Įkraunama...
Įkraunama...

TVM

su sventem tvm studentes! prasideda sesija!!!!
kas del kainos tvm'e tai manau, kad tikrai gera investicija, nes surinkti labai geri destytojai. (aisku cia tik mano nuomone). nesigailiu kad cia istojau ir moku daugiau nei kitur buciau mokejus, nes studiju kokybe tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianullka @ 2007 12 13, 17:53)
Labutis Lucca & Silagele, gal netycia turite medziaga melniko pas save (kompe)?
labai buciau dekinga jei atsiustum, nes as pas ji rasau referata  blink.gif  ir reikia rasyti pagal destoma medziaga, kurios pas mane labai mazai nes neviska suspeju uzsirasyti per jo paskaitas  unsure.gif  na ir neuzilgo laukia egzas  blink.gif
gal gali pakomentuoti kaip yra pas destytoja Urbonaviciu? neuzilgo laikysiu jo egza g.gif

As turiu medziagos Melniko. Taip pat ir darba/referata turiu. Jei dar vis reik rasyk.
Atsakyti
Sweikutes,
esu TVM studente smile.gif gal turite recepta ar burtazodi kaip islaikyti salciaus egzamina, nes pusei grupes skolu pridare... verysad.gif
labai bijau neislaikyti...
Atsakyti
QUOTE(Gravy @ 2008 01 12, 14:10)
Sweikutes,
esu TVM studente smile.gif gal turite recepta ar burtazodi kaip islaikyti salciaus egzamina, nes pusei grupes skolu pridare...  verysad.gif

Nepasiseke doh.gif As irgi pernai buvau isitaisiusi skola is zmoniu istekliu vadybos, bet viska pavyko is pacio pirmo karto issilaikyti bigsmile.gif
Zinau, kad kiti po n kartu laiko ir niekaip..
Nesuprantu jo veritinimo sistemos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravy @ 2008 01 12, 15:10)
Sweikutes,
esu TVM studente smile.gif gal turite recepta ar burtazodi kaip islaikyti salciaus egzamina, nes pusei grupes skolu pridare...  verysad.gif

svarbu savo zodziais parasyti, bei suprasti ka rasai....jei rasai savo zodziais, bet nesupranti ka, nepades, nepades, jei nuo jo konspektu nupilsite. as jo egzu nelaikiau, uzteko balu is kolio, pasiseke! sekmes! Tik tai ne didziausia TVM beda, bus dar fainuoliu destytoju! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucca @ 2007 11 16, 15:22)
Sveikos hi.gif baigineju magistranturos studijas ( neakivaizdziai ),ta prasme jau turejau pavasari baigti ,bet blush2.gif nespejau magistrinio parasyti...taigi skaitau save dar TVM studente  smile.gif

Kolege 4u.gif taciau, bijau, kad as dar venierius metus sedesiu jei leis...

Man liko kursinis (kaip skola is vadybos)... nu ir magistro darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvepalai @ 2007 12 15, 16:48)
TVM moku 3800 lt i semestra, plius dar stovejimo aikstele truputi daugiau nei simtas litu 4u.gif

blink.gif oho kaip pabrango blink.gif as uz magistro semestra moku 3120 rolleyes.gif na ir + aikstele 170 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 01 31, 18:41)
blink.gif  oho kaip pabrango blink.gif  as uz magistro semestra moku 3120 rolleyes.gif na ir + aikstele 170 rolleyes.gif

Tikrai taip, pabrangino viska doh.gif Mums, kurie anksciau istojo, kaina pagal sutarti nesikeicia, o va naujai stojantiems ji kasmet kyla doh.gif
Atsakyti
Gal kas galite apsviesti kokia situacija su kursiniais pas Dikciu? g.gif Prasidejo Marketingo tyrimu semestras, reikes rasyti kursini ir, aisku, daug darbeliu. Kazin lengva pas apsiginti ir apskirtai itikti su darbu ar ne? g.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie R.Palšaitį? Jis dėsto logistiką. Sako, kad pusė neišlaiko, kažin ar tiesa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozinee: 04 kovo 2008 - 16:22
QUOTE(rozinee @ 2008 03 04, 17:22)
Kokie atsiliepimai apie R.Palšaitį? Jis dėsto logistiką. Sako, kad pusė neišlaiko, kažin ar tiesa?  g.gif

Aga ir apie sita frukta butu idomu ka nors isgirsti g.gif Kaip tik siandien vakare laukia jo paskaitele hihihi.gif
Atsakyti
nei dikciaus, nei palsaicio nebijokit! tik atrodo baisiai. pas palsaiti, net as, kurio beveik nenusirasineja, bet teko, nes jis reikalauja nemazai per kontrolini ir aiskiai parasyti.
pas dikciu rasyti kursini buvo fainiausia, nes reikia dalimis atsiskaitineti ir normaliai, kas netinka jis pasako dar negalutiniam variante, tai gali taisytis. svarbu gerai pristatyma padaryti.
aaa dar svarbu su anketa pasistengti, t.y. praktine gerai atlikti, nes teorine, tai jam paciam man atrodo neidomu....mums jis pasake, kad keliu daliu nerasytume, nes "vistiek nuo jo knygos viska nupilsim..." lotuliukas.gif
super destytojas!!!!
o palsaitis, tai doh.gif
Atsakyti