Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresni vyrai

QUOTE(Akva @ 2005 02 18, 22:09)
Oi cia jau as nebepadesiu...  blink.gif Gal sakau, isimtys patvirtina taisykle user posted image O gal, sakau, viena nuli pamirsai darasyt user posted image

biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 02 18, 21:44)
velnias zino kokie motyvai. ... kaip ir tu... tyciojausi tyciojausi... rekiau, kad jau kas kas bet as tokiu meiliu nesuprantu ir va kaip isejo  ax.gif

as net visas tavo foto perziurejau,bet tikri nepaskyciau,kad tavo vyras atrodo vyresnis uz tave:) abu atrodot iki 30ties smile.gif
Atsakyti
Uj atsiminiau kai viena drauge zenyjos uz 12 metu vyresnio - tai visos susedusios karksejom, kad "prie gero tai neprives"
Nu ir ka - gyvena iki siol
Ir pati ne ka geresni susiradau

Dabar nors galva i smeli kisk, geda pries ta draugelka nors tu ka...

Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 22:22)
Uj atsiminiau kai viena drauge zenyjos uz 12 metu vyresnio - tai visos susedusios karksejom, kad "prie gero tai neprives"
Nu ir ka - gyvena iki siol
Ir pati  ne ka geresni susiradau

Dabar nors galva i smeli kisk, geda pries ta draugelka nors tu ka...

as 3iam kurse budama su vieny vaikinuku gincyjausi, kad jo tevai ( tarp ju 18 m skirtumas) tikrai ne is meiles vede, nes to buti negali... kad gryna nesamone... kad tik del isskaiciavimo...Bet iki tiek gincyjausi, kad demonstratyviai kvatojausi ir balsa keliau ir prie smilkiniu sukiojau...
Gerai, kad dabar su tuo zmogum nebesusitinkam blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 02 18, 21:52)
ai dar pastoviai aiskina, kad McDonaldo maistas kenkia sveikatai  schmoll.gif

Cia matyt del to, kad medikas tongue.gif

Ale rimtai, visos rudenines cia. Populiarina Akva SM foruma kak nada biggrin.gif
Atsakyti
Vajeeee, gelbekites kas galit NEMO atejo... tongue.gif
Atsakyti
Kiek cia musu daug
mirksiukas.gif
Na nenoriu prisicirsket, bet salia saves neisivaizduoju 40 metu tetuko, yra pora tokio amziaus draugu, tai kazkaip man jie nera patrauklus, kaip vyrai-meiluziai ir pan. nors jaunesni irgi niekad nepatiko. Aisku priklauso nuo paties zmogaus, bet kaip rase Akva, kai pagalvoju, koks jis bus po keleriu, o ka jau sakyt keliolikos metu, tai iskart noras praeina net galvot apie tokius schmoll.gif
Atsakyti
Manes jau cia nera

Nemo, prisipazistu iskart - mano sielos subrendimo laipsnis tikrai ne didesnis nei Akvios smile.gif
Atsakyti
aciu, Akva, kam tokios ovacijos biggrin.gif . Malonu, kad manes laukiate 4u.gif
Atsakyti
Mums irgi malionu smile.gif))) nugi varyk nemo viska ka galvoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2005 02 18, 20:51)
oi nesubrendusi... subrendimas gal ir siekia iki +7 metu, bet jau +15 ne-a ax.gif Na, bet su vyresniais kartais IDOMU kalbetis doh.gif  biggrin.gif

Na man irgi patinka su seneliais pasikalbet, ypac, kai jie pradeda pokalbi fraze: o jau musu laikais...
Atsakyti
Kazkaip nelabai man idomus jusu sielos subrendimo laipsnis mirksiukas.gif
Paskaityk Akva is naujo savo postus, na, numirk is juoko. Tokia subrendusi asmenybe, tokie slykstus jau tau tie vyresni vyrai, bet jei jau laaaabai turtingas - tai OK? Tai as vadinu prostitucija, o ne trauka.
Atsakyti