuperinis.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 09, 14:04)
Jauciu per savatgali priaugau kokis pora kilogramu maziausiai doh.gif Gaminau viska isskirus makaronu krepselius.Pradesiu nuo skaniausio tongue.gif
1.varskinis tinginys(cia jis kalciausias del mano priaugtu kilogramu smile.gif )Nepaisant to,kad per ziopluma nusipirkau skardine ne abrikosu o persiku(labai norejau su konservuotais vaisiais pabandyt),beto,pritrukau namie razinu tai sugalvojau dadeti sauja saldytu melyniu( o vat to tai nereikejo daryt , pyragas gavosi su melynom demem doh.gif ) bet skoniui tai nei kiek nepamaise, superinis tinginys thumbup.gif
2.Sagutes,mums skaniausios buvo ka tik istrauktos is orkaites su majonezo ir ketciupo padazu ir darzovem,tiesa atsalusios jos schmoll.gif ,bet ikisus i mikruske vel beveik kaip ka tik iskeptos.Ir vistiek nusprendziau kad kitakart kepsiu tik tiek kiek mazdauk per karta suvalgytume.As uz svieziena biggrin.gif
3. kalakutienos zuikis labai paprasta ir tikrai skanu,tiek siltas tiek atveses.Dariau is visos normos tai gavosi du normalus zuikiai.Kita kart kepsiu is puses normos.
4.Apie kiauliena korejietiskai tiek prisiskaiciau mamyciu liaupsiu,kad nekantravau isbandyt,ir tiesa pasakius,vyras sake kad labai skanu, o vat as tikejausi turbut kazko kito,man tiesiog skani mesa ir tiek rolleyes.gif
Papildyta:
ai dar uzmirsau parasyt,kad isbandziau balandeliu apkepa(neprisimenu kaip tiksliai vadinasi) Tai zinokit  super patiekaliukas ir skanus ir greitai paruosiamas,nu labai man patiko thumbup.gif kaip tycia ta diena niekaip nesugalvojau ka pagaminti, o teturejau puskilogrami farso ir darzoviu is mamos darzo,kotletai man fui,o berods ir kiausu tadien neturejau ir pieno nu zodziu doh.gif tai apkepas buvo pati geriausia iseitis,tiktais as dar dadejau siaudeliais pjaustytu papriku ir morku.Labai skanu thumbup.gif

Oho pasidarbavai atsakanciai thumbup.gif . Pagirtina 4u.gif . Man labai jau viliojanciai skamba tas varskinis tinginys, bet as razinu pakesti negaliu doh.gif . O jeigu as nieko nedeciau, tik konservuotu vaisiu ? ax.gif
Atsakyti
kadangi SONATINOS fanes renkasi cia, tai pasigirsiu koki torciuka pagaminau vyrui gimtadienio proga, jis tikras saldumynu megejas, gaminau "marsa" tik vietoje sokoladuku dejau persiku koncervuotu, buvo tikras skanumelis thumbup.gif aisku metu jam kur kas daugiau, bet tuo metu tik tiek zvakuciu turejom, tai paneles krykstavo kad tetis uz jas mazesnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2007 09 09, 22:42)
Oho pasidarbavai atsakanciai  thumbup.gif . Pagirtina  4u.gif . Man labai jau viliojanciai skamba tas varskinis tinginys, bet as razinu pakesti negaliu  doh.gif . O jeigu as nieko nedeciau, tik konservuotu vaisiu ?  ax.gif

ty aisku kad gali nedet razinku,gali tik konservuotus vaisius,o siaip tai razinas galima pakeisti dziovintom vysniom,slyvom, ar saldytom braskem ar siaip kokiom uogom.Ale tik melyniu tai nedekit doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 10, 10:51)
kadangi SONATINOS fanes renkasi cia, tai pasigirsiu koki torciuka pagaminau vyrui gimtadienio proga, jis tikras saldumynu megejas, gaminau "marsa" tik vietoje sokoladuku dejau persiku koncervuotu, buvo tikras skanumelis  thumbup.gif aisku metu jam kur kas daugiau, bet tuo metu tik tiek zvakuciu turejom, tai paneles krykstavo kad tetis uz jas mazesnis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

as irgi vis pagalvoju apie marsa,kogero reiks kada susiruost ir pabandyt g.gif gaila tik kad foto nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 10, 09:51)
kadangi SONATINOS fanes renkasi cia, tai pasigirsiu koki torciuka pagaminau vyrui gimtadienio proga, jis tikras saldumynu megejas, gaminau "marsa" tik vietoje sokoladuku dejau persiku koncervuotu, buvo tikras skanumelis  thumbup.gif aisku metu jam kur kas daugiau, bet tuo metu tik tiek zvakuciu turejom, tai paneles krykstavo kad tetis uz jas mazesnis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

As ir gaminau Marsa vyro gimtadieniui, tik tiksliai pagal recepta. Skanumelis, svelnumelis... thumbup.gif Dar gaminau triufeliu torta su avietemis ir grietinele. Ir sis skanus, tik ne toks grazus kaip pas Sonatina gavosi. Marsa dar tikrai ne karta gaminsiu, o antraji net nezinau. Jis tikrai skanus, bet toks labai tradicinio skonio - biskvitas su grietinele. Bet gal cia man tik taip...
Pyragus tai vos ne visus isbandziau tongue.gif Kai kuriuos ir ne po karta. Pyrgas su melynemis ir varskes pyragas su raudonaisiais serbentais (tik man labiau patinka su juodaisiais) mano mylimiausi. Dabar bandau visus is eiles pyragus su obuoliais, kol kas skaniausias buvo obuoliu pyragas su jogurtu wub.gif . Vakar kepiau obuoliu- varskes pyraga. Labai svelnaus skonio ... Man nelabai braskiu rabarbaru pyrgas patiko, tiksliau nelabai jis man gavosi. Nors dariau tiksliai pagal recepta...
Atsakyti
O man dabar skaniausias Obuolių pyragas su varške ir migdolais thumbup.gif thumbup.gif
Tik nebeturiu migdolų plokštelių tai ant viršaus vien trupinius tededu g.gif
Atsakyti
Ir as siandien dariau "Mesos apkepa", tai patiko, skaniai papietavom 4u.gif Vis kazkas naujo ir idomesnio.. Smagu gaminti, kai viskas paprastai ir svarbiausiai - gaunasi skaniai 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,ar kuri darete ispaniskas bandeles,kaip pavyko? 4u.gif
Atsakyti
nu va gyriausi gyriausi o nuotraukos nesimato doh.gif , nu tai as dar karta pabandysiu pasigirti 4u.gif

user posted image
o jai ir vel nerodys tai galite kam bus ydomu blush2.gif pasismalsauti cia
http://s153.photobuc...nt=P8183375.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 11 rugsėjo 2007 - 07:47
sveikutės, ir aš esu išbandžiusi pora receptų - labai skanūs gaunasi mieliniai blynai thumbup.gif
o vat del korėjietiškos kiaulienos.. tai ji man nelabai.. gal del soju padažo, kažkokį neskanų nusipirkau, ir inde daug skysčio susidarė - mėsa kaip pusiau išvirusi gavosi.. unsure.gif
O gal kas nors dare greita obuolių pyraga su kakava ir cinamonu?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bronė @ 2007 09 11, 10:08)
Kaip gražu!!!! Šaunuolė!

Labai grazu... wub.gif
o kas cia per tortas? smile.gif ir man visad smalsu bun.. kaip jum taip pavyksta graziai tuos sonus taip padaryt??? g.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aha, tortas labai graziai atrodo thumbup.gif
o mes vakar vakarienei valgem idarytus makaronus kriaukles,tai zinokit apsirijimas kazkoks lotuliukas.gif sakiau tik paragausiu,o gavosi kad prisikirtau kaip uz tevyne blush2.gif tiesa,vistienos farso neturejau,dariau su kiauliena,bet skonio tai nepagadino nei kiek smile.gif
Atsakyti