Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lova

maziausiai 1.8 plocio, geriausia placiausia smile.gif
Atsakyti
Mūsų lova 160*200. Joje puikiai telpam abu, nes dažnai pabundam vienoje puseje susiglaudę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2008 07 15, 23:31)
Mums uztenka 1.6x2. Norejom pirkti 1.8x2, bet ciuzinio taip ir neradom.

man ir atrodo, kad tokios turetu uztekti drinks_cheers.gif , bent jau man tai pakankamai vietos
Atsakyti
Perskaičiau temelę, nes ir mes ruosiamės lovą pirkt. Gaila, kad pas mus 180*200 netelpa kambaryje. Turės užtekti 160*200.
Atsakyti
mums tai pilnai uztenka 1,6 ant 2 lotuliukas.gif didesnej juk dar pasiklysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar miegam 1,6 ant 2 ,bet kai mažė isiropščia tai vietos mažoka.Dabr pasvajojam apie 2 ant 2
Atsakyti
Musu 1,6X2, tai kai mazius nakti isipraso pas mus, tai tikrai mazoka vietos. Gailiuosi, kaf paklausiau MB ir nepirkom 18x2.
Atsakyti
As labai dziaugiuosi kad su vyru isigijom lova 1,8x2 smile.gif plati,issimiegam vienas kitam netrukdydami ir vaikiukas per viduri telpa, issimiegam visi trys smile.gif
Atsakyti
As tai labai norėčiau 160*200, bet deja teks pirkti 140*200, kadangi miegamasis labai jau nedidelis. Bet manau pakankamai vietos bus ne tik man... wink.gif
Atsakyti
Ir mūsų lova yra 160x200 smile.gif , vietos tikrai užtenka smile.gif
Atsakyti
musu lova 2 x 2 manau pats tas
Atsakyti
Po ilgesnių pasvarstymų ir pabandymų įvairaus dydžio lovose, užsisakėm tokią, kuriai tiktų čiužinukas 1.8 * 2.00 smile.gif
Atsakyti