Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

user posted image
as laikiau avocado sekla ant palanges, tai ji man sudziuvo, perskaiciau, kad reikia laikyti vandeny, ta ir ketinu padaryt, kol isleis daigely. bet kad apvali pas man sekla, jokio buko galo ner ir ka ji isleis, stieba ar kota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajos @ 2009 07 26, 18:58)
user posted image
as laikiau avocado sekla ant palanges, tai ji man sudziuvo, perskaiciau, kad reikia laikyti vandeny, ta ir ketinu padaryt, kol isleis daigely. bet kad apvali pas man sekla, jokio buko galo ner ir ka ji isleis, stieba ar kota?  g.gif

sunku iziureti,nes nuotrauka maza. Avokadu seklu gali buti visokiu formu,nuo rusies priklauso. As dabar mirkau smailia ir apvalia wink.gif o auginu tokia ovalia biggrin.gif seip nznau ar tau pavyks sudaiginti jau sudziuvusia sekla blink.gif jei ir pavyks bus sunkiau,nei is "sviezios" mirksiukas.gif imesk didesne foto arba nuoroda kur ta foto yra, pabandysiu pasakyt kur virsus kur apacia smile.gif o vandeny mirkant praskyla ir isleidzia sakneles ir viduj stiebo uzuomazga galima matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 18, 15:10)
Gal kas atpazista kaip atrodo stevija? Sitam vazonelyje sejau tik stevijas ir isaugo 3 rusiu zoles, man atrodo kad tie kur du vienodi tai gal stevija, Ar ta dilgele?Bet turbut tikrai ne ta ketvirta zole g.gif

Augink visas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , dilgėlę panaudosi pagal paskirtį kai vaikai neklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O aš vėl persikų ir nektarinų prikaišiojau į vazonus.Gal išdygs g.gif
Atsakyti
Sveiki! smile.gif
Aš taip pat auginu citriniukę. Pasėjau praėjusį lapkritį, dabar atrodo taip :
user posted image
Labai jau lėtai auga, per daugiau nei pusmetį pasiekėm mažiau nei 20 cm... g.gif
Niekaip nenusprendžiu, ar mest lauk (kiekvienas palangės cm yra labai brangus - krūva gėlių), ar palaukt, gal augaliukas susiprotės... g.gif
Gal kam labiau sekasi? gal kas pasidalins, kuo tręšia? spec trašų citrusiniams dėl šio vienintelio tikrai nesiruošiu pirkti, supilu, kas lieka nuo kitų,bet dabar galvoju, gal tokiems augalams nepatinka ir maniškis protestuoja taip lėtai augdamas..?
Skaičiau, kad neskiepyti citrusiniai žydėti ir megzti vaisius gali susiprasti tik po 7-10 metų, gal yra kam pavykę neskiepytų citinų žiedų sulaukti anksčiau ?
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2009 07 26, 19:59)
Augink visas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , dilgėlę panaudosi pagal paskirtį kai vaikai neklauso lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O aš vėl persikų ir nektarinų prikaišiojau į vazonus.Gal išdygs g.gif

Geras patarimas thumbup.gif bet dilgele jau isroviau, o is tu triju isaugo dvi stevijos ir vienas trauklapis, ir ta jau isroviau biggrin.gif As ir prisisejus buvau nektarinu, bet supuvo tos seklytes kazkaip.Dar laukiau laukiau kol isdygs mangas, bet irgi neisdygo per 2 men.turbut ir neisdysgs, nes pries pora sav pasejau arbuza, o tas jau spejo isdygt.
Atsakyti
Mergaites,o kaip nektarinus sejat,visa kaula ar tik kas jos viduj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2009 07 30, 19:22)
Mergaites,o kaip nektarinus sejat,visa kaula ar tik kas jos viduj? ax.gif

As tai islukstenau is kiauto, gal todel ir supuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sempaula @ 2009 07 30, 19:33)
As tai islukstenau is kiauto, gal todel ir supuvo g.gif

o kaip arbuza sejot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2009 07 30, 19:37)
o kaip arbuza sejot? ax.gif

Paprastai, ikisau visa seklyte buku galu i zeme smailiu i virsu ir isdygo smile.gif
Atsakyti
Avokadus kiek sodindavau - visi išdygdavo, jie nelepūs augalėliai, tik kad iš jų jokio grožio, auga sau toks paprastas augalėlis ir viskas schmoll.gif. Dabar auginu mango, labai sparčiai auga, tokie rausvi pailg lapai - žiūrėsim kas iš jo išaugs? Gal medis... biggrin.gif
Atsakyti
Kiek iš savo praktikos pastebėjau,arbuzus reikia pavasarį sėt smile.gif ,nes pasėjus vidurį vasaros, tik lapkritį pradeda žydėt,o vaisių jau ir nebesulaukiam,per šalta doh.gif .Tik iki pavasario niekaip tų sėkliukių neišlaikom doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 06 rugpjūčio 2009 - 17:08
stai mano tamarindai tongue.gif

user posted image
Atsakyti