O aš šiandien kepiau pyragą su rabarbarais ir braškėm. Tik vietoj jų dėjau obuolius
O vietoj muskato cinamoną.Visai nieko pyragiukas. Nors nesuperinis.

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 09, 14:04)
Jauciu per savatgali priaugau kokis pora kilogramu maziausiai
Gaminau viska isskirus makaronu krepselius.Pradesiu nuo skaniausio
1.varskinis tinginys(cia jis kalciausias del mano priaugtu kilogramu
)Nepaisant to,kad per ziopluma nusipirkau skardine ne abrikosu o persiku(labai norejau su konservuotais vaisiais pabandyt),beto,pritrukau namie razinu tai sugalvojau dadeti sauja saldytu melyniu( o vat to tai nereikejo daryt , pyragas gavosi su melynom demem
) bet skoniui tai nei kiek nepamaise, superinis tinginys
2.Sagutes,mums skaniausios buvo ka tik istrauktos is orkaites su majonezo ir ketciupo padazu ir darzovem,tiesa atsalusios jos
,bet ikisus i mikruske vel beveik kaip ka tik iskeptos.Ir vistiek nusprendziau kad kitakart kepsiu tik tiek kiek mazdauk per karta suvalgytume.As uz svieziena
3. kalakutienos zuikis labai paprasta ir tikrai skanu,tiek siltas tiek atveses.Dariau is visos normos tai gavosi du normalus zuikiai.Kita kart kepsiu is puses normos.
4.Apie kiauliena korejietiskai tiek prisiskaiciau mamyciu liaupsiu,kad nekantravau isbandyt,ir tiesa pasakius,vyras sake kad labai skanu, o vat as tikejausi turbut kazko kito,man tiesiog skani mesa ir tiek
Papildyta:
ai dar uzmirsau parasyt,kad isbandziau balandeliu apkepa(neprisimenu kaip tiksliai vadinasi) Tai zinokit super patiekaliukas ir skanus ir greitai paruosiamas,nu labai man patiko
kaip tycia ta diena niekaip nesugalvojau ka pagaminti, o teturejau puskilogrami farso ir darzoviu is mamos darzo,kotletai man fui,o berods ir kiausu tadien neturejau ir pieno nu zodziu
tai apkepas buvo pati geriausia iseitis,tiktais as dar dadejau siaudeliais pjaustytu papriku ir morku.Labai skanu 

1.varskinis tinginys(cia jis kalciausias del mano priaugtu kilogramu

2.Sagutes,mums skaniausios buvo ka tik istrauktos is orkaites su majonezo ir ketciupo padazu ir darzovem,tiesa atsalusios jos

3. kalakutienos zuikis labai paprasta ir tikrai skanu,tiek siltas tiek atveses.Dariau is visos normos tai gavosi du normalus zuikiai.Kita kart kepsiu is puses normos.
4.Apie kiauliena korejietiskai tiek prisiskaiciau mamyciu liaupsiu,kad nekantravau isbandyt,ir tiesa pasakius,vyras sake kad labai skanu, o vat as tikejausi turbut kazko kito,man tiesiog skani mesa ir tiek

Papildyta:
ai dar uzmirsau parasyt,kad isbandziau balandeliu apkepa(neprisimenu kaip tiksliai vadinasi) Tai zinokit super patiekaliukas ir skanus ir greitai paruosiamas,nu labai man patiko

Oho pasidarbavai atsakanciai

kadangi SONATINOS fanes renkasi cia, tai pasigirsiu koki torciuka pagaminau vyrui gimtadienio proga, jis tikras saldumynu megejas, gaminau "marsa" tik vietoje sokoladuku dejau persiku koncervuotu, buvo tikras skanumelis
aisku metu jam kur kas daugiau, bet tuo metu tik tiek zvakuciu turejom, tai paneles krykstavo kad tetis uz jas mazesnis

QUOTE(gitule @ 2007 09 09, 22:42)
Oho pasidarbavai atsakanciai
. Pagirtina
. Man labai jau viliojanciai skamba tas varskinis tinginys, bet as razinu pakesti negaliu
. O jeigu as nieko nedeciau, tik konservuotu vaisiu ? 

ty aisku kad gali nedet razinku,gali tik konservuotus vaisius,o siaip tai razinas galima pakeisti dziovintom vysniom,slyvom, ar saldytom braskem ar siaip kokiom uogom.Ale tik melyniu tai nedekit

Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 10, 10:51)
kadangi SONATINOS fanes renkasi cia, tai pasigirsiu koki torciuka pagaminau vyrui gimtadienio proga, jis tikras saldumynu megejas, gaminau "marsa" tik vietoje sokoladuku dejau persiku koncervuotu, buvo tikras skanumelis
aisku metu jam kur kas daugiau, bet tuo metu tik tiek zvakuciu turejom, tai paneles krykstavo kad tetis uz jas mazesnis

as irgi vis pagalvoju apie marsa,kogero reiks kada susiruost ir pabandyt

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 10, 09:51)

As ir gaminau Marsa vyro gimtadieniui, tik tiksliai pagal recepta. Skanumelis, svelnumelis...

Pyragus tai vos ne visus isbandziau

O man dabar skaniausias Obuolių pyragas su varške ir migdolais
Tik nebeturiu migdolų plokštelių tai ant viršaus vien trupinius tededu

Tik nebeturiu migdolų plokštelių tai ant viršaus vien trupinius tededu

Ir as siandien dariau "Mesos apkepa", tai patiko, skaniai papietavom
Vis kazkas naujo ir idomesnio.. Smagu gaminti, kai viskas paprastai ir svarbiausiai - gaunasi skaniai

Norejau paklausti,ar kuri darete ispaniskas bandeles,kaip pavyko?

nu va gyriausi gyriausi o nuotraukos nesimato
, nu tai as dar karta pabandysiu pasigirti

o jai ir vel nerodys tai galite kam bus ydomu
pasismalsauti cia
http://s153.photobuc...nt=P8183375.jpg

o jai ir vel nerodys tai galite kam bus ydomu

http://s153.photobuc...nt=P8183375.jpg
sveikutės, ir aš esu išbandžiusi pora receptų - labai skanūs gaunasi mieliniai blynai
o vat del korėjietiškos kiaulienos.. tai ji man nelabai.. gal del soju padažo, kažkokį neskanų nusipirkau, ir inde daug skysčio susidarė - mėsa kaip pusiau išvirusi gavosi..
O gal kas nors dare greita obuolių pyraga su kakava ir cinamonu??

o vat del korėjietiškos kiaulienos.. tai ji man nelabai.. gal del soju padažo, kažkokį neskanų nusipirkau, ir inde daug skysčio susidarė - mėsa kaip pusiau išvirusi gavosi..

O gal kas nors dare greita obuolių pyraga su kakava ir cinamonu??

QUOTE(Bronė @ 2007 09 11, 10:08)
Kaip gražu!!!! Šaunuolė!
Labai grazu...

o kas cia per tortas?

aha, tortas labai graziai atrodo
o mes vakar vakarienei valgem idarytus makaronus kriaukles,tai zinokit apsirijimas kazkoks
sakiau tik paragausiu,o gavosi kad prisikirtau kaip uz tevyne
tiesa,vistienos farso neturejau,dariau su kiauliena,bet skonio tai nepagadino nei kiek

o mes vakar vakarienei valgem idarytus makaronus kriaukles,tai zinokit apsirijimas kazkoks