Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai žiemai

Susiradau jau viską biggrin.gif ačius 4u.gif Nežinojau šios kosmetikos iki šiol... ax.gif
Atsakyti
Ar kai kremas yra tokio kietoko pavidalo,norint ji tepti reikia jo stipriau su pirstu pakabinti,tai jis jau riebus skaitosi? g.gif Iki siol tokiu neturejau,visi tokie skystalai buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 08, 20:23)
Ar kai kremas yra tokio kietoko pavidalo,norint ji tepti reikia jo  stipriau su pirstu pakabinti,tai jis jau riebus skaitosi? g.gif Iki siol tokiu neturejau,visi tokie skystalai buvo blush2.gif

Greiciausiai cia riebesnis kremas, jeigu taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 29, 19:44)
Pagaliau issirinkau krema-Jiva ajurvedini su safranu cool.gif Jis parasyta tinka visiems odos tipams,yra riebesnis biski,nes jau ne skysta konsistencija kaip mano anksciau turetu,o tokia kietoka.Nakciai uzsitepiau,tai ryte labai grazo oda buvo ir ne trupucio neblizgejo,kas retai budavo po nakties thumbup.gif

o kur pirkote si krema?
Atsakyti
QUOTE(Liina @ 2010 01 09, 01:05)
o kur pirkote si krema?

Litfarmoj,dabar dar 20proc. nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai nepakenciu ziemai skirtu kremu, jie riebus, neisigeria ir lipnus. Seima naudoja siaip avono ir oriflame, jiems tinka. as tai visais metu laikais 4u.gif Adermos krema veidui, priestai naudojau pienele.
Atsakyti
Nagi, merginos, vel saltasis sezonas arteja, ka naudojate?Rekomenduojate? O gal nusiziurejusios esate pabandyti? Pasidalinkite nuomonemis, prasau mirksiukas.gif
As mastau isbandyti Dr. Scheller kremuka su juodaisiai serbentais, jis apsaugantis sako g.gif
Atsakyti
Na man ir nepatinka ziemai skirti kremai, nes jie riebus ir sunkus. Praeita ziema naudojau kremuka is Sothys kosmetikos, kosmetologe sake jis skirtas veido kapiliarams apsaugoti, ir ji sverdavo kosmetologe, dabar jo nebesveria,nes salonas nebeturi. buvau Sothys parduotuvej, taciau nezinojau kaip tiksliai jis vadinasi. Gal Jus kuri zinot koks ten konkreciau kremukas galejo buti? 4u.gif Bent jau man, ziemai jis buvo thumbup.gif iejus i silta patalpa is lauko maziau rausdavo skruostai, o ir nebuvo itin sunkus ir riebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudosiu DECLARE specialu krema nuo salcio. Tik nezinau kaip cia bus, nes mano odai papildomi riebaliukai labai nepatinka.
Atsakyti

Kažkaip atšalo šiek tiek ir pastebėjau, kad mano mišri, kartais rieboka oda jau tapo normali ir net šiokie tokie pasausėjimai atsirado blink.gif

Gal kas galėtų rekomenduoti gerą kremą žiemai, kad būtų galima pasitepti ryte ir ant viršaus dar dažytis (būtinai) ir viskas normaliai ir gražiai atrodytų.
Pats kremas nebūtų tikras riebalas, nekimštų porų, bet gerai apsaugotų.

Būtų gerai, kad kaina labai nesikandžiotų, iki 60-70lt būtų gerai įtilpt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cuddy @ 2011 11 11, 13:28)
Kažkaip atšalo šiek tiek ir pastebėjau, kad mano mišri, kartais rieboka oda jau tapo normali ir net šiokie tokie pasausėjimai atsirado  blink.gif

o jus nenorit tokiu atveju koki vaikiska pabandyt g.gif
Atsakyti
Vaikams naudoju Forever firmos kremuką su bičių pikiu.Jis kaip tik pritaikytas žiemai,yra be vandens,nekemša porų.
Jį taip pat galima naudoti jei kankina spuogotumas.
Atsakyti