Pas mus 180 x 220 dydžio lova. MB vos ne 2-mertinis. DAbar jei reiktų pirkti lovą tikriausia 220 ilgio neimtume
: pagrindinė bėda su paklodėmis: jų praktiškai nėra tokio dydžio. Radau rosos Kurimoje ir Kauno bazėse kažlurioj ten krautuvėlėj. Ir tai ne tokių išmatavimų, o paklodė tiek dar apsitraukia. Aišku, miegoti patogu, gerai. Platesnės nemanau, kad reiktų.... gal ir šita kiek per plati jau. Jei MB būtų iki 185 ūgio - imčiau tikrai 160 x 200 m lovą.

lova 2 x 2 pats tas

QUOTE(triušė @ 2008 12 08, 01:32)
Aš irgi už kuo platesnę pasisakyčiau

Mes turim 180x200. Man labai patinka. Kartais tenka pamiegoti keturiese
tai ir platesnė būtų visai neblogai. O paklodes perku "Kurimoj" ten tikrai atitinka paklodės dydis išmatavimus. Vieną turiu iš senukų, tai tikrai teks mesti lauk, nors ir pirkau pagal tikslius lovos išmatavimus, bet ji gerokai per maža.

musu 180x200 ir man super, mazesnes ne uz ka
bet jei kambaryje maza vietos tai ir nekas vaikstinet pasieniais

bet jei kambaryje maza vietos tai ir nekas vaikstinet pasieniais

Gal mėnesiuką miegam savo 1.8 * 2.00 lovoje. Tai, pastebėjau, kad vis vien abu susibazuojame kurioje nors pusėje ir kita lieka tuščia
Tad, manau, būtų pakakę ir 1.6 * 2.00. Bet dabar, aišku, lepota
Galima gulėti tiek skersai, tiek išilgai.
Man patinka, mūsų miegamasis gana didelis - apie 18 kv.m. , tai lova jo viso neužtvindo.

Man patinka, mūsų miegamasis gana didelis - apie 18 kv.m. , tai lova jo viso neužtvindo.
Mano lovytė yra 160 galėtų būt ir didesnė.

Manau apvali lova labai grazu dideliam kambary.Esu macius kaip atrodo naturoj,labai norejau nusipirkt.Bet kai miegamasis tik 12 kvadratu...

mūsų 1,6 m pločio ir puikiai pakanka

Kol kas miegame 1,4x2,0 ilgio sofoje. Vietos - per akis, kai isirenginesime miegamaji - rinksimes lova 1,6m plocio, juolab kad platesnes kambario matmenys neleis...