Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lova

Aš ką tik išsimatavau savo lovą, kur dažnai visi penki sukrentam, ir įsivaizdavau, kad ji platesnė. O pasirodo 190*200 g.gif
Atsakyti
musu 180 / 200 mum uztenka didesnes gal ir nereiketu
Atsakyti
Mano 2x2 labai thumbup.gif dydis. Aišku miegam per vidurį arba kuriam vienam šone biggrin.gif bet vasarą, kai karšta tai labai gerai, nes tada miegam skirtinguose šonuose ir karšta nebūna. thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums puikiai uztenka 160*200cm smile.gif
Atsakyti
musu lova 2,10x2,10 man labai patinka tokia didele smileysex.gif visada apie tokia tik ir svajojau. vyra tikrai joje randu, jis mane gal kiek ir sunkiau smileysex.gif , bet kai miegu man turi buti erdvu ir laisva, kad gerai issimiegociau smile.gif todel mazesnes net neisivaizduoju. o dar kai ir abu maziukai atbega tai tada tikrai lova kaip tik thumbup.gif group.gif
Atsakyti
tikrai ne mazesne nei 1.8 *2m..1.8 telpi dviese ir i vuduriuka priimsi maza koki, nereikes iki pat krasto keliauti..alkunem nesiremsit, placiau miegosit..tikrai nemazesne rekomenduoju..pati turiu 1.8*2 ir galvoju,kad jei kada kraustysiuos i nama ,tai darysiu 2*2-kad visa seima tilptu smile.gif
Atsakyti
Mums uztenka 1.6x2. Norejom pirkti 1.8x2, bet ciuzinio taip ir neradom.
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2008 07 15, 22:31)
Mums uztenka 1.6x2. Norejom pirkti 1.8x2, bet ciuzinio taip ir neradom.

Musu lova 2*2 (turejome 1.6*2;1,8*2)si patogiausia biggrin.gif Ciuzini atskirai uzsisakeme mirksiukas.gif
Atsakyti
1.8*2.0, o dabar atostogauju pas saviski UK tai teko isitekti i 1.30*1.90 tai sunkiai sunkiai, pamiegoje kelias naktis, perejom i ciuzini kuris yra 1.75*2.0 tai jau normaliau, laukiu kada grisiu i savo lovyte
Atsakyti
kuo didesne tuo geriau thumbup.gif musu 2m*2m thumbup.gif
Atsakyti
2,10x2,10 mūsų ir tokia liuks, anksčiau maženėj miegojom tai nekas
Atsakyti
[quote=ssanta,2008 08 17, 02:00]
2,10x2,10 mūsų ir tokia liuks, anksčiau maženėj miegojom tai nekas

O koks jūsų ūgis? Svarstau, jei mudviejų su MB ūgis yra 1,70-1,75 m., tai gal užtektų ir trumpesnės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Druoja: 17 rugpjūčio 2008 - 15:26