Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lova

seniau miegojom ant 140x200 bet per maza vietos 2. tai daba ir svarstom ar 160x200 ar 180x200 ir ciuzinius istisinius ar 2 atskirus. is tiesu mums ciuziniai dvigubai brangiau kainuos uz lova juk patogumas svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus 180 x 220 dydžio lova. MB vos ne 2-mertinis. DAbar jei reiktų pirkti lovą tikriausia 220 ilgio neimtume g.gif: pagrindinė bėda su paklodėmis: jų praktiškai nėra tokio dydžio. Radau rosos Kurimoje ir Kauno bazėse kažlurioj ten krautuvėlėj. Ir tai ne tokių išmatavimų, o paklodė tiek dar apsitraukia. Aišku, miegoti patogu, gerai. Platesnės nemanau, kad reiktų.... gal ir šita kiek per plati jau. Jei MB būtų iki 185 ūgio - imčiau tikrai 160 x 200 m lovą.
Atsakyti
lova 2 x 2 pats tas
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2008 12 08, 01:32)
lova 2 x 2  pats tas
thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi už kuo platesnę pasisakyčiau smile.gif Pas mus 2x180 m. atrodo.
Atsakyti
Mes turim 180x200. Man labai patinka. Kartais tenka pamiegoti keturiese tongue.gif tai ir platesnė būtų visai neblogai. O paklodes perku "Kurimoj" ten tikrai atitinka paklodės dydis išmatavimus. Vieną turiu iš senukų, tai tikrai teks mesti lauk, nors ir pirkau pagal tikslius lovos išmatavimus, bet ji gerokai per maža.
Atsakyti
musu 180x200 ir man super, mazesnes ne uz ka drinks_cheers.gif
bet jei kambaryje maza vietos tai ir nekas vaikstinet pasieniais g.gif
Atsakyti
musiškė 2,2 ant 2,2.dabar daryčiausi dar didesnę
Atsakyti
Gal mėnesiuką miegam savo 1.8 * 2.00 lovoje. Tai, pastebėjau, kad vis vien abu susibazuojame kurioje nors pusėje ir kita lieka tuščia smile.gif Tad, manau, būtų pakakę ir 1.6 * 2.00. Bet dabar, aišku, lepota biggrin.gif Galima gulėti tiek skersai, tiek išilgai.
Man patinka, mūsų miegamasis gana didelis - apie 18 kv.m. , tai lova jo viso neužtvindo.
Atsakyti
Mano lovytė yra 160 galėtų būt ir didesnė. ax.gif
Atsakyti
Manau apvali lova labai grazu dideliam kambary.Esu macius kaip atrodo naturoj,labai norejau nusipirkt.Bet kai miegamasis tik 12 kvadratu... ax.gif
Atsakyti
mūsų 1,6 m pločio ir puikiai pakanka smile.gif
Atsakyti
Kol kas miegame 1,4x2,0 ilgio sofoje. Vietos - per akis, kai isirenginesime miegamaji - rinksimes lova 1,6m plocio, juolab kad platesnes kambario matmenys neleis... ax.gif
Atsakyti