Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

Labai prasau ,atsiliepti su savo patirtimi ,auginant kivius,kaip jie auga musu salygomis,kaip priziureti.
Busiu dekinga uz pasidalintas zinias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2009 06 26, 22:39)
Aš irgi turiu anoną, draugė iš Ispanijos parvežė sėklų, jai kažkur metai, bet pradėjo lapus mest ir tokie susisukę nauji auga verysad.gif gal žinai, kas gali būti? g.gif

Net nežinau ką patarti,mano anonos auga virtuvėj,ant rytinės palangės 4u.gif .Kartą per dieną nupurškiu kambario temperatūros vandeniu.Gal pas tave oras sausas,tai ir meta lapelius g.gif .

O mano persikiuką katė nugraužė verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

noreciau ir as jungtis i jusu bureli smile.gif jau senai turiu pomegi auginti is kauliuku kazka..Viskas prasidejo nuo citrinos. turejau nemaza, bet kazkada nunyko..Dabar auginu: granata (is seklytes) jau kokie 3 metai, datule, turejau grazu avokada, bet man vis neiseina jo grazaus uzsiauginti, nunyksta verysad.gif pernai rudeni is Turkijos parsiveziau tikro banano ir tikro apelsinmedzio augalelius. Tai dar juos auginu.
Dabar planuoju dar kiviu pasiset, citrinuka, avokada dar bandyt.. Ir siandien dar sesiu is uzsienio atsisiustas seklytes kavamedzio, arbatmedzio, medvilnes ir dekoratyvinio granato, kuris veda vaisius...Nors sie augaliukai ne is kauliuku suvalgyto vaisiaus, ebt egzotika panasi rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pamerktasis mangas, jau leidzia kazka thumbup.gif
Atsakyti
sėklą laikei vandeny? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2009 07 07, 10:29)
sėklą laikei vandeny? smile.gif

taip, pamerkiau i silta vandeny ir laikiau ant saules smile.gif
Atsakyti
aš taip avokado sėklą laikau, tikiuosi, išdygs ir man smile.gif
Atsakyti
As,pamerkiau avokados kauliukai vandeni,jau viena puse ruosiasi skilti.
Atsakyti
Bent jau as,tai ilgai vandeny laikiau,kol praskilo tas avokado kaulas ir saknis isleido.... rolleyes.gif dabar dziaugiuosi,manieji tamarindai sudygo biggrin.gif
Atsakyti
Valio thumbup.gif !!! Manasis mangas sudygo, jau kai gavo saulutės ir šilumos( balkonas įstiklintas), tai per kelias dienas išdygo apie 10 cm. Gal kuri nors įmestų nuotraukų su didesniais mangais. blush2.gif .Turiu mintyse, kad jau augina kelerius metus.
Atsakyti
o pas amne siandien radau prasikalusi medvilnes daigeli bigsmile.gif
Atsakyti

Gal kas atpazista kaip atrodo stevija? Sitam vazonelyje sejau tik stevijas ir isaugo 3 rusiu zoles, man atrodo kad tie kur du vienodi tai gal stevija, Ar ta dilgele?Bet turbut tikrai ne ta ketvirta zole g.gif
Atsakyti