Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(Daisiuke @ 2010 01 04, 13:32)
as tieisog jas nvalgiau ir sukisau  zeme...daug prikisau bet isdygo vienas..bet tas kas uzaugo gajus nerealiai..visokie vabalai puole..numesdavo visiskai lapus vel ataugdavo..galiausiai ai uzpuole baltos museles tokios, nu galvojau viskas sakes..man net daug kas patare mest lauk..ir ka..ispurskiau as ji balkone pacia stipriausia chemija..ir palikau saltai..jis vargsas visas toks numete lapus..gyviai numire, o as ji i kambari parsinesiau, apkarpiau ir vel pasiutusiai zelia  bigsmile.gif

išties begal gyvybingas smile.gif
aš pasilikau kokia 10 sėkliukių, dabar galvoju, kad gal mažokai...

QUOTE(uups @ 2010 01 04, 13:36)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
sukišau šiandien mandarino sėklas į žemę. žiūrėsim kas (ne)bus smile.gif
Atsakyti
Ar yra bandžiusių sėti kivius? ax.gif

Paskaičiau jau, kad tokių esama smile.gif Kaip sekasi auginti, kokia priežiūra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 16 sausio 2010 - 14:14
QUOTE(something else @ 2010 01 16, 14:11)
Ar yra bandžiusių sėti kivius? ax.gif

Paskaičiau jau, kad tokių esama smile.gif Kaip sekasi auginti, kokia priežiūra? g.gif

Mano kiviukui jau 3m. Dabar jis kokių 20cm, man tai labai mielas. Įpatingos priežiūros nereikalauja, tik žiemą numeta lapus, tai dabar toks nelabai išvazdus. Bet vasarą, tai labai gražus wub.gif
Atsakyti
O kaip jis auga - kaip krūmelis ar kaip medukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 17, 23:04)
O kaip jis auga - kaip krūmelis ar kaip medukas?  bigsmile.gif

Pas mane medukas, tik antrais metais truputį ilgiau nepalaisčiau (buvau išvažiavus), tai viršūnė nudžiūvo, bet gal ir gerai, nes šakotis pradėjo. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės, pas mane granatai išdygo. Ale litį per pusę perlaužiau doh.gif . Dabar naują sėsiu. Avokadas numetė visus lapus, kotas dar žalias. Apelsinus, citrinas ir madarinus sukišau į vieną vazoną, bandysiu mix'ą augint blink.gif . O dar mineolų pora sėkliukių įkišau. Anonom nelabai patinka žiema, mat namie per šalta, bet kenčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 15 vasario 2010 - 21:57
kaip atrodo lycio augalelis? ar grazus? turiu seklu, mastau ar verta seti g.gif
Atsakyti
valgem mes kadais didiji greipfruta,o jau seklu didumas blink.gif net gaila mest buvo lotuliukas.gif tai sesias sukisau i savo citrinmedzio vazona blink.gif doh.gif o tos ir isdygo po poros savaiciu,o kad pradejo bujot lotuliukas.gif gerai kad patyso,isleido po kelis lapelius ir apsiramino thumbup.gif o tai laukiu pavasario,kad persodint cool.gif tai ir kaimynams daigeliu padalinsiu drinks_cheers.gif auginu ir citrinmedi,taciau jis pirktinis...o istorija jo idomi,karta gudu rudens vakara vaziavau pas pazystama,ziuriu darze auga du medeliai toki nuskure,nusale,ogi pasirodo ten citrinmedis lotuliukas.gif tai paeme man viena isrove,jis pas mane visus lapus numete,apkarpiau sakeles sudziuvusius,ir ka atsigavo,jau visas lapuotas thumbup.gif
Atsakyti
Thea, įdėkit nuotraukyte augaliukų pasigrožėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad nera dar kolkas ka cia berodyt blush2.gif
na stai du viename biggrin.gif
user posted image
ir greipfrutukai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 17 vasario 2010 - 22:13
Sveikos. Bandžiau pasodinti mango kaulą, bet nesudygo, supuvo. Atrodo ir šiltai buvo, neperlaistytas, bet kas atsitiko? Jau 2 šitaip pražuvo g.gif .
Atsakyti