Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(enrika82 @ 2007 09 28, 10:17)
g.gif A tai kodel neisdygsta  lotuliukas.gif

nu dar palaistyt pasodinus galima hihihi.gif

QUOTE(JuzTea @ 2007 09 28, 16:02)
Sveikos!!! 4u.gif  pagaliau išdygo datulė thumbup.gif bet tokia keistoka 4u.gif

imesk fotke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 28 rugsėjo 2007 - 16:51
Štai datulė biggrin.gif user posted image
Atsakyti
O štai mano augalas iš avokado branduolio, tiesiog gražuolis wub.gif Auga labai greitai, tik vis viršunėlę nuskabau, kad į šonus leistų lapelius. Tiesa, kol sudygo praėjo gal koks pusmetis. Prie didelės gėlės šiaip įkišau tris kaulus, tai va vienas ir išdygo mirksiukas.gif

[attachmentid=114384]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 03 spalio 2007 - 08:35
fainas ir avokadas, ir datule wub.gif
Atsakyti
Mano tai avokadas jau skilęs ir is vidaus augaliukas dygsta 4u.gif
Atsakyti
Ir as noreciau pasiteiraut apie figas ax.gif Kaip jas set is "maximiniu", ar greit sudygsta ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
O aš buvau pasodinus 12 didžiausio greipfruto sėklų, spėkit, 4 išdygo, reikės nusifotografuoti ir parodyti, jau kokių 7 cm aukščio vienas, taip pat turiu 2 nektarinus ar persikus (nepamenu ką sodinau, nes abu valgiau tuo metu)
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 09 06, 16:57)
nu va noriu parodyt viska savo biggrin.gif cia yra datuliu saknys nors jo dar neišdygusios g.gif user posted image wa cia yra citrinos kazkurios saknis blink.gif user posted image cia yra mano grazuoliai 2 litchiai, trecias islindo ir miega, beje citros išdygo 7, user posted image cia yra papajai, kaip matot prasciau atrodo negu anksciau, puse lapai susiraukšlęje ir sudziuve, kitu lapai pabaltave, gaila ištikruju verysad.gif user posted image viskas kolkas smile.gif

Na tu turbūt Mičiurino anūkė hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2007 10 16, 13:07)
O aš buvau pasodinus 12 didžiausio greipfruto sėklų, spėkit, 4 išdygo, reikės nusifotografuoti ir parodyti, jau kokių 7 cm aukščio vienas, taip pat turiu 2 nektarinus ar persikus (nepamenu ką sodinau, nes abu valgiau tuo metu)

Kaip tik turiu 2 nektarino kaulus,ar išdygo kas?Nes bijau,kad nieko nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 09 25, 11:37)
kad čia supratimo nelabai ir reikia hihihi.gif suvalgai vaisių, o sėklas susodini į žemę  biggrin.gif

O nereikia jas kaip nors pries tai vandeni palaikyti, kol saknis isleis, ar panasiai? Kazkurioj temos skaiciau, kad bent jau avokado kaula tai gerai butu iki puses vandeni imerkti, kol skilti prades

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 10 03, 10:31)
<...> Prie didelės gėlės šiaip įkišau tris kaulus, tai va vienas ir išdygo  mirksiukas.gif

O yra skirtumas ka prie ko auginti? I kokios geles vazona ikisai?
Atsakyti
įkasiau šiandien citrinos 4 sėklas, pažiūrėsiu gal kas išlys biggrin.gif labai tikiuosi ir laukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewe: 22 spalio 2007 - 17:50
Sveikos, augintojos,

Serpente - čia va kaip auginti kaktusą nuoroda biggrin.gif
http://www.cactuslov.../faq.php?id=149

Aš neseniai pasisėjau - nežinau ar kas gausis bigsmile.gif bet žemės nesterilizavau - gal nieko tokio ax.gif

o pati norėjau paklausti - kaip reikai užauginti persimoną iš kauliuko? ar kur kokia nuoroda yra?
Atsakyti