Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

nezinau, neiseina man paveiksliuko ikelti doh.gif va ikeliu nuoroda savo apelsinuko

http://public.fotki....i/p4051703.html
Atsakyti
gražus apelsinukas 4u.gif

ant savo nuotraukos spauskite dešinį pelės klavišą. Pasirinkite: copy image location paspausdami ant jo kairį pelės klavišą. Tada rašydama čia žinutę paspauskite viršuje esantį mygtuką IMG. Atsiradusioje lentelėje spauskite dešinį pelės klavią ir pasirinkite PASTE. Tada mygtuką OK. Tikiuosi pagelbėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2010 05 28, 13:09)
gražus apelsinukas  4u.gif
ant savo nuotraukos spauskite dešinį pelės klavišą. Pasirinkite: copy image location paspausdami ant jo kairį pelės klavišą. Tada rašydama čia žinutę paspauskite viršuje esantį mygtuką IMG. Atsiradusioje lentelėje spauskite dešinį pelės klavią ir pasirinkite PASTE. Tada mygtuką OK. Tikiuosi pagelbėjau  4u.gif

aciu labai, reikes pabandyti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
keliu temuke i virsu 4u.gif
as auginu apelsinukus dar mazi, ikelsiu foto veliau nes dabar neturiu ax.gif
tik as juoa meginu padaryt kaip bonsiukus tad tris susodinau greta ir supyniau ju kamienukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eirian @ 2010 05 26, 08:11)
Ikeliu granato foto - pavasario laikas, tada dar mazai lapu ir nenuskinti like granatai smile.gif , kuriuos kartais valgo dukra 4u.gif

kiekvienas metais tipriai apgeniu, kad nebutu per didelis ir graziai suzaliuotu
vasara laikom lauke

user posted image

http://public.fotki.com/eirian/geles/

kaip gražu. Aš prisėjau granato sėklyčių, tai sudygo visos, išlleido po 2 lapelius, kai kurie ir po 4, bet sunyko. Gal per šalta buvo, ar per tamsu g.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2011 03 06, 17:37)
kaip gražu. Aš prisėjau granato sėklyčių, tai sudygo visos, išlleido po 2 lapelius, kai kurie ir po 4,  bet sunyko. Gal per šalta buvo, ar per tamsu  g.gif

mano citrinos 2 is3 irgi nunyko g.gif
Atsakyti
Sveikos,

kažkada pabandžiau pasodinti mango kauliuką, bet jis sudžiūvo ten ir tiek unsure.gif Kažkaip ir nesitikėjau, kad gali išdygt tokia egzotika. Bet Jūs čia dar ne tokius dalykus auginat, tai mąstau vėl pabandyt reik. Gal kam pavyko sudaigint?
Dar bandysiu augint alyvmedį, bet sėklas pirkau, tai turbūt ne į temą čia blush2.gif
Atsakyti
O ar mango sėklą išėmėt prieš sodindama iš kevalo?
Atsakyti
QUOTE(Kshatrija @ 2011 03 16, 21:59)
O ar mango sėklą išėmėt prieš sodindama iš kevalo?

Nea.. blush2.gif Padėjau dabar padžiovinti, tai ryt prieš sodindama išimsiu, jei reikia.
Atsakyti
Na nežinau ar būtinai reikia, bet aš taip dariau mirksiukas.gif aš sodindama palikau sėklą šiek tiek išlindusią. O vazono viršų uždengiau maistine plėvele,kad šiluma ir drėgmė laikytųsi. Greit sudygo

user posted image
Atsakyti
Ačiū, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L@r@ @ 2011 03 17, 02:09)
Ačiū, bandysiu  4u.gif

Labas 4u.gif
Norėčiau paklaust, gal žinot kur galima būtų gaut skiepą citrinai, mandarinui, greifruktui. Norim savo medelius paskiepyt, gal derliaus sulauktume g.gif
Atsakyti