Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresni vyrai

QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 21:46)
laugh.gif Victory - nugi rasiau, kad 8 metu skirtumas - mizeris... cia jau 15 i bolse... mirksiukas.gif ir apskritai - reikia psenus but baisiai faina moteruke ir likus vienai koki jaunuoli nuraut ax.gif

aga viktory, cia ne apie tave, o apie mane tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 21:46)
laugh.gif Victory - nugi rasiau, kad 8 metu skirtumas - mizeris... cia jau 15 i bolse... mirksiukas.gif ir apskritai - reikia psenus but baisiai faina moteruke ir likus vienai koki jaunuoli nuraut ax.gif

aga nurausi chia...kai liksi sitoj asaru pakalnej su kruva vaiku tai kazi kas i tokia sena tarka ziures? biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 21:49)
aga nurausi chia...kai liksi sitoj asaru pakalnej su kruva vaiku tai kazi kas i tokia sena tarka ziures?  biggrin.gif  tongue.gif

Niu pvz Gabrielos sena tarka niekaip neisivaizduoju - ji jauciu ir 'amziuje' suksis kaip bitute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 02 18, 21:48)
aga viktory, cia ne apie tave, o apie mane  tongue.gif

Ne nu dabar galvoju - ir velnias mus nese i sita galera? biggrin.gif Kaip pagalvoji - tai kokie tie vyresnio vyro pliusai? Kad neleidzia su miniaku varinet kai lauke minusas ir klubuose leidzia but iki 12 (panasiai kaip man mama iki 18 metu) tskant pagyvenau laisva gyvenimeli 4 metus ir uzteks... blink.gif doh.gif

ai dar pastoviai aiskina, kad McDonaldo maistas kenkia sveikatai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victory: 18 vasario 2005 - 21:52
QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 21:50)
Niu pvz Gabrielos sena tarka niekaip neisivaizduoju - ji jauciu ir 'amziuje' suksis kaip bitute 4u.gif

ot faijna ... busiu -niolikos visa gyvenima...
tep ir isivaizduoju pencinyke be dantu ir su miniaku thumbup.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 21:52)
Ne nu dabar galvoju - ir velnias mus nese i sita galera?  biggrin.gif Kaip pagalvoji - tai kokie tie vyresnio vyro pliusai? Kad neleidzia su miniaku varinet kai lauke minusas ir klubuose leidzia but iki 12 (panasiai kaip man mama iki 18 metu) tskant pagyvenau laisva gyvenimeli 4 metus ir uzteks... blink.gif  doh.gif

ai dar pastoviai aiskina, kad McDonaldo maistas kenkia sveikatai  schmoll.gif

hm... maniskis tai ir miniamus leidzia nesioti ( ale dabar kai +30kg, tai biski negraziai ziurisi jie ant manes) ir klube galiu buti kie nori... svarbu kad ryte rastu salia saves biggrin.gif ...o apie sveika mityba tai jau as jam aiskinu o ne jis man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 20:58)
Ai, dar kadangi jau speta paliesti brandumo klausima - pazistu ne viena 40-50 metu dedule, kuriam sirdy 18-23 ir ka tu jam... biggrin.gif

Šiaip tokius aš pavadinčiau ne jaunatviškais, o nebrendylom. mirksiukas.gif O šiaip man irgi neimponuoja vyresni, nors aš gal tiesiog nesutikau tokio, kuris patiktų. Abstrakčiai galvojant apie save lovoj su vyresniu, man irgi šlykštoka, čia aš palaikau Akvą. Bet Akva, nesiskųsk, kad čia tave užsipuolė, kai paskaičiau tavo postus - sama naprosilas mirksiukas.gif
Atsakyti
Visu pirma: RUDENIUKES - persikraustet i kita skyriu user posted image , cia ka jumi per mazai puslapiu pasirode prikalbeta doh.gif

VICTORY, aik cia dabar tu ir klausyk mano sielos kalbos user posted image: 8 metai - tai vieni niekai!!! Gali but rami. Be to milijonierius vyras nesimeto user posted image.

As kalbejau apie skirtuma virs 15m... Turiu gi viena drauge: jai 28 o jam jau sukakojo 49... Meila buvo nereali cielus 3 metus. Kai jis susirado jaunesne, 16 metu pana, ir dar salia viso to jam bizniukas kazikaip nilabai sekesi, jie abu issiskyre... Tai mergina liudejo visas 3dienas...

O be to as juk ne pries tokias draugystes ir zenatves. Tik sakau, jog pati taip nigaleciau. NA, nebent jau laaaaaaabai bagotas butu. Bet man gi galima, mano siela kol subres dar daaaaaug laiko praeis tongue.gif

Atsakyti
akva, o 18m skaitosi ? ir vyras uzdirbantis ne daugiau 1000lt/men mirksiukas.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriela: 18 vasario 2005 - 22:04
QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 22:03)

O be to as juk ne pries tokias draugystes ir zenatves. Tik sakau, jog pati taip nigaleciau. NA, nebent jau laaaaaaabai bagotas butu. Bet man gi galima, mano siela kol subres dar daaaaaug laiko praeis tongue.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 22:03)
Visu pirma: RUDENIUKES - persikraustet i kita skyriu user posted image , cia ka jumi per mazai puslapiu pasirode prikalbeta  doh.gif

taigi taves ginti atvarem gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 02 18, 22:04)
akva, o 18m skaitosi ? ir vyras uzdirbantis ne daugiau 1000lt/men  mirksiukas.gif...

Oi cia jau as nebepadesiu... blink.gif Gal sakau, isimtys patvirtina taisykle user posted image O gal, sakau, viena nuli pamirsai darasyt user posted image
Atsakyti