Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(vilmunce @ 2007 09 05, 19:57)
turbūt pieną su vynu maišo  rolleyes.gif

Nea, turbut vienos geria vyna, o kitos joms pavydi lotuliukas.gif
Vilmunce, o kaip tu nusiteikusi kitam ciklui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 05, 20:06)
Nea, turbut vienos geria vyna, o kitos joms pavydi lotuliukas.gif 
Vilmunce, o kaip tu nusiteikusi kitam ciklui? smile.gif

nu jau vyno taurė tai privaloma už znakomstvą ax.gif

kai tik galvojau apie tai, kad dar ilgas laukimo mėnuo iki kito ciklo procedūrų blush2.gif
Atsakyti
Jau grizome kai kurios po susitikimo. Buvo labai faina. Sakyčiau dar fainiau nei buvo "Laikinojoj sostinėj". Bet ko čia stebėtis - ten tik vyno biškį laižiau, nes laukiau IUI rezultato, o dabar "morie pa kalienom" , todėl kokteiliuką mostelėjau biggrin.gif
Tikrai buvo labai smagu ir jauku.

"Laukiu" ačiū už meetuko suorganizavimą.

"Aurimoška", lauksim žinių nestuke.gif

"Pachira", ačiū, kad parvežei mirksiukas.gif

"Blndz", sėkmės ir laikykis, toliau šviesk tamsią liaudį biggrin.gif

O su visom - buvo tikrai malonu susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 05 rugsėjo 2007 - 19:36
jau ir as grizau...Mb kaip soko nuo kompo...isdresiruotas jau...Tikrai labai smagu buvo...labai smagiai pasimatem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip sakant Mb jau apgeriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar diena radau grazius zodzius, todel perrasau Jums mano mielosios....

"Jei viena diena atsiras noras verkti, paskambink man...nepazadu taves prajuokinti, bet galeciau verkti kartu su tavimi....Jei viena diena nusprestum dingti, paskambink man. Nepazadu prasyti pasilikti, bet galetumeme dingti drauge...Jeigu viena diena nebutu noro su kuo nors kalbeti, paskambink man...Patylesime drauge. bet ...jeigu viena diena tu skambintum ir as neatsiliepciau, vistiek ieskok manes, galbut man reikia taves....."

tam mes visos ir susitikom, kad palaikytumem viena kita...Laikykimes, musu tikslas vienas, vienintelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

trumpai is susitikimo, kurios nebuvo apsvieciu situacija....Visos gerem alu arba vyna....tik aurimoska mineralini....tuo viskas ir pasakyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 05 rugsėjo 2007 - 21:20
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 05, 22:05)

trumpai is susitikimo, kurios nebuvo apsvieciu situacija....Visos gerem alu arba vyna....tik aurimoska mineralini....tuo viskas ir pasakyta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labai gražūs žodžiai wub.gif

o tai kiek aurimoska vandens išgėrė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 05, 23:12)
labai gražūs žodžiai  wub.gif

o tai kiek aurimoska vandens išgėrė?  lotuliukas.gif

gal du buteliukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif skaiciu pameciau 4u.gif 4u.gif bet prikalbejom, kad HCG pasidarytu 4u.gif net pachira lankstinuka dave....Laikom kumscius visus kiek turim, kad leliukas butu supuojamas ant rankyciu...ir tulikas, kuo greiciau butu irengtas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 05 rugsėjo 2007 - 21:24
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 05, 22:18)
gal du buteliukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif skaiciu pameciau 4u.gif  4u.gif bet prikalbejom, kad HCG pasidarytu 4u.gif

nu aš irgi būčiau bet kokiu atveju aqua gėrusi ax.gif priešingu atveju patekčiau į "karas keliuose" suvestinę biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif

Na is tiesu vakar smagiai pasisedejome lotuliukas.gif manau reiketu ir toliau palaikyti sia tradicija ir kiekviena karta isleisti is susitikimo nestuke.gif

Laukiu, aciu tau kad mus visas surinkai i kruva biggrin.gif
Aurimoska laukiame dideliu skaiciuku 4u.gif tikiuosi lengvai radai klinika

Tiffany kaip reikalai su telefonu mirksiukas.gif radai?

Relaks, gali drasiai braukti mane is sararo, nes jau papmersais apsiklijavusi schmoll.gif labai noriu startuoti su kitu IUI
Atsakyti
Labas rytas visoms. Pabendrauti buvo ne tik smagu, bet ir naudinga...prisiklausiau visokių dalykų blink.gif -reiks bėgti pas kitą specą g.gif
Tikrai palaikau mintį, kad reik dažniau paorganizuot šitą reikalą drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
Laukiu, aciukas uz toki saunu susiburima, labai smagiai ir gausiai pasisedejome 4u.gif

labai smagu buvo mergytes su Jumis susipazinti wub.gif drinks_cheers.gif

Lietuva, aciukas uz dovaneles 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 06, 08:15)
Relaks, gali drasiai braukti mane is sararo, nes jau papmersais apsiklijavusi  schmoll.gif labai noriu startuoti su kitu IUI

Pachira verysad.gif
Bet gerai, kad kitam kartui optimizmas tryksta thumbup.gif

Laukiu, kokie zodziai thumbup.gif net sirdi suspaude wub.gif

ir as noriu meeto verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 06, 09:55)
Pachira verysad.gif 
Bet gerai, kad kitam kartui optimizmas tryksta thumbup.gif

Laukiu, kokie zodziai  thumbup.gif  net sirdi suspaude wub.gif

ir as noriu meeto  verysad.gif  ax.gif

zinok kazkaip labai ramiai jauciuosi... biggrin.gif uzsirasiau ryt i VK, zinosiu kas laukia manes... ax.gif

Ko tai Aurimoska tyli, ryt buvo pasiryzusi is pat ryto nulekti i kraujuka nuleisti mirksiukas.gif
Atsakyti