QUOTE(Mirakles @ 2007 09 03, 15:09)
ziema reiketu dienai riebesnio, o vakare drekinanti.
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 03, 17:02)
kiek teko dometis apsaugini krema riebesniai odai pataria tepti labai plonu sluoksniu ir po pusvalandzio sugerti sarvetele. galima pasipudruoti pudra, kad ne taip blizgetu.
zinom mes tas kosmetologu tiesas, ale jos neveikia. teoriskai reikia vienaip, o gyvenime taip neiseina padaryt,
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 04, 12:31)
zinom mes tas kosmetologu tiesas, ale jos neveikia. teoriskai reikia vienaip, o gyvenime taip neiseina padaryt,
nu as negaliu nei su drekinanciu, nei su maitinanciu. man ir taip ir taip blogai. vargstu.

o tai kas darosi?
Mano oda taip pat misri, nusipirkau vasara si avon krema su persikais ir migdolu pienu, bet ale gan riebus jis. bet gal ziemai ir tiks. Dabar kaip tik sloga kamuoja, labai issausejusi ir sereptuoja oda tai visai jis puikiai man tepasi

Anksciau turejau kazkoki vaikiska kremuka ir nuo atsiauru oro salygu, bet nebepamenu pavadinimo
O stai avon'o kremas, kuris kasmet pasirodo ziema butent nuo salcio man visiskai netiko.

Anksciau turejau kazkoki vaikiska kremuka ir nuo atsiauru oro salygu, bet nebepamenu pavadinimo

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 04, 13:28)
o tai kas darosi?
rasiau. nuo riebaus spuogais isberia, o su drekinanciu oda sala.
Papildyta:
na nezinau mergaites kaip man seksis, bet nusipirkau kolastynos apsaugini krema nuo salcio. nebrangus ir sudetis man patiko.
http://torebka.kafet...o...iew&id=6442
jau nusivyliau tuo kremu.
atsukau dangteli, o ten riebalai kazkokie isbego, nors dar apsaugines pleveles nenuemiau. atidarau o ten ne kremas, o aliejus kazkoks. vos indeli labiau i sona palenki ir varva tie riebalai, o jau riebus. geriau jau bet koks maitinantis kremas. o dar kvapas koks...

mama prase, kad ja patepciau tuo kremu. oda blizgejo kaip istepta taukais. ir dabar ji pasake, kad ismesciau ta krema, nes jai veida griauze.

tai pabandyk aliejuka koki, juk buna tokiu, kurie gan greitai susigeria ir tinka misriai/riebiai odoms. o jei oda sausa ar normali, tai dar paprasciau su aliejais.
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 04, 20:46)
tai pabandyk aliejuka koki, juk buna tokiu, kurie gan greitai susigeria ir tinka misriai/riebiai odoms. o jei oda sausa ar normali, tai dar paprasciau su aliejais.
o kokius turi minty aliejus? kokios firmos?
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 04, 19:47)
o kokius turi minty aliejus? kokios firmos?
mano oda riebi, as turejau vynuogiu kauliuku alieju (pirkau Naujosios Barmunes), tai visai patiko man jis