Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(L@r@ @ 2011 03 16, 23:06)
Nea..  blush2.gif  Padėjau dabar padžiovinti, tai ryt prieš sodindama išimsiu, jei reikia.

siaip mano galva nebutina, bet tik isemus greiciau sudygsta, o jei neisimi tai pirma kevalas turi suput, o po to tik ima dygt
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 03 22, 20:56)
siaip mano galva nebutina, bet tik isemus greiciau sudygsta, o jei neisimi tai pirma kevalas turi suput, o po to tik ima dygt

Visgi paprašiau, kad MB išimtų iš kevalo, tai dabar jau dygsta thumbup.gif Ačiū už patarimus 4u.gif jei mokėsiu, vėliau įkelsiu foto.
Atsakyti
kaip manot gali zydet ir augint vaisius granatas isaugnitas is seklos?
Atsakyti
QUOTE(heksogenas @ 2011 05 10, 15:14)
kaip manot gali zydet ir augint vaisius granatas isaugnitas is seklos?

paskiepytas manau gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 05 10, 17:12)
paskiepytas manau gali  g.gif

o kur butu galima gauti skiepa?
Papildyta:
bet tai tada neuprantu kaip zmones isaugina is seklos ir neskiepitas augaliukas uzaugina granata...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heksogenas: 10 gegužės 2011 - 21:17
granatas zhydes ir neskiepytas, ir gana greitai, tai ne citrusas, nereiks laukti penkiolikos metu rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas bandet padaryti bonsai granatmedi idomu kaip atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2011 05 10, 21:33)
granatas zhydes ir neskiepytas, ir gana greitai, tai ne citrusas, nereiks laukti penkiolikos metu  rolleyes.gif

kiek jam metu reiketu kad prazystu skaiciau kad vienam zmogui jis 6 menesiu prazydo bet vaisiu neuzaugino... paskui kai sulauke 2 metu tai ir uzaugino 1 granata
Atsakyti
QUOTE(heksogenas @ 2011 05 11, 12:59)
kiek jam metu reiketu kad prazystu skaiciau kad vienam zmogui jis 6 menesiu prazydo bet vaisiu neuzaugino... paskui kai sulauke 2 metu tai ir uzaugino 1 granata

nuo auginimo salygu priklauso. Gali zhydet ir po pusmechio, jei tas pusmetis ishpuole karshta vasara. Kol pasiekia branda jie vaisiu neveda, tik zhydi. Tai gali buti antrais- seshtais metais.
O shiaip tai tokiems klausimams guglas yra su plachiausia informacija ir tukstanchiais bonsai- granatu rolleyes.gif
ir dar granatmedzhiu tema SM yra:
http://www.supermama...howtopic=522961
Atsakyti
jai as mango seklyte (isemiau is kauliuko) pamerksiu viena gala y vandeni,ar man isauks daigelis? Ar taip pat galiu padaryti su nektarinu? Ar reikia praskelti nektarino kauliuka?
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, gal kam pravers. Is seklytes irgi auginu granata "Punica Granatum Nana". Birzelio men. pasejau i vazoneli keleta seklyciu, atsiustu is Kinijos ir menesiui idejau i saldytuva (stratifikuoti, ar kaip ten vadinasi). Ne i kamera, o siaip i stalciuka, kur darzoves laikau. Taip buvo parasyta ant instrukcijos, kuria gavau kartu su seklytemis. Kai isemiau is saldytuvo, pastaciau ant palanges vakaru puseje, kur sviesu ir silta. Deja, isdygo tik vienas daigelis. Kitos seklytes nesudygo. Dabar daigelis jau turi keleta lapeliu, atrodo visai sveikas ir stiprus. Tikiuosi, kad augs gerai.
Is kauliuko pas mane isaugo ir neblogas mangas, bet as augala paauginusi padovanojau. As kauliuka buvau suvyniojusi i medvilnini skudureli ir laikiau dubenelyje gausiai drekindama vandeniu, kad jis visa laika butu slapias, kol pradejo kaltis daigas (apie 3 savaites). Paskui perkeliau i zemiu vazoneli. Kauliuka reikia deti horizontaliai. Pats augalas suranda kur saknims augti, kur stieba leisti. Ten jis ir sudygo ir pradejo greit augti.
Taip pat turiu ir gardenijos daigeli, isauginta is seklytes. Jis atrodo daug silpnesnis. Matysim, kaip su juo bus. Gardenijos labai lepios. Man su jomis nesiseka.
Atsakyti
merginos nusipirkau siandien papaja,gal jau atradot kaip jas sodint ri mylet? blush2.gif nes kiek skaiciau tai kai ispikiuoji tai ismirsta visos g.gif
o dar klausimelis,kaip sodinti kivius? uztektu atpjauti riekute vaisiaus ir ja padziovinus diena sodinti? g.gif

seip auginu tai granatus, greipfrutus, avokadas tika perskiles, ananasas ir lyg ir viskas g.gif biggrin.gif
Atsakyti