Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresni vyrai

QUOTE(artev @ 2005 02 18, 20:24)

Atsakyk man, Nemo, kaip tu manai, kokiais kriterijais vadovaudamiesi, vyresni vyrai (na vyresnis tai tarkim kažkur nuo + 15 metų) renkasi jaunutes mergičkas a? Jos žinoma mano, jog dėl to, kad jiems įdomu su jomis kalbėtis  megalol.gif  O kai supranta tuos tikruosius motyvus, tai vyresni vyrai joms nustoja patikti.
megalol.gif
O atsakant i agneklimjan klausimą, kodėl vyresni vyrai patinka, tai manyčiau jei ne dėl finansinės pusės, tai dėl to, jog jie, turėdami daugiau patirties, geriau žino moterų silpnąsias vietas ir tuos kabliukus ant kurių jos "kimba". smile.gif

Kaip pirstu i aki..Mano mintis skaitai smile.gif
Atsakyti
ne nu paskaiciau as sita tema ir susimasciau ...kokio velnio as zenijausi... nei jis lemonus uzdirba,... lovoje nesakau kad prastas , ale ne akrobatas tai tochnai....isvaizda: kuuudas, zemas, plikas.....ne profesorius joks....

cia gavosi kaip tame anekdote apie neprigirdincias bobutes prie agurku turguje..."koks skirtumas koks ilgis- bile zmogus geras... "
reikejo geriau koki piemeni susirasti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriela: 18 vasario 2005 - 22:57
QUOTE(nemo @ 2005 02 18, 22:49)
Kazkaip nelabai man idomus jusu sielos subrendimo laipsnis  mirksiukas.gif
Paskaityk Akva is naujo savo postus, na, numirk is juoko. Tokia subrendusi asmenybe, tokie slykstus jau tau tie vyresni vyrai, bet jei jau laaaabai turtingas - tai OK? Tai as vadinu prostitucija, o ne trauka.

Nu tu mergicka molodec! user posted image Ryskiai esi perbrendus siela, nes su jumoru visai bliogai. Gal, pabandyk koki jauna meiluzi susirast, gal jis ipus tamstai siek tiek nerupestingesnio, "kvailesnio" vejo. Suprantu, begyvenant su "rimtu, protingu, pagyvenusiu" vyru, galima nupusht.
Teks man sianakt tavo nuogastavimus apie mane-prostitute, kazkaip pateisint... Ot vyras dziaugsis user posted image
Atsakyti
Matai, artev, visa laika galvojau, kad moterys vyrus renkasi, o ne atvirksciai tongue.gif
Taigi, paisiau savo kriteriju, o kokiais jis vadovavosi gal ir nesunku nuspeti.
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 02 18, 22:55)
ne nu paskaiciau as sita tema ir susimasciau ...kokio velnio as zenijausi... nei jis lemonus uzdirba,... lovoje nesakau kad prastas , ale ne akrobatas tai tochnai....isvaizda: kuuudas, zemas, plikas.....ne profesorius joks....
reikejo geriau koki piemeni susirasti g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gabriela, tai ka pamirsai, kad is meiles tekejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 22:55)
Nu tu mergicka molodec! user posted image Ryskiai esi perbrendus siela, nes su jumoru visai bliogai. Gal, pabandyk koki jauna meiluzi susirast, gal jis ipus tamstai siek tiek nerupestingesnio, "kvailesnio" vejo. Suprantu, begyvenant su "rimtu, protingu, pagyvenusiu" vyru, galima nupusht.
Teks man sianakt tavo nuogastavimus apie mane-prostitute, kazkaip pateisint... Ot vyras dziaugsis user posted image

Na, taip Akva, labai gera cia tavo taktika. Jei jau ko neisnesa pasakyt - "juokauju" - ar ne? Humora as suprantu, nepergyvenk, tik kad tu man nelabai juokinga. Arba destai, ka nori pasakyt, be jokiu pajuokavimu, arba, jei neturi rimtu argumentu is vis nebechatini. Forumo paskirtis ne tokia.
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2005 02 18, 22:59)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Gabriela, tai ka pamirsai, kad is meiles tekejai  smile.gif

doh.gif
Atsakyti
pastebejau,kad sian siaip visi kazkokie pikti ir ne vienam forume g.gif menulis veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2005 02 18, 23:00)
Na, taip Akva, labai gera cia tavo taktika. Jei jau ko neisnesa pasakyt - "juokauju" - ar ne? Humora as suprantu, nepergyvenk, tik kad tu man nelabai juokinga. Arba destai, ka nori pasakyt, be jokiu pajuokavimu, arba, jei neturi rimtu argumentu is vis nebechatini. Forumo paskirtis ne tokia.

As isvis nesuprantu ko tu vaziuoji ant kitaip mastanciu. Jei tau skaudu tai klausytis, ar siap kas gyvenime nesiseka, tai taip ir sakyk. Ir ne tau sprest but man SM ar ne.
Atsakyti
oi, akva... jej bogu tu prisisnekesi.... tik nesakyk savo vyrui mirksiukas.gif
nu labanakt . ryt paziuresiu ka cia be manes primastet cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriela: 18 vasario 2005 - 23:13
pabandysiu pasisakyt blush2.gif
ghm...siaip ir esmes sutinku su AKVA....
maniskis vyresnis tik 4 metukais ...
mani auklejo kad vyras turi but tik vyresnis jokiu budu ne jaunesnis nes moteriai visgi gimdymai ir t.t. jaunystes neprideda...tai va i savo amziaus ir jaunesnius net neziuredavau tuo labiau kad turejau broli pora metu jaunesni tai is vis viemeciai ir jaunesni tai kazkodel tik i brolius tiko o brolis gi ne vyras na ta prasme... doh.gif
vat o dabar is vis pagal amziu neskirstau....arba zmogus turi kazka ir yra idmus traukia kazkuom arba ne...
va jums tikra subrendus siela ax.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gabriela o i jumi paziurejus tikrai nepasakytum kad toks metu skirtumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 02 18, 23:13)
oi, akva... jej bogu tu prisisnekesi.... tik nesakyk savo vyrui  mirksiukas.gif
nu labanakt . ryt paziuresiu ka cia be manes primastet  cool.gif

As jam perskaitau visus komentarus... ax.gif Kartais atsakineju uz mus abu ax.gif blush2.gif
Atsakyti