Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

Oi, kaip cia pas jus smagu thumbup.gif As irgi jau turiu keleta augaleliu is seklyciu: datule, granatos ir citrinukai ar kazkas tokio smile.gif Cia pas jus pasiskaiciau, tai siandien nusipirkau kiviu, butinai bandysiu pasiseti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos pasodinau ir aš mango sėklą mirksiukas.gif , tai jau laukiu ir niekaip nesulaukiu jokio daigelio. O gal labai šiltai reiktų laikyti.? Šiaip tai ir uždengus, pravėdinu, palaistau. Sakykit po kiek laiko jums sudygo. Avokadas tai pamenu ilgai tūnoti kevale nenorėjo, greit pasakė LABAS 4u.gif.
Atsakyti
pas mane jau pasirodė avokado ūgliukas smile.gif
ilgai kankinosi, net užpelijus žemė buvo nuo laistymo ir purškimo, bet prieš kokią savaitę suskilo kauliukas į dvi dalis ir pažaliavo, o šian jau mačiau didelį ūgliuką, kokių 5cm, greit užaugo smile.gif
Atsakyti
Mano persimonas siandien jau prasikale, gal kuri turit persimona? Skaiciau kad jis gali ziemoti net iki -15C tai manau net istiklintam balkone galetu pabut laugh.gif O visus kitus vaisius pasisejau pries savaite ir vis nesulaukiu, zvilgcioju hihihi.gif Galetu ateit siltesnes dienos, nes istiklintam balkone laikau, bet turbut kolkas butu geriau ant pietines palanges kaip manot?
Atsakyti
Namie tokiu oru greičiau sudygsta smile.gif Su mandarinais dariau eksperimentą, tai namie jau prieš savaitę prasikalė, o balkone atkapsčius tik mažyčiai mažyčiai daigiukai matėsi smile.gif Tiesa, mano balkonas neįstiklintas, tai dar šalčiau ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2009 06 06, 15:23)
Namie tokiu oru greičiau sudygsta smile.gif Su mandarinais dariau eksperimentą, tai namie jau prieš savaitę prasikalė, o balkone atkapsčius tik mažyčiai mažyčiai daigiukai matėsi smile.gif Tiesa, mano balkonas neįstiklintas, tai dar šalčiau ten smile.gif

Nu tai taip ir padariau, kazkodel buvau pamirsus kad turiu didelia ir silta pietine palange, o i balkona buvau isnesus, nes siltomis dienomis, ten net but neimanoma kaip karsta, bet kai tokie orai uz lango tai net salta tam balkone unsure.gif
Atsakyti
Aš ir išnešiau su mintim, kad tuoj bus kaaršta, bet kaip neateina tos karštosios dienos, taip neateina smile.gif tai teko perkelt į kambarį smile.gif
Atsakyti
Ai as dar pries kelis metus Ispanijoj pasirinkau kelis finikus ir pasisodinau parsivezus,va kokios palmytes isaugo, pirmoj foto tam didziausiam vazone
user posted image
user posted image
Atsakyti
O kiek tam finikui jau metukų, labai gražiai nuaugęs smile.gif . Ar greitai sudygo sėklos.?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 06, 20:53)
O kiek tam finikui jau metukų, labai gražiai nuaugęs smile.gif . Ar greitai sudygo sėklos.?

Tiksliai nepamenu, apie 5 metus turbut. Prikaisiojau i zeme ir visi sudygo, gal kokie 10 tai isdalinau dar draugem. Nezinau per kiek laiko sudygo, gal per koki menesi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as kol kas is tokiu egzotiniu auginu banana ir dvi citrinas, siandien sodinsiu greipfruta ax.gif taip pat labai noriu ananaso ir kivio wub.gif
Atsakyti
Pries pora metu auginau avokada ax.gif o dabar citrinas smile.gif
Atsakyti