Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

Sveikos 4u.gif

Pas mane tai nuo žiemos auga dvi citrinos iš tos pačios citrinos kauliukų, bet auga labai skirtingai: abi yra maždaug 20 cm aukčio ir viena stipriai šakojasi, prisiaugino po keletą pažastinių šakelių, nors viršūnės neskabiau. O kita kol kas auga tiesiai. Labai įdomu stebėti taip skirtingai augančius medelius smile.gif

Ir dar prieš kokias tris savaites pasisodinau avokado sėklą ir ji jau skyla. Labai laukiu daigelio ax.gif
Atsakyti
Pas mane auga iš sėklytės užaugintas granatas.Turi 3 šakeles,bet labai išstypęs į viršų,ir dažnai meta lapus. verysad.gif
Atsakyti
as tai turiu datule, jau tokia didoka matosi kad tikrai palme ax.gif kiek girdejau nevisiem iseina uzaugint biggrin.gif dar turiu avokada "didelem ausim" (lapu forma tokia) lotuliukas.gif ir turejau granata, bet ismetem nes kazkoks ilgas pasidare ir uzpuole ji kazkas doh.gif
Atsakyti
aš auginu citriną ir gal mandarinuką /nes nebepamenu/... reiks pasodint ir avokadą biggrin.gif
Atsakyti
as kiek augindavau apelsinus, greipfrutus tai vis uzpuldavo skydmariai ir nepagydydavom. tai nebeliko jau ju pas mus. o viena karta greipfrutas net zydejo ax.gif graziai atrode ir kvepejo, bet daugiau ko ir nebuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 07 30, 16:22)
as kiek augindavau apelsinus, greipfrutus tai vis uzpuldavo skydmariai ir nepagydydavom. tai nebeliko jau ju pas mus. o viena karta greipfrutas net zydejo  ax.gif  graziai atrode ir kvepejo, bet daugiau ko ir nebuvo  blush2.gif

O greipfrutas žydėjo išaugintas iš sėklos? Skiepytas? Ar pirktas parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 30, 20:41)
O greipfrutas žydėjo išaugintas iš sėklos? Skiepytas? Ar pirktas parduotuvėje?

isaugintas is seklos buvo ir neskiepintas. bet daugiau nieko ir nedare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 07 30, 16:22)
as kiek augindavau apelsinus, greipfrutus tai vis uzpuldavo skydmariai ir nepagydydavom. tai nebeliko jau ju pas mus. o viena karta greipfrutas net zydejo  ax.gif  graziai atrode ir kvepejo, bet daugiau ko ir nebuvo  blush2.gif

Dazniausiai taip ir buna su neskiepytais greipfrutais, kad ziedeliu dar yra sansu sulaukt, bet jie buna tusti, bevaisiai verysad.gif
Atsakyti
Šiandien pasisodinau iš kauliukų persiką biggrin.gif ir nektariną ax.gif kažin kas čia bus lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš ne per seniausiai radau litį prasikalusį smile.gif Sėklytė nebuvo šviežia, gulėjo ant spiltelės gal mėnesį laiko, kol prisiruošiau į žemę ikišt, taigi mitas, kad reikia per dvi dienas pasodint, nes kitaip neužaugs smile.gif Sudygo ir prasikalė per kokių pora savaičių. Auga kaip ant mielių, pralenkė ir senukus mandarinčikus ir visus kitus mano augalėlius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal žinot per kiek laiko kiviai sudygsta? Ir kokią žemę mėgsta? smile.gif
Atsakyti
Gavom dovanu kazkoki citrusini augaleli, rodos is seklytes... Gal 8-10 cm aukscio. Gal kas gali pasidalinti patirtim, kaip citrusinius priziureti g.gif ?
Atsakyti