Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai žiemai

firma nesvarbu, svarbu kad tau tiktu mirksiukas.gif as naudojau faberlic ES2
user posted image
ATOK regeneruojanti aliejuka issipletusius kapiliarus saugoti,
clarins lotus
user posted image.
decleor aromessense user posted image
kai kurie is ju skirti tepti vakare, arba kartu su kremu, bet as to nepaisau, ziuriu pagal situacija. arba tiesiog ivairiausiu barmunes ar kitu firmu alieju, apie kuriuos yra tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 04 rugsėjo 2007 - 19:20
QUOTE(Palomina @ 2007 09 04, 20:52)
mano oda riebi, as turejau vynuogiu kauliuku alieju (pirkau Naujosios Barmunes), tai visai patiko man jis  smile.gif na bet as ji tik vakarais tepdavau, nes diena tai nemegstu blizget..

teks pabandyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 04, 20:01)
kai kurie is ju skirti tepti vakare, arba kartu su kremu, bet as to nepaisau, ziuriu pagal situacija. arba tiesiog ivairiausiu barmunes ar kitu firmu alieju, apie kuriuos yra tema

sis decleor ir man patiko, tik kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 04, 21:01)
firma nesvarbu, svarbu kad tau tiktu mirksiukas.gif  as naudojau faberlic ES2
user posted image ATOK  regeneruojanti aliejuka issipletusius kapiliarus saugoti, clarins lotus
user posted image.

aciu. 4u.gif apie aliejus net nepagalvojau. o gal galetum nuoroda apie ta tema imesti, nes as cia nauja. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2007 09 04, 21:04)
sis decleor ir man patiko, tik kaina  doh.gif

tai jau taip su kaina. reikes faberlic ir barmunes aliejais pasidometi. smile.gif
Atsakyti
cia tema apie aliejukus, kazkur ir dar viena yra..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 04, 21:18)
cia tema apie aliejukus, kazkur ir dar viena yra..

aciukas! 4u.gif
Atsakyti
va dar toks kremukas eurokos yra. tinka visiems odos tipams. dabar kaip tik akcija apie 10 lt. kainuoja:
http://www.kosmetyki...tm?produkt=3072
Atsakyti
Ka galit pasakyt apie "MARGARITA" kremus, zinau drekinanti drauge naudoja tai sake jai jis labai geras, bet pries ziema tai maitinancio noretusi g.gif gal kas naudojot? Populiarus sie kremai, nes kaina prieinama ir tipo daug naturaliu medziagu, bet nebandziau dar. schmoll.gif As tai "Nivea" naudojau daug metu ir man patiko thumbup.gif , vienas minusas, kad stiprokai riebus, taciau nusausinus tai visai gerai, uztat oda niekad nenusaldavo mirksiukas.gif . Dabar pabandziau "Neutrogena", bet grauzia veida ir labai toks nezinau, nemalonus ir tiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2007 09 23, 19:32)
Ka galit pasakyt apie "MARGARITA" kremus, zinau drekinanti drauge naudoja tai sake jai jis labai geras, bet pries ziema tai maitinancio noretusi  g.gif  gal kas naudojot? Populiarus sie kremai, nes kaina prieinama ir tipo daug naturaliu medziagu, bet nebandziau dar. schmoll.gif  As tai "Nivea" naudojau daug metu ir man patiko  thumbup.gif , vienas minusas, kad stiprokai riebus, taciau nusausinus tai visai gerai, uztat oda niekad nenusaldavo  mirksiukas.gif . Dabar pabandziau "Neutrogena", bet grauzia veida ir labai toks nezinau, nemalonus ir tiek  schmoll.gif

na margarita tiek pat "naturali" kaip ir nivea. esu turejus drekinanti krema, bet jis man per riebus buvo, nes oda misri. visi ju kremai pagrinde normaliai - sausai odai.
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 24, 11:05)
na margarita tiek pat "naturali" kaip ir nivea. esu turejus drekinanti krema, bet jis man per riebus buvo, nes oda misri. visi ju kremai pagrinde normaliai - sausai odai.

Jeigu Margarita galioja iki 12 mėnesių nuo pagaminimo datos (nes kitaip aliejai pasensta), tai kaip "tokia pati" Nivea išlaiko virš trijų metų?
Sutinku, kad Margaritos kremai labiau tinka sausai-normaliai odai, nes jų sudėtyje daugiau natūralių, o ne sintetinių riebalų (aliejų) - bet žiemą sausai odai tai pats tas! Tik nepamirškit, kad odą būtina drėkinti ir žiemą. Iš ryto - maitinamasis, nakčiai - drėkinamasis kremas. Kitaip pavasarį pasitiksit kaip susiraukšlėjusios bobutės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 09 24, 15:33)
Jeigu Margarita galioja iki 12  mėnesių nuo pagaminimo datos (nes kitaip aliejai pasensta), tai kaip "tokia pati" Nivea išlaiko virš trijų metų?
Sutinku, kad Margaritos kremai labiau tinka sausai-normaliai odai, nes jų sudėtyje daugiau natūralių, o ne sintetinių riebalų (aliejų) - bet žiemą sausai odai tai pats tas! Tik nepamirškit, kad odą būtina drėkinti ir žiemą. Iš ryto - maitinamasis, nakčiai - drėkinamasis kremas. Kitaip pavasarį pasitiksit kaip susiraukšlėjusios bobutės doh.gif

margarita turi daug naturaliu medziagu, bet tarp naturaliu medziagu nemazai cheminiu, kurios ta kosmetika padaro nenaturalia. tokiu budu reklama apgauna zmogu.
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 24, 22:34)
margarita turi daug naturaliu medziagu, bet tarp naturaliu medziagu nemazai cheminiu, kurios ta kosmetika padaro nenaturalia. tokiu budu reklama apgauna zmogu.

nu kazkur forume diskusijose apie naturalia ir nenaturalia kosmetika buvo parasyta kad uztenka 30procentu naturalumo ir jau gali vadinti savo preke naturalia smile.gif galbut ne visada cheminiai pakaitalai yra taip blogai kaip daugelis mano? g.gif

as praejusia ziema naudojau toki kremuka mazam indely su kokosais ir su kakava dar kartais buna.firma ''karite'' ar pan.man tai super buvo thumbup.gif
Atsakyti