As irgi buvau pasisodinus ananasa. tai seni kuriuos pasodinau visi nurudavo. Jau ruosiausi ismesti , bet po to pamaciau, kad dygsta nauji. Auginau du metus.
QUOTE(astarim147 @ 2009 06 18, 21:58)
As irgi buvau pasisodinus ananasa. tai seni kuriuos pasodinau visi nurudavo. Jau ruosiausi ismesti , bet po to pamaciau, kad dygsta nauji. Auginau du metus.
Tikiuosi ir mano atsigaus

Turetu, jei saknys isaugo.
Nu ziuresiu, biski paguodei
Ko cia taip tylu? Visos atostogauja ? O kas augaliukus priziuri? Kelkim nuotraukas savo citrinuku. As ir jau neuzilgo galesiu parodyt savo mandarinuka ir persimona, tik laukiu kol perismonas paaugs, nes tik kazkokie trys ragiukai ant kotuko is zemes vos islinde kolkas, daug ilgiau auga nei mandarinas, o pasejau anksciau uz ji
Papildyta:
Grazus tavo greiprutukas, kazin ar labai tie citrusiniai medeliai skiriasi? As ir istikro net nepamenu ar pas mane mandarinas ar apelsinas, bet turbut jau neatskirsiu.
Papildyta:
O kaip suaugusios papajos atrodo as neesu macius, bet is lapeliu jau matosi kad kazkoks idomus augaliukas.

Papildyta:
QUOTE(***Žiogelis*** @ 2009 06 16, 15:21)
As auginu greipfruta.Salia dar kazkokias dvi seklas esu ikisus,jos sudygo,bet niekaip neprisimenu ka pasodinau-citrina,apelsina ar mandarina

Grazus tavo greiprutukas, kazin ar labai tie citrusiniai medeliai skiriasi? As ir istikro net nepamenu ar pas mane mandarinas ar apelsinas, bet turbut jau neatskirsiu.
Papildyta:
QUOTE(Kshatrija @ 2009 06 16, 16:53)
O kaip suaugusios papajos atrodo as neesu macius, bet is lapeliu jau matosi kad kazkoks idomus augaliukas.

Cutrusiniai lengva atskirti pagal lapų kotelius: citrinos tiesus kotelis, mandarino truputį turi sparnelius, apelsino ovalo formos sparneliai, grifrukto beveik apvalūs. Namuose auginti yra kambarinės veislės ir norint, kad rudenį nenumestų pageltusių lapų reikia papildomo apšvietimo su ekonominėm lempom, nes skiriasi dienos ilgumas bei apšvietimas.
o cia mano apelsinmedzio kelione

esu tris kotukus supynus i kasa
Papildyta:
bandysiu avokada sodint, turejau sekla, bet ji man nujuodavo ir neatskilo, sikart kisiu visa smailium i zeme iki puses ir uzdegsiu stiklainiu, tik kurioj pusej man geriausia augt butu?

Papildyta:
bandysiu avokada sodint, turejau sekla, bet ji man nujuodavo ir neatskilo, sikart kisiu visa smailium i zeme iki puses ir uzdegsiu stiklainiu, tik kurioj pusej man geriausia augt butu?
QUOTE(svajos @ 2009 06 21, 03:10)

Papildyta:

Papildyta:
as avokada laikau vandeny tol kol perskila,tk tada i zeme kisu.

Papildyta:

Papildyta:
as avokada laikau vandeny tol kol perskila,tk tada i zeme kisu. O beto reikia buku galu i zeme kist,o ne smailiu

Papildyta:

Papildyta:
as avokado kaula mirkaiu vandeny kol praskilo ir tik tada i zeme sodinau.. Beto sodinti reikia bukuoju galu i zeme.
Papildyta:
Pastrigo mano kompas ir rase vis neissiusta,tai prirasiau as cia dabar

Kažin ar Lietuvoje kas augina sakurą?
[quote=Kshatrija,2009 06 21, 08:47]
as avokado kaula mirkaiu vandeny kol praskilo ir tik tada i zeme sodinau.. Beto sodinti reikia bukuoju galu i zeme.
O ar ilgai laiket vandeni? Nes as tai iskarto i zeme sodinau, tai ilgokai laukiau kol isdygo.
O ar ilgai laiket vandeni? Nes as tai iskarto i zeme sodinau, tai ilgokai laukiau kol isdygo.