Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai žiemai

Lengva apsaugini krema ziemai issirinkti toms kuriu oda normali ar sausa. Tiesiog nusiperka riebu maitinanti krema. Mano oda misri ir nuo riebesnio kremo isberia spuogais, o su lengvesniu kremu sala veidas. Ka naudojat jus ypac saltom dienom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirakles: 02 rugsėjo 2007 - 19:57
Man superinis dalykas ziemai ir daug metu jau si krema perku tai rusiskos firmos Mirraliux apsauginis kremas nuo salcio KUTELICA (galit paziuret svetainej www.mirra.lt). Kaina tai virs 30 lt., bet jei jis kaunuotu 50 lt., vis tiek ji pirkciau. Oda nei lupinejasi, nei pleiskanoja, nei apsala, nuo jo veidas neblizga, nesiriebaluoja, na vienu zodziu thumbup.gif As ji pradedu naudoti kai tik atsala oras, vejas grubesnis buna tai iskart ir teplioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 09 02, 22:55)
Man superinis dalykas ziemai ir daug metu jau si krema perku tai rusiskos firmos Mirraliux apsauginis kremas nuo salcio KUTELICA (galit paziuret svetainej www.mirra.lt). Kaina tai virs 30 lt., bet jei jis kaunuotu 50 lt., vis tiek ji pirkciau. Oda nei lupinejasi, nei pleiskanoja, nei apsala, nuo jo veidas neblizga, nesiriebaluoja, na vienu zodziu  thumbup.gif As ji pradedu naudoti kai tik atsala oras, vejas grubesnis buna tai iskart ir teplioju  ax.gif

aciu uz info. zinau mirra liuks, bet sito kremo nezinojau. o kokia tavo oda? 4u.gif
Atsakyti
va va, mane irgi labai domina kremukai ziemai, nusipirkau is avene cold creme, bet jis ziauriai riebus, visas veidas blizga, tai nakciai naudoju...
Atsakyti
o as galeciau pagirti Neutrogena produkcija,ziema naudoju krema man labai jau jis geras,sia ziema tik ji ir pirksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2007 09 02, 23:47)
va va, mane irgi labai domina kremukai ziemai, nusipirkau is avene cold creme, bet jis ziauriai riebus, visas veidas blizga, tai nakciai naudoju...

as irgi galvojau ta pirkti, bet jei riebus lb tai nepirksiu. schmoll.gif
Atsakyti
oi man irgi sita tema labai aktuali,mano veidas kai salta paraudonoje pamelinoje,reikia man nusipirkti dar kokia krem pudra. o kremuka as turbut pirksiu is guerlain,ten arba geli drekinanti kuris neduodaa odai blizgeti,arba issima happylogy,o siaip reikia pasikonsultoti,dar gal kokiu naujoviu atsirado.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 09 03, 15:25)
oi man irgi sita tema labai aktuali,mano veidas kai salta paraudonoje pamelinoje,reikia man nusipirkti dar kokia krem pudra. o kremuka as turbut pirksiu is guerlain,ten arba geli drekinanti kuris neduodaa odai blizgeti,arba issima happylogy,o  siaip reikia pasikonsultoti,dar gal kokiu naujoviu atsirado.

drekinantis gelis ziema netinka, nes vanduo esantis kreme (gelis pagamintas vandens pagrindu) sala ir saldo oda. uztat tau rausta ir melsta oda. o siaip oda galima rimtai nusalti ir esant pliusinei temperaturai, bet esant dregnam orui arba saltam vejui. nejuokaukit.
Atsakyti
mano misri, tai as vis tiek naudoju savo iprastini drekinamaji krema, tik iskart po tepimosi neinu i lauka. visi kiti kremai tai man riebalina, is ju jokio tolko. o jei ant virsaus dar krempudra, tai pravalas doh.gif bet nakciai oda pati reikalauja kad riebesnio kazko uzdeciau, tai aliejukais ar riebesniu kremuku tepliojuos
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 03, 17:53)
mano misri, tai as vis tiek  naudoju savo iprastini drekinamaji krema, tik iskart po tepimosi neinu i lauka. visi kiti kremai tai man riebalina, is ju jokio tolko. o jei ant virsaus dar krempudra, tai pravalas doh.gif  bet nakciai oda pati reikalauja kad riebesnio kazko uzdeciau, tai aliejukais ar riebesniu kremuku tepliojuos

ziema reiketu dienai riebesnio, o vakare drekinanti.
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 03, 14:41)
drekinantis gelis ziema netinka, nes vanduo esantis kreme (gelis pagamintas vandens pagrindu) sala ir saldo oda. uztat tau rausta ir melsta oda. o siaip oda galima rimtai nusalti ir esant pliusinei temperaturai, bet esant dregnam orui arba saltam vejui. nejuokaukit.

aisku reikes atsisakyti tada,bet o koki krema tada pasirinkti jeigu koks maitinamasis tai jis bus rebesnis netinka blizges oda gal laukia nelabai bet iejus i kokia sildomas patalpas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 09 03, 19:16)
aisku reikes atsisakyti tada,bet o koki krema tada pasirinkti jeigu koks maitinamasis  tai jis bus rebesnis netinka blizges oda gal laukia nelabai bet iejus i kokia sildomas patalpas  doh.gif

kiek teko dometis apsaugini krema riebesniai odai pataria tepti labai plonu sluoksniu ir po pusvalandzio sugerti sarvetele. galima pasipudruoti pudra, kad ne taip blizgetu.
Atsakyti