Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lova

musu lova 1,4*2 pločio ir tikrai to pakanka nes dar esam jauni ir dar patinka miegoti susiglaudus o kai pirksim kita tai pirksim i ateiti platesne 2*2 nes kai atsiras vaikai noresim laisvai miegoti ir sušalusius vaikučius priimti
Atsakyti
musiske 180*220
Atsakyti
Mūsų lova 2*1,6, kol miegojau su vyru, vietos buvo sočiai, bet pataruoju metu mažoji tėvelį iškraustė ant grindų verysad.gif , tai man lova staiga smarkiai per siaura pasidarė g.gif
Atsakyti
mūsų lova 1,80*200, dabar miegam su mažiuku, lengvai telpame mirksiukas.gif
Atsakyti
Na musiske 1.6x2.00 bet tikrai noretusi platesnes, nes jeid ar bambino rytais ateina tai nilabai jau erdves lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsuteklp @ 2007 10 12, 14:03)
musu lova 2/2.20 ir labai gerai tokia didele

Musu tokia pati 2x2,20 (ilgi toki emem del vyro ugio) drinks_cheers.gif Is pradziu uzsisakem ciuzini, o po to vyras pats sukale lova lotuliukas.gif Kai persikraustem i nama ir pradejom ieskoti tam paciam ciuziniui normalios lovos, nieko negavom, tai uzsisakem pagal spec. uzsakyma biggrin.gif Su patalyne, aisku, sunkiau, bet imanoma gauti, reikia tik ieskoti.
Siauresnes nenoreciau, man patinka dideles erdves lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dar tik dairausi dvigulės lovos. 1,80*2,00, manau, optimalus dydis. Mūsų šeimynėlei galėtų net trumpesnė būti rolleyes.gif
Sesuo domėjosi Feng Shui, tai porai patariama miegoti ant vientiso čiužinio.
Bėje, ką manote apie Dormeo čiužinius?
Atsakyti
ne mažesnę nei du ant dviejų. mums toks plotis pats tas. ir mažoji telpa ir antram vaikučiui vietos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2008 06 24, 16:11)
ne mažesnę nei du ant dviejų. mums toks plotis pats tas. ir mažoji telpa ir antram vaikučiui vietos bus smile.gif

Musu lova irgi 2*2.mazesnes neisivaizduoju, noreciau dar didesnes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2008 06 25, 14:22)
Musu lova irgi 2*2.mazesnes neisivaizduoju, noreciau dar didesnes  drinks_cheers.gif

maniske irgi 2*220 tai super bet draugui ji vis tiek per trumpa doh.gif
Atsakyti
pas mus 160*200, užtenka vietos, abu iš lieknesniųjų esam (kol kas). Bet neužpykčiau ir didesnę turėdama.
Atsakyti
mūsiškė 160*190,kai pripranti visai nieko ,bet norėtųsi didesnės ax.gif
Atsakyti