Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

labulis visoms mirksiukas.gif
susigundziau ir as pasigaminau zuvyte prancuziskai thumbup.gif ,labai skanu ir paprasta
tokia sultinga gavosi biggrin.gif essen.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dariau vakar vistienos gabaliukus grastyciu padaze. Visiems labai patiko,labai skanu. thumbup.gif
Taip pat kepem su vaikais sausainiukus sagucius,irgi labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 17 rugsėjo 2007 - 21:02
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 17, 13:52)
na jei sugebi zuvi sipjaustyt,padruskuot papipiruot,supjaustyt darzoves ir sudet ant zuvytes,tai galiu galva guldyt kad iseis superine zuvis mirksiukas.gif

taip as siandien zuvytes ir nepasidariau schmoll.gif MB sake reikia visas liekanas pabaigt valgyt tongue.gif
o siaip as pati nepjaustau schmoll.gif su pjaustykle suvarau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 17, 23:05)
taip as siandien zuvytes ir nepasidariau schmoll.gif MB sake reikia visas liekanas pabaigt valgyt tongue.gif
o siaip as pati nepjaustau schmoll.gif su pjaustykle suvarau blush2.gif

kas dar per pjaustykle bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nusprendžiau pasigaminti PATĖ IŠ TUNO, tačiau recepte nurodyta, kiek laiko kepti ir kokio galingumo mikrobangu krosnelėje. Namuose mes neturime mikrobanginės. Norėjau paklausti, kiek laiko ir kokia temperatūrą atitiktų orkaitė, jei nurodyta, kad reikia kepti 850 kW galingumu 10 minučių.

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2007 09 18, 14:51)
Sveikos,

Nusprendžiau pasigaminti PATĖ IŠ TUNO, tačiau recepte nurodyta, kiek laiko kepti ir kokio galingumo mikrobangu krosnelėje. Namuose mes neturime mikrobanginės. Norėjau paklausti, kiek laiko ir kokia temperatūrą atitiktų orkaitė, jei nurodyta, kad reikia kepti 850 kW galingumu 10 minučių.

AČIŪ

Manau apie koki pusvalandi doh.gif Tik orkaiteje nedek pleveles schmoll.gif Nebent kokia folga ant virsaus.O tenperatura manau kad 180 turetu pakakti. g.gif
Atsakyti

o gal mergaites kuri gaminot krekeriu torta uzkandini na kur su mjonezu? idomu kaip ten jo skonis g.gif
[/quote]

gaminau tikrai labai fainas, kaip super atrode smile.gif ir skonis puikus. tik zuvytes buvo surios tai man biski surokas, reikia paprastu zuvyciu.

mergytes kas gaminot balandeliu apkepa, dabar kepu, man tam stikliniam inde atrodo nifi.. nekepa smile.gif
nu laukiu mazum prades kept smile.gif

beje koki patartumet torta kept, kad lengvai keptusi ir greitai smile.gif
na saldumynu dar nedariau is sonatinos, bu metu svori tai piknaudziaut nenoriu smile.gif
Atsakyti
nu zinokice nepatinka man tas balandeliu apkepas, dar kepa, bet jis toks visas palaidas, ryziai dar net neisviro , o jau valanda kepa, na pamaisiau, recepte taip parasyta, nu ir dar pusvalandziui palikau, ale man kazkaip neapetitnai atrodo.
gal siandien tiesiog apetito neturiu, bu valgyt nieko nenoriu, na vyras ziuresiu kaip ivertins.
man siaip patinka patiekalai kur biski paskrudinti gali patiekala. o cia ale troskinys.
Atsakyti
[quote=zyliukas,2007 09 18, 18:26]
o gal mergaites kuri gaminot krekeriu torta uzkandini na kur su mjonezu? idomu kaip ten jo skonis g.gif
[/quote]
gaminau tikrai labai fainas, kaip super atrode smile.gif ir skonis puikus. tik zuvytes buvo surios tai man biski surokas, reikia paprastu zuvyciu.

mergytes kas gaminot balandeliu apkepa, dabar kepu, man tam stikliniam inde atrodo nifi.. nekepa smile.gif
nu laukiu mazum prades kept smile.gif

beje koki patartumet torta kept, kad lengvai keptusi ir greitai smile.gif
na saldumynu dar nedariau is sonatinos, bu metu svori tai piknaudziaut nenoriu smile.gif
[/quote]
man patiko tortas marsas ,legva ,kepti nereikia ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 09 18, 19:53)
nu zinokice nepatinka man tas balandeliu apkepas, dar kepa, bet jis toks visas palaidas, ryziai dar net neisviro , o jau valanda kepa, na pamaisiau, recepte taip parasyta, nu ir dar pusvalandziui palikau, ale man kazkaip neapetitnai atrodo.
gal siandien tiesiog apetito neturiu, bu valgyt nieko nenoriu, na vyras ziuresiu kaip ivertins.
man siaip patinka patiekalai kur biski paskrudinti gali patiekala. o cia ale troskinys.

O man labai skanus jis, esu gaminus mirksiukas.gif Ir daug greičiau bei lengviau pagaminamas nei patys balandėliai.
Atsakyti
mergaites, esu tinginys todel visu puslapiu neskaitysiu blush2.gif
kuri gaminot vistiena jogurtiniam padaze? sestadieni turesiu sveciu ir noriu butent situo patiekalu nustebint visus bigsmile.gif
kaip skonis? gal ko nors dadejot/nedadejot smile.gif

aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezinoma: 19 rugsėjo 2007 - 12:16
QUOTE(nezinoma @ 2007 09 19, 13:16)
mergaites, esu tinginys todel visu puslapiu neskaitysiu  blush2.gif
kuri gaminot vistiena jogurtiniam padaze? sestadieni turesiu sveciu ir noriu butent situo patiekalu nustebint visus  bigsmile.gif 
kaip skonis? gal ko nors dadejot/nedadejot smile.gif 

aciu is anksto  4u.gif

Jei naudosi ta jogurtini padaza,kuri Sonatina dejo,tai daugiau nieko nebereikia.Istikro labai skanu ir manau tavo sveciams tikrai patiks rolleyes.gif Nes musu seima vos ne ka antra savaite ji valgom mirksiukas.gif

Db baigia kept balti kukuliai(jei taip jie vadinasi)nu kvapas tai super.o vakare dar kepsiu pyraga Trupinukas rolleyes.gif
Atsakyti