Įkraunama...
Įkraunama...

Mioma

QUOTE(Laumiux @ 2013 10 22, 14:30)
Nuostabu. Sveikinimai dideliausi. Džiaugiuosi už jūsų šeimyną ir už būsimos mamytės sveikatą!  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bazile @ 2013 09 29, 21:38)
Oij - tai gal del jos ir hemaglobinas toks...  g.gif Kiek domejausi- miomos jokiom zolem neisgydomos. Geriau jau vartot tokius produktus, kad pakelt hb ir operuot.

ewox- ka nusprendete po dar vienos konsultacijos? smile.gif

Na stai vakar atliko man histeroskopija,pasalino vidine mioma. Del kt sake nk nedaryti palikti kajip yra ir po 1-2men bandyti pastoti thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ewox @ 2013 10 22, 23:06)
Na stai vakar atliko man histeroskopija,pasalino vidine mioma. Del kt sake nk nedaryti palikti kajip yra ir po 1-2men bandyti pastoti thumbup.gif

Na ir puiku, kitos gal pe nestuma nukraičios biggrin.gif . Sėkmėėėėėės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 10 19, 20:00)
Ar pati sugalvojai gerti, ar gydytojas skyrė?
man tai gydytoja sakė, kad tie vaistai nieko verti...
Paskaičiau, kad yra mamyčių, turinčių miomų ir sėkmingai išnešiojusių bei pagimdžiusių  4u.gif
O va aš tai nukentėjau... Labai norėjom su vyru antro  2.gif . Gydytoja gąsdino, kad per miomas negalėsiu pastoti. Pastojau. Bet po 4 savaičių mano pumpurėlis nustojo vystytis. Aš to nežinojau, bet pradėjau jausti keistus dalykus - lyg ir pilvą pamaudena, lyg ir išskyros negražios pasirodo. Kas kiek - aš tuoj pas gydytojus. Tie nuramina - esą viskas gerai. Tačiau nėštumui turėjus būti 7 savaičių man pasirodė kraujo. Buvo savaitgalis, tai nulėkiau į ligoninę. Echoskopavo trise, ieškojo to mano nėštumo. Ir rado... 4 savaičių. Aš dar nesupratau, ką tai reiškia - maniau, kad vėliau "užkibo" (nors ciklas tai reguliarus). Pirmadienį nueinu pas savo ginę, ta pažiūrėjusi sako, kad nėštumas nesivystantis, ir tik laiko klausimas, kada pradėsiu... kraujuoti. O pradėjau rytojaus rytą. Kadangi nebėgo labai smarkiai, tai liepė šią savaitę pakraujuoti, o kitą ateiti...
Kai gydytojos paklausiau, kodėl man taip nutiko (echoskopuojantys gydytojai pasakė, kad miomos yra tokioje vietoje, kad neturėtų trukdyti nešioti vaikučio). Tada gydytoja pasakė, kad esant miomoms sutrinka gimdos kraujotaka, todėl gali taip nutikti  g.gif
Kad dėl miomų nepastoja arba persileidžia (jei jos esminėje gimdos dalyje), tai buvau girdėjusi ne iš vieno žmogaus, bet kad dėl miomų nustotų vystytis nėštumas...
Išeitų, kad jei miomos sutrikdė gimdos kraujotaką, tai sutrikdė visam, ir man nesivystys nei vienas nėštumas???
Gal prie viso šito "prisidėjo" skydliaukė. Eisiu tą gyvatę tikrintis irgi. Labai tikiuosi, kad pavyks pagydyti...

gyvuliai auginami leidžiant jiems įvairių hormonų, plius ji pati savaime irgi hormonų turi, ir per daug metų, valgant mėsą, žmogui kinta hormonų kiekis organizme. Bet nežinau, kiek tai tikra...
Ar yra jūsų (kurios turite miomų) tarpe vegetarių?

Persileidimai nutinka ir toms, kurios neturi jokių miomų, tad nemanau, kad jūsų nėštumas nutrūko dėl miomos... Beje, kokio dydžio jūsų mioma (-os)? Aš irgi pastojau ir sėkmingai išnešiojau su miomom, noriu ir antro, bet ginekologė pas kurią per nėštumą lankiausi sako nerizikuok, operuokis. Bet kad aš gerai jaučiuos, tai neskubu. O jei operuosiuos tai gal visai gimdos neteksiu... net nežinau kaip elgtis, manau reiks gal į kokį Kauną nuvykt konsultacijai.
Atsakyti
QUOTE(Ingulis2013 @ 2013 10 29, 23:17)
Persileidimai nutinka ir toms, kurios neturi jokių miomų, tad nemanau, kad jūsų nėštumas nutrūko dėl miomos... Beje, kokio dydžio jūsų mioma (-os)? Aš irgi pastojau ir sėkmingai išnešiojau su miomom, noriu ir antro, bet ginekologė pas kurią per nėštumą lankiausi sako nerizikuok, operuokis. Bet kad aš gerai jaučiuos, tai neskubu. O jei operuosiuos tai gal visai gimdos neteksiu... net nežinau kaip elgtis, manau reiks gal į kokį Kauną nuvykt konsultacijai.

Sveikos, pritariu Ingulis del nesivystancio nestumo ar persileidimu kurie neva ivyksta del miomu.
Kokios pas Jus miomos ir ju vieta g.gif
pas mane yra sieneleje nemaza 9cm bet pastojus pradejo mazeti , dabar liko 7cm ir uz savaites vel matuos tai zinosiu daugiu. Neskubu dziaugtis nes dar tik puse nestumo bet tyliai viliuosi kad viskas bus gerai leliukui ir mioma isviso sumazes. 4u.gif tai visokiu istoriju buna su jomis.
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2013 10 31, 16:12)
Sveikos, pritariu Ingulis del nesivystancio nestumo ar persileidimu kurie neva ivyksta del miomu.
Kokios pas Jus miomos ir ju vieta g.gif
pas mane yra sieneleje nemaza 9cm bet pastojus pradejo mazeti , dabar liko 7cm ir uz savaites vel matuos tai zinosiu daugiu. Neskubu dziaugtis nes dar tik puse nestumo bet tyliai viliuosi kad viskas bus gerai leliukui ir mioma isviso sumazes.  4u.gif tai visokiu istoriju buna su jomis.

Kai tikrinausi praėjus mėnesiui po gimdymo ginekologė matė tris intramuralines - augančias gimdos sienoje miomas (dvi 6 cm, viena 11 cm). Bet kaip ji kad sakė - gal jų ten ir daugiau yra. Bet jau metai laiko kaip neinu pas ginekologą... Iki nėštumo vidurio buvo dvi miomos, nėštumo gale jau matė tris... jos nėštumo metu nesumažėjo.

Jūsų atveju tikrai viskas bus gerai , nes jau pusė kelio nueita, jau lelius praaugo tą miomą, tad viskas bus liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulis2013: 07 lapkričio 2013 - 19:30
QUOTE(Ingulis2013 @ 2013 10 29, 21:17)

Sveikos,
Išsityriau skydliaukę - ji neideali, bet nėra su ja tiek prastai, kad būtų įtakojusi ne kokią nėštumo baigtį.
Mano miomos kol kas 2 - viena išorinėje gimdos dalyje į stuburo pusę, kita netoli kaklelio. Per keletą mėnesių jos padvigubėjo (buvo 1 ir 2 cm, o pasidarė daugiau kaip 2 cam ir daugiau kaip 4).
Be miomų dar turiu gimdos kaklelio displaziją (jei pastojant buvo virusų paūmėjimas, jie galėjo užkrėsti spermiuką).
Šį mėnesį kraujuoju jau antrą kartą. Pilvo neskauda, kraujavimas nėra gausus, bet užsitęsė ape savaitę. Prieš tai taip kraujavau reš 2 savaites. baigusi kraujuoti, eisiu pas ginę.
Įdomiausia, kad man gydymo nepaskyrė. Liepė ieškotis vaistų pačiai, susirašyti ant lapelio jų sudėtį, ateti su ta info pas ją, o ji pasakys, ar tie vaistai gali padėti. Paieškos mane atvedė iki dviejų rūšių vaistų. Pirmieji siūlomi yra rusiški Ginekol, o antrieji - visas kompleksas Santegros vaistų.
Pagrindinis papildas yra ExPress Essentials, gydymas eina kursais. 1 men. ExPress Essentials + Una de Gato, 2 men. ExPress Essentials + Pau d'arco, paskui pakartoti kursa. Labai gerai prie situ kursu Fish Oil GP ( norma turi buti 3 kapsules per diena). Taip pat gydytoja rekomenduoja, ExPress Essentials su Vag Forte arba su Perfem Forte ( 1 faza) + WildYam ( 2 faze), bet tai jau po pirmų išgertų kursų...
Ar esate kas gėrę tokius vaistus?
p.s. aš klaipėdietė. Mano gydytoja - Pauliukovich.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 11 26, 10:28)
Įdomiausia, kad man gydymo nepaskyrė. Liepė ieškotis vaistų pačiai, susirašyti ant lapelio jų sudėtį, ateti su ta info pas ją, o ji pasakys, ar tie vaistai gali padėti.

Na kažkoks keistas gydymo metodas, nieko nesiūlo- liepia pačiai vaistus susirast... Nerimta ... g.gif Nemanau kad papildais išsigydysite, juolabiau kad miomos gana sparčiai dideja. Kreipkitės į rimtą gydytoją, kad dar laparoskopu galėtų išlukštenti jas ir kad nagautumėt bart kam delsėte ir pavėlavote. Sumokėsite nemažai pinigų o naudos nebus. Jūrininkų ligoninėje labai puikūs dakatarai- kreipkitės ir tikrai paskirs rimtą efektyvų gydyma, o ne bobžolėm gydykitės. sekmės 4u.gif
Atsakyti
Ar kas operavosi mioma kartu su gimda ? Noriu pasikalbet apie tai.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2013 12 06, 21:35)
Ar kas operavosi mioma kartu su gimda ? Noriu pasikalbet apie tai.

Pasikalbekim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 12 07, 09:00)
Pasikalbekim  mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif man atlikta operacija šiandien 9 para pašalinta gimda su mioma siūlus ištraukė 7 dienoj ir ligoninėje išbuvau savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja @ 2013 12 20, 08:53)
Sveikos  4u.gif  man atlikta operacija  šiandien 9 para pašalinta gimda su mioma siūlus ištraukė 7 dienoj ir ligoninėje išbuvau savaitę  smile.gif

Na dabar gero poilsio dar 1,5 men ir busit sveika biggrin.gif
Atsakyti