Labas vakaras, gal kuri turi tokia pacia problema (veido oda) ir gales patarti del kremu, nes pati jau nebezinau,ka bandyti
veido oda mano normali, nera spuogu, inkstiru dideliu, bet didele beda, kad linkusi raudonuoti. tai jau tesiasi n metu, isbandyta kruva visokiu kremu nuo drekinamuju iki skirtu pries kuperoze (atrodo taip vadinasi). kosmetologe irgi nieko gero nepasiulo, nes kaip ir dideles bedos nera (na nera dideliu kapiliaru), tik tiek kad tas rausvumas visada buna, diena,nakti ir nesvarbu patepu kremu ar ne...gal kazkas susidure su tuom?

Kai tikrai labai šalta būna tai man geriausias kremas šis: Charlotte Meentzen Extras apsauginis žiemos veido kremas
Jis toks tikrai riebus, bet kai minusas didelis lauke tai pats tas.
Jis toks tikrai riebus, bet kai minusas didelis lauke tai pats tas.
QUOTE(Kirilova @ 2015 02 02, 13:46)
Turiu riebią odą, tai ir žiemai naudoju "nesunkius" kremus, netinka man visiškai maitinantys, riebūs kremai. Šią žiemą atradau NumisMed Urea kremuką, man pats tas. Užtenka ir drėkinimo ir maitinimo. Labai juo džiaugiuosi. 

turit omeny su hialuronu, ar si
http://www.kosmetiko...-kremas-5-urea/
pastarojo niekur nerandu pirkti

Labai nusivyliau Weleda kūdikių balzamu nuo šalčio. Labai riebus skystas aliejus, pakuotė visai nepritaikyta -atsuki ir bėga iš jos, sustabdyt neįmanoma. Ant veido atrodo lyg taukais ištepta. Naudoju rankoms.
O veido ir paakių odai kremų per speigą man nepakanka, kad ir kokie geri bebūtų. Kasdien naudoju paakių ir drėkinančias veido kaukes.
O veido ir paakių odai kremų per speigą man nepakanka, kad ir kokie geri bebūtų. Kasdien naudoju paakių ir drėkinančias veido kaukes.
Sia ziema naudoju Bioderma atoderm nutritive krema. Jis labai riebus ir sunkus, pradzioj bijojau, kad uzkims poras, bet labai sekmingai naudoju jau koks menuo, tikrai apsaugo nuo nusalimu, makiazas dengias ant jo gerai, jokiu pasausejimu nematyti, zodziu neblogas variantas ziemai tikrai