Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Aurimoska, patys - tyliai dideli sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Pachira ir tiffany as su jumis siad jau pamaciau kraujuka...tai gal jau ryt ir raudonoji armija uzpuls pioneers.gif pioneers.gif juolab, kad po visu IUI ateidavo lygiai po 14 dieneliu...Na ka startuosim su naujom viltim ir virusais nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Labai smagu vakar buvo su jumis...Tik siad miriau ir mirstu visa dienele, kaip galvele sopa...ojojoj alc.gif alc.gif alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 06 rugsėjo 2007 - 16:49
Laukiu,gaila,kad vėl ta nelemta armija...Nu ką,varysim toliau?
Rimutė222 turėjo šiandien darytis IUI,kažkaip nutilo,neparašo šiandien.Ar praleidau ką nors?
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 09 06, 16:40)
nu va gavau prolaktino rezultatus: norma 102-496, o mano 652,40. o taip norejau nebegert jau to bromkriptino.

pas mane dvigubai sukilęs, man brom liepė negerti schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Ale tylu musu skyrelyje... g.gif mirksiukas.gif
tikriausiai visos vakar atsisnekejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 06 rugsėjo 2007 - 19:28
QUOTE(pachira @ 2007 09 06, 21:12)
Ale tylu musu skyrelyje...  g.gif  mirksiukas.gif
tikriausiai visos vakar atsisnekejo  mirksiukas.gif

ne turbut visos paskutinem siltom dienom dziaugiasi...Buvau centre pasivaiksciot...alia ten zmoniu...siand bandau vakare nevalgyt, tai pikta kaip sirse....net ner ant ko issiliet...Mb jau nebesneka... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 06, 20:48)
ne turbut visos paskutinem siltom dienom dziaugiasi...Buvau centre pasivaiksciot...alia ten zmoniu...siand bandau vakare nevalgyt, tai pikta kaip sirse....net ner ant ko issiliet...Mb jau nebesneka... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad daug zmoniu centre Gedimino pr. tai as jau senai pastebejau, toks vaizdas, kad niekas nedirba schmoll.gif

Laukiu, tu ka, dietos laikaisi? g.gif as tai vyneli gurksnoju... plaukiu tai konkreciai rolleyes.gif nezinau kaip ant to lektuvo teks lipti g.gif
Atsakyti
Laukiu, tu ka, dietos laikaisi? g.gif as tai vyneli gurksnoju... plaukiu tai konkreciai rolleyes.gif nezinau kaip ant to lektuvo teks lipti g.gif
[/quote]

ne kokia dieta, kai vaika perki...Bet siad kai prasinesiau po pardes, pamaciau toooooki vaizda per veidrodzius....kad nusprendziau papykt ant saves, ir bent jau vakarais belekiek nevalgyt...ui kaip vynelis but gerai, alia kiek gi galima...eisiu melisos arbatos gert lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nieko uzlipsi, dar ten jie ne to mate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 06 rugsėjo 2007 - 20:23
o man po tų visų vaistų, tai organizmas daro ką nori. mm nebe tokios gausios kaip anksčiau. jei anksčiau pirmom mm dienom nespėsdavau keistis alwaysus, tai dabar nė vieno pilno pako (10 vnt.) nesunaudoju blush2.gif ir tokios jau antros mm buvo g.gif
buvau pavasarį ciklo pirmom dienom ant "lėktuvo", tai tuo momentu neplaukiau nė truputėlio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 09 06, 22:25)
o man po tų visų vaistų, tai organizmas daro ką nori. mm nebe tokios gausios kaip anksčiau. jei anksčiau pirmom mm dienom nespėsdavau keistis alwaysus, tai dabar nė vieno pilno pako (10 vnt.) nesunaudoju  blush2.gif ir tokios jau antros mm buvo  g.gif
buvau pavasarį ciklo pirmom dienom ant "lėktuvo", tai tuo momentu neplaukiau nė truputėlio  blush2.gif

o as ta 10 pakeliu tik per 3 menesius susiklijuoju...kazkaip labiau kasdieniniu uztenka ax.gif ax.gif ax.gif ***** kazkas mano sonuose darosi, kai atsistoji toks vaizdas, kad plysta kazkas...nu bet da taip nebuvo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 09 06, 21:21]
[/quote]

ne kokia dieta, kai vaika perki...Bet siad kai prasinesiau po pardes, pamaciau toooooki vaizda per veidrodzius....kad nusprendziau papykt ant saves, ir bent jau vakarais belekiek nevalgyt...ui kaip vynelis but gerai, alia kiek gi galima...eisiu melisos arbatos gert lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nieko uzlipsi, dar ten jie ne to mate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

nu jo manau, kad jos maciusios visko, bet zinai kaip buna kazkaip nepatogu... blush2.gif o vynelis, geriau nei melisos arbata, nors mane ir tas ir tas migdo bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 06, 21:30)
o as ta 10 pakeliu tik per 3 menesius susiklijuoju...kazkaip labiau kasdieniniu uztenka ax.gif  ax.gif  ax.gif ***** kazkas mano sonuose darosi, kai atsistoji toks vaizdas, kad plysta kazkas...nu bet da taip nebuvo g.gif  g.gif  g.gif

o tai pas tave ta nelemtoji armija atejo ar ne ??? g.gif man, viena sona skauda juodai, na bet per pirmas mmm dienas man tai iprasta
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 06, 21:30)
o as ta 10 pakeliu tik per 3 menesius susiklijuoju...kazkaip labiau kasdieniniu uztenka ax.gif  ax.gif  ax.gif ***** kazkas mano sonuose darosi, kai atsistoji toks vaizdas, kad plysta kazkas...nu bet da taip nebuvo g.gif  g.gif  g.gif

tai tau čia visai pigiai išeina smile.gif aš nusipirkau kai susirgau, ale net neatplėšiau, dar iš praeitų užteko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 06, 22:32)

Papildyta:
o tai pas tave ta nelemtoji armija atejo ar ne ???  g.gif man, viena sona skauda juodai, na bet per pirmas mmm dienas man tai iprasta

kiek suprantu dar ne, sviezio kraujuko buvo pasirode, bet dabar vel sekmingai teplioja sokoladu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti