Labai panašu:))) mano irgi buvo užpakalinėj gimdos sienelėj... O išoperavus pasvėrė, buvo apie kilogramą... Dydis baisus

Tik vienintelis gydytojas pasiryžo daryti laporoskopija, visi kiti sakė tik pjūvis (apėjau kokius 6...),. Užtat operacija buvo labai sudėtinga, truko apie 4 valandas..., o ir po to skaudėjo, bet viskas labai laimingai baigėsi... Gydytojas tikrai ne ekstremalas, buvo nusiteikęs viskam, pasiruošęs brigadą ir apgalvojęs visus variantus, bet visas detales sužinojau tik po operacijos. Prieš daug ko neįsivaizduoji... Aš irgi prieš operaciją daug nebendravau su gydytoju, užimtas labai... Tačiau susirinkau informaciją iš jo buvusių pacienčiu, jei įmanoma iš kolegų gydytojų paklausinėti, perskaičiau visus forumus ir krūvą visokių straipsnių... Nors tas skaitymas tai gal daugiau dėl supratimo apie problemą ir nusiraminimo... Aš kai atsibudau iš po narkozės pirmas klausimas buvo ar gimda liko... Nors man jau nebe jaunystė, bet norėjosi vistiek...
Nusipirkit tokį diržą ant pilvo (Lauma gamina radikulitu ir nugaros problemomis besiskundžiantiems, kainuoja apie 20 lt.) padeda nejudinti žaizdos... Man jis buvo po operacijos gerai... O dėl gimdos ir galimybės turėti vaikų kaip Dievas duos taip ir bus... Kiekvienam savo, dėl to gyvenimas nesibaigs... Nors gimda liko, bet vaikų neturiu ir greičiausiai jau neturėsiu, nors nesakau, kad nesinorėjo, bet yra kaip yra... Randi kitokių savęs realizavimo būdų... O ir pagimdžius vaiką nežinai ar tai bus tik laimė... Linkiu, kad Jums viskas būtų gerai !
QUOTE(kissia @ 2014 01 31, 19:47)
ačiū už atsakymą.. paprasčiau sakant - mano mioma įaugusi į užpakalinę gimdos sienelę ir gana plačiai kaip supratau, deformuoja ertmę, auga į vidų.. Operuos skyriaus vedėjas.. nežinau dėl kontakto, man pasirodė patikimas, o laiko bendravimui jis beveik ir neturi, suprantu jį..
O kokio dydžio pas jus buvo mioma? Mano dydžio su laparoskopu jau neoperuoja, nebent šalintų kartu su gimda.. o kadangi aš dar noriu pabandyti išsaugoti gimdą, tai teko ryžtis pjūviui... baisiai bijau.. ne operacijos, bet pasėkmių

vaikų kol kas neturiu deja..