QUOTE(blndz @ 2007 09 05, 10:24)
nesupratau? kodėl man pienas?

kolei teigiamo testo rezultato nepamačiau, tol gyvenu savo įprastą gyvenimą. galite mane apmėtyti akmenimis, bet jeigu kiekvieną mėnesį po dvi savaites mesčiau gerti ir rūkyti, tai jau gulėčiau palatoj minkštom sienom. kadangi mano prognozės gana pesimistiškos ir šį kartą, tai netgi nesistengiu laukti stebuklo

esu nervuota, pikta ir kiekvieną kartą belaukdama rezultatų darausi piktesnė. taigi, jeigu nežiūrėsite į mane kaip į nepakaltinamą, tada niekur neisiu
p.s. na neišeina man patapti šventąja viską atiduodančia vardan tikslo. kaip kažkas kažkada pasakė, kol nemesiu rūkyt vaikų neturėsiu. matyt taip ir bus. MAN DEPRESIJA.
niu, brangute, mes tave suprantam, tik buk gerute - ateik
ir as pikta darausi su kiekviena diena, nes mane uzknisa mano darbas, o nuo pirmadieniu keiciu, tai net nezinau ar verkti, ar juoktis

pinigeliai bus mazesni, ale atsakomybes bus visai nedaug, palyginus su dabartiniu darbu
AS GERIU VYNA
einu per pietus pasideginti, nes jau pasidariau balta kaip suris, o taip norisi silumos ir noriu per sitas kelias dienas iki mm ir tyrimu bei vaistuku - noriu laika leisti savo malonumui