Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(ingarasi @ 2009 10 27, 19:35)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 27, 12:03)
Mano 5 augintinai citrinukai  wub.gif
user posted image

O kada sėjai? Pavasarį? Maniškiai, tai nuo pavasario mažiau tepaaugo doh.gif

QUOTE(ingarasi @ 2009 10 27, 18:35)

Nu čia tai grožis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 10 27, 21:12)
Prieš kokius 7 metus gavome dovanų jau didelį medį iš pažystamo (jam namie netilpo), tai sakė, kad pats sodino, skiepijo ir t.t. Bet abejoju, ar tie greipfrutai sunoks, parišom, purškiam,stebim, mylim, laukiam  g.gif

lauksim ziniu ar sunoks ir skonio apibudinimo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar pasisėjau kiviukų rolleyes.gif Lauksiu kol išdygs. Man jie neapsakomai gražūs augaliukai wub.gif
Atsakyti
Sveikutės! Niu fantastinė temelė thumbup.gif Aš irgi taip auginu citriną ir kad didžiuojuos biggrin.gif ir net atsimenu kad rūšis Verna. Tik, nuliūdus kad nėra kaip noriu: augo didelė ir norėjau suformuot medelį o ir agronomas taip pat patarė kad nukirpt tada šakosis, taip ir padariau, bet išleido tik vieną šaką ir ta vėl spėriai tyso, pabandžiau ir tą pakirpt maniau daugiau šakų išleis, deje viskas sustojo.. Liūdna negi būsiu sugadinus tookį gražų medį..
Atsakyti
Sveikutės ,kaip pasisėti kurma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 24 lapkričio 2009 - 10:01
Aš jau antri metai auginu granato krūmelį.Bet kaip pastebėjau,jis rudeniop numeta daug lapų.Taigi dabar po truputį auginasi naujus.Kaži ar auginant iš sėklyčių galiu sulaukt bent jau žiedelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2009 11 25, 11:16)
Aš jau antri metai auginu granato krūmelį.Bet kaip pastebėjau,jis rudeniop numeta daug lapų.Taigi dabar po truputį auginasi naujus.Kaži ar auginant iš sėklyčių galiu sulaukt bent jau žiedelių? g.gif

mano granatukui jau kokie 4 metai...bet dar ziedeliu nesulaukiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 11 25, 12:08)
mano granatukui jau kokie 4 metai...bet dar ziedeliu nesulaukiau  unsure.gif

Pas mane pries savaite ziuriu islindo 3 daigeliai(is 15),dabar jie apie 2-3 cm,tai noriu paklausti,kaip daznai reikia laistyti ir kur geriau laikyti?Siuo metu jie auga labai slapioj zemej,o vazonas(plasmasinis) stovi ant vos silto radiatoriaus,uzdenktas polietilieniniu maiseliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune*: 25 lapkričio 2009 - 15:10
pas amne tas granatas tai tikrai nelepus..kur padedu ten auga biggrin.gif augo ir ant siaurinio lango, augo ir ant pietinio..viskas ja tiko..ir dirba tokia dregnoka buna pas mane...nes jei tik iliau sausas pabuna tai tuoj ruduoja lapukai...o siaip bent pas mane tai labai karpyt ji reik..nes tuoj stybsta ilgi stiebai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 11 25, 15:17)
pas amne tas granatas tai tikrai nelepus..kur padedu ten auga  biggrin.gif augo ir ant siaurinio lango, augo ir ant pietinio..viskas ja  tiko..ir dirba tokia dregnoka buna pas mane...nes jei tik iliau sausas pabuna tai tuoj ruduoja lapukai...o siaip bent pas mane tai labai karpyt ji reik..nes tuoj stybsta ilgi stiebai  rolleyes.gif

dekui 4u.gif bandysiu auginti,nors nezinau nezinau,ka tik ziuriu is tu triju vienas smuko,gal per dregna,pastatysiu ant pietines palanges,atidengsiu ir stebesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 24, 12:00)
Sveikutės ,kaip pasisėti kurma g.gif

tas kurma,tai cia tas pats kas churma? blush2.gif
Atsakyti