Sveikutės, paskaitinėjau jūsų temą. Ir mes susidūrėme su panašiomis problemomis, mano mamai neseniai rado miomą ir ji kažkokia plaukiojanti, neprisitvirtinusi, gydytojai pasakė, kad be jokių kalbų reikia šalinti gimdą, mamai 54 metai, serga gausiai, nereguliariai, labai skausminga, yra mažakraujystė (pasak gydytojus šios problemos po operaracijos turėtų išsispręsti). Labiausiai bijau, kad nebutų ji kokia piktybinė
Gal kas susidūrėte su panašia situacija, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi. Dar gal esate girdėję, kiek kainuoja panašios operacijos Šiauliuose (kiek duoda gydytojui). Dėkui už informaciją.

Sveika, mano mamai prieš 3 metus pašalino gimdą su mioma kurioje rado vėžinių ląstelių, pasekmės liūdnos.....Kurį laiką po operacijos buvo viskas puiku, jokiu nusiskundimų. Po operacijos stebėkit mama, kad neatsirastu patinimų, neaiškios kilmės skausmų. Mano Mama operavo ne Šiauliuose tai mokėjo 500 lt. ( prieš tris metus ). Jei reikia daugiau info parašykit i AŽ
Sveikos
Mano pazystamai padėjo miomos atsikratyti "Fohow Princesės perlas" vaginalinės kapsulės, pasidomėkite.

QUOTE(Gold Man @ 2011 02 13, 16:53)
Sveikos
Mano pazystamai padėjo miomos atsikratyti "Fohow Princesės perlas" vaginalinės kapsulės, pasidomėkite.

Kur gi ne .. reklama ! platintojas.

Ech man irgi pastebėjo 4 mažytes miomas, pati mačiau
Kažkaip nesu turėjusi didelių bėdų su sveikata, tai, kai pasakė dar iki šiol negaliu ramiai gyventi. Nors tik reikia man tikrintis pakartotinai po kokių 3-4mėn., nes jos labai mažos, bet jaučiu kartais įvairius negalavimus: maudžia pilvo apačioje, lyg toks tolimas pykinimas, galvos svaigulys ir kt. Kadangi man jokių medikamentų nepasiūlė, tai negi aš taip turiu jaustis ir toliau
Čia vadinasi normalu
Skaitykite mane nenormalia, bet jei serga žmogus tai gydosi, o jei pasveiko tuomet nieko neskauda

QUOTE(elipsė @ 2011 03 04, 21:05)
Ech man irgi pastebėjo 4 mažytes miomas, pati mačiau
Kažkaip nesu turėjusi didelių bėdų su sveikata, tai, kai pasakė dar iki šiol negaliu ramiai gyventi. Nors tik reikia man tikrintis pakartotinai po kokių 3-4mėn., nes jos labai mažos, bet jaučiu kartais įvairius negalavimus: maudžia pilvo apačioje, lyg toks tolimas pykinimas, galvos svaigulys ir kt. Kadangi man jokių medikamentų nepasiūlė, tai negi aš taip turiu jaustis ir toliau
Čia vadinasi normalu
Skaitykite mane nenormalia, bet jei serga žmogus tai gydosi, o jei pasveiko tuomet nieko neskauda 

sveika

QUOTE(***akire*** @ 2011 03 04, 22:15)
sveika
paprastai nieko neskiria esant mazoms miomoms, nes vaistu kaip ir nera ju gydymui. Kol mazos, jos neturetu sukelti problemu sveikatai, o jei uzauga didesnes, tai jau gali ir zalos pridaryti, tada operuojamos arba salinamos su visa gimda. Neturetum jausti kazkokiu negalavimu, jei jos mazos, gal tau ne nuo miomu visa tai
o profilaktiskai tikrintis butina kas puse metu butinai 

Taip, mane todėl ir neramu iš kur tie negalavimai arba norėtųsi surasti priežastį ir gydytis

Stiprus skausmas juosmenyje
Nereguliarios mėnesinės
Kraujavimas iš lyties organų tarp menstruacijų
Skausmingi lytiniai santykiai
Skausmas pilvo apačioje
Maudžiantis strėnų skausmas
Vidurių užkietėjimas
Dažnas šlapinimasis
Gausios mėnesinės
Puse jų mane kankina, bet jei aš teisingai supratau, tai jau tada kai didelės miomios

QUOTE(elipsė @ 2011 03 05, 13:44)
Taip, mane todėl ir neramu iš kur tie negalavimai arba norėtųsi surasti priežastį ir gydytis
Bet internete perskaičiau tokius simptomus esant miomai:
Nereguliarios mėnesinės
Skausmas pilvo apačioje
Vidurių užkietėjimas
Dažnas šlapinimasis
Gausios mėnesinės
Puse jų mane kankina, bet jei aš teisingai supratau, tai jau tada kai didelės miomios
Tai galvok žmogau kaip nori 

Nereguliarios mėnesinės
Skausmas pilvo apačioje
Vidurių užkietėjimas
Dažnas šlapinimasis
Gausios mėnesinės

neabejoju, jei jus kreiptumetes pas gydytoja del minetu simptomu, jums prikistu, kad tai del miomu, o pasiulytu tik operuotis arba salinti gimda. Esu daug skaicius miomu tema, nera tyrimu, kas skatina jas augti: manoma, kad del estrogenu pertekliaus artejant menopauzei, del streso, isvalymu, jei turejo miomu mama ir t.t.Galima pasiskaityti. O kad jos nedidetu-neaisku ka daryti...nebent gerti J.Balvociutes arbata Nr.12, bet to jums gydytojas nepasiulys, cia savo nuoziura, jei tikite-tai vartokite. Mazos miomos neturetu zala daryti, nors ka cia gali zinoti?

QUOTE(elipsė @ 2011 03 07, 13:31)
Sakiau apie simptomus gydytojai, tai ji nelabai ir sureikšmino, gal jai tai natūralu, kad man taip darosi
Tik pasakė, kad skausmingos mėnesinės ir patepliojimai normalu šiuo atveju, o dėl kitų negalavimų reikia ieškoti priežasčių.

Nesinervink o susitaikyk su diagnoze. Jos atsiranda ir dingsta (kartais) is niekur nieko. Kartais padeda nestumas.
As ir buvau puolus i panika, bet po to susitaikiau. Man viskas atrodo buvo normaliai ir rado visai netycia. 3-4 metus stebejo mano augliuka (per ta laika buvo nustojus augti, po to dave vel nes teko gyventi itampoje gera pusmeti). Dar klaida padariau vartodama B grupes vitaminus (as jeims alergisak-kyla spuogai). Gydytoja mane buvo perspejusi kad gali tekti operuotis (kuo didesne bus mioma tuo sudetingesnis pasalinimas). Tai ryzausi operacijai po skausmu, ir kai pati apciuopiau mioma (esu kuda-per pilva stuburo slankstelisu galima suskaiciuoti).
Dabar kad ir po operacijos kartais galva pasvaigsta, paspengia ausyse. Na bet cia dar reikai laiko manau (dar tik apie 2 men po operacijo).
Tai mano patarimas butu pagerti dilgeliu arbatos, ir toji balvociutes arbata nepatrukdys. Pavartoti gelezies (mazakraujystes profilaktikai jei gydytoja patars po kraujo tyrimu). Ir maziau nervintis (nors siomis dienomis sito isvengti manau yra paknkamai sudetinga).
Tai stiprybes tau ir sveikatos.
QUOTE(Irma77 @ 2011 03 07, 14:16)
Nesinervink o susitaikyk su diagnoze. Jos atsiranda ir dingsta (kartais) is niekur nieko. Kartais padeda nestumas.
As ir buvau puolus i panika, bet po to susitaikiau. Man viskas atrodo buvo normaliai ir rado visai netycia. 3-4 metus stebejo mano augliuka (per ta laika buvo nustojus augti, po to dave vel nes teko gyventi itampoje gera pusmeti). Dar klaida padariau vartodama B grupes vitaminus (as jeims alergisak-kyla spuogai). Gydytoja mane buvo perspejusi kad gali tekti operuotis (kuo didesne bus mioma tuo sudetingesnis pasalinimas). Tai ryzausi operacijai po skausmu, ir kai pati apciuopiau mioma (esu kuda-per pilva stuburo slankstelisu galima suskaiciuoti).
Dabar kad ir po operacijos kartais galva pasvaigsta, paspengia ausyse. Na bet cia dar reikai laiko manau (dar tik apie 2 men po operacijo).
Tai mano patarimas butu pagerti dilgeliu arbatos, ir toji balvociutes arbata nepatrukdys. Pavartoti gelezies (mazakraujystes profilaktikai jei gydytoja patars po kraujo tyrimu). Ir maziau nervintis (nors siomis dienomis sito isvengti manau yra paknkamai sudetinga).
Na ką galiu pasakyti, ačiū tau už palaikymą