Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

QUOTE(Wild Flower @ 2007 09 12, 21:54)
Help, kulinarės 4u.gif
net neabejoju, kad tarp jūsų yra tokių, kurios gamino Tortą su braškėmis mirksiukas.gif Atleiskit, bet labai neturiu laiko skaityti visas temas, todėl gal jau tai kažkur it buvo paklausta - atsakyta, bet... doh.gif Ar galima į šio torto įdarą dėti konservuotus vaisius (pvz. persikus)? Ar būtina šviežius? g.gif
Net nežinau, ką čia pirkti, kad skaniausias būtų... rolleyes.gif

galima, tik gerai prieš tai nuvarvink 4u.gif
Atsakyti
Vakar kepiau kiausiniu - farso vyniotini, gavosi thumbup.gif ; vyras net pagyre tongue.gif

O siandien bandziau kepti keksiukus su Nutella - vat cia kazkas nesigavo g.gif - pirmiausia tai tu nurodytu 12 formeliu buvo ryskiai per mazai nurodytam teslos kiekiui - as tesla sukroviau i 14, bet vistiek kepdama tesla isbego per krastus doh.gif . Ir pati tesla iskepus nelabai patiko - virsus keksiukjo buvo kietas ir labai trapus, tik pats vidus panasus i keksa . Galvoju gal sviesto busiu padauginusi, ar taip ir turi gautis?

O pyraga obuoliu ruduo kepiau irgi nekarta - dieviskai skanu wub.gif
Atsakyti
sveikutes kepejeles biggrin.gif

vel isbandziau viena receptuka sonatinos, tuno uzkepele
man tai labai patiko skani thumbup.gif silta ir salta ,gaunasi tokia sultinga
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 09 09, 09:19)
O aš jau gaminau mėsos apkepą  thumbup.gif Na super skanus, dvi dienas valgėm, šiandien jau jo nebeliko  bigsmile.gif Mėsa gaunasi labai minkšta, tikriausiai nuo obuolių ji tokia tampa. O jau kaip tinka majonezas su sūriu, labai skanu  mirksiukas.gif

reiks ir man prisiruosti tam apkepui ax.gif

QUOTE(ingakyca @ 2007 09 11, 21:05)
O dėl skysčio, kadangi gaminau korejietiškai kiaulieną, tai per daug matyt pripylei to padažo, mat reikia ten tik apšlakstyti, man tikrai gavosi viskas puikiai ir jokio skysčio nebuvo  mirksiukas.gif Beje, aš kepiau uždengus folija iš pradžių, o po to atidengiau, kad apskrustu.

kas del korejietiskos, tai tikrai nereikia varyti soju padazo, kad plauktu schmoll.gif pirmaji karta ir as kepiau su folija, o antraji siaip niekuo nedengiau, tai man lb patiko pridengus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dawija @ 2007 09 13, 22:43)
Vakar kepiau kiausiniu - farso vyniotini, gavosi  thumbup.gif ; vyras net pagyre  tongue.gif

O siandien bandziau kepti keksiukus su Nutella - vat cia kazkas nesigavo  g.gif  - pirmiausia tai tu nurodytu 12 formeliu buvo ryskiai per mazai nurodytam teslos kiekiui - as tesla sukroviau i 14, bet vistiek kepdama tesla isbego per krastus  doh.gif . Ir pati tesla iskepus nelabai patiko - virsus keksiukjo buvo kietas ir labai trapus, tik pats vidus panasus i keksa . Galvoju gal sviesto busiu padauginusi, ar taip ir turi gautis?

O pyraga obuoliu ruduo kepiau irgi nekarta - dieviskai skanu  wub.gif

Keksiukų viršus traškus ir turi gautis, čia būtent pats skanumas ir yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dawija @ 2007 09 13, 22:43)

O siandien bandziau kepti keksiukus su Nutella - vat cia kazkas nesigavo  g.gif  - pirmiausia tai tu nurodytu 12 formeliu buvo ryskiai per mazai nurodytam teslos kiekiui - as tesla sukroviau i 14, bet vistiek kepdama tesla isbego per krastus  doh.gif . Ir pati tesla iskepus nelabai patiko - virsus keksiukjo buvo kietas ir labai trapus, tik pats vidus panasus i keksa . Galvoju gal sviesto busiu padauginusi, ar taip ir turi gautis?

Vakar nusipirkau silikonines keksiuku formas ir kaip tik kepiau keksiukus su Nutella.Man gavosi 12 keksiuku,gavosi labai grazus ir labai skanus.Tikria nesitikejau tokio rezultato is pirmo kart blush2.gif
Atsakyti
vakar dariau mielinę tešlą picai, nu kokia skani, šakės, tokia minkštutė thumbup.gif thumbup.gif

čia biški ne į temą, bet ar visoms bandžiusioms silikonines kepimo formas patinka Pamenu kai mano drauge nusipirko tokią geltoną keksui iš maksimos, tai pyrago apačia pridegė ir dar pati forma pajuodavo g.gif Gal nekokybiška nes kainavo tik apie 15 lt??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2007 09 14, 10:58)
vakar dariau mielinę tešlą picai, nu kokia skani, šakės, tokia minkštutė  thumbup.gif  thumbup.gif   

čia biški ne į temą, bet ar visoms bandžiusioms silikonines kepimo formas patinka Pamenu kai mano drauge nusipirko tokią geltoną keksui  iš maksimos, tai pyrago apačia pridegė ir dar pati forma pajuodavo  g.gif  Gal nekokybiška nes kainavo tik apie 15 lt???  g.gif

as tokia geltona turiu silikonine,man ji labai patinka,bet kai kepu dedu skarda ,o ant jos ta silikonine
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2007 09 14, 10:58)
vakar dariau mielinę tešlą picai, nu kokia skani, šakės, tokia minkštutė  thumbup.gif  thumbup.gif   

čia biški ne į temą, bet ar visoms bandžiusioms silikonines kepimo formas patinka Pamenu kai mano drauge nusipirko tokią geltoną keksui  iš maksimos, tai pyrago apačia pridegė ir dar pati forma pajuodavo  g.gif  Gal nekokybiška nes kainavo tik apie 15 lt???  g.gif

Aš tai visai neseniai nusipirkau Rimi dvi silikonines formas, vienoje kepiau kugelį, kitoje - keksą - nu thumbup.gif gavosi!!! Net nesitik4jau, kad gali taip gerai kepti silikoninėje formoje!
Atsakyti
Sveikutes, as gaminau siandien kalakutienos keksiukus, nu siaubas kaip skanu. Kepiau silikoninej formoj, na viena forma is mazu 12 formeliu. Dabar maximose po 15 lt.
super viskas gavosi.
o jau kaip greitai padariau si patiekala........ SUPER thumbup.gif
Atsakyti
o pas mane dabar kepa zuvis prancuziskai tik kazkaip labai dauk skystimo is kazkur atsirado blekutei blink.gif turbut is file tos visos saldytos tai labai vandeningos doh.gif nu kai paragausiu tai papasakosiu tongue.gif
Atsakyti
As kepiau pyraga "obuoliu ruduo" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai lengva gaminti ir labai skanus.
Atsakyti