Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

As megstu laukti be visokiu testu ir kraujo tyrimu, kol is leto atslenka mmm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 09 07, 11:31)
As megstu laukti be visokiu testu ir kraujo tyrimu, kol is leto atslenka mmm    lotuliukas.gif

čia jau kaip sakoma, 'kaip panelei patogiau' biggrin.gif
bet taip ir nesužinosi, ar kimba neužkimba, ar iš viso nieks nevyksta... o juk kai darai bandymus su savimi, į daugelį dalykų reikia atkreipti dėmesį....
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 07, 12:04)
dažnai siūloma kokias 3 be pertraukos daryt...

aš šį rytą irgi buvau, panašu, kad kitą sav ir aš ateisiu į magišką skaičių 6 (iui).

Nu nežinau, man kaip tik sakė, po pirmo IUI daryti mėnesio pertrauką ir tada vėl. Aš tą ir darau.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 09 07, 12:40)
Nu nežinau, man kaip tik sakė, po pirmo IUI daryti mėnesio pertrauką ir tada vėl. Aš tą ir darau.

kuo tai pateisino g.gif
nebent cista liko, o šiaip tai nelabai prasmės matau... juk ir statistika sako, kad ne pirmas kartas rezultatyviausias cool.gif organizmas būna užsivedės po ciklo...tt..
aš irgi dariau pertraukas po IV ir V, paskutinis buvo dėl atostogų, o prieš tai nepamenu jau... doh.gif gal pati pavargusi pasijaučiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 07 rugsėjo 2007 - 11:54
grizau is VK 4u.gif

cistu neturiu , nuo rytojaus startuoju su CLOST, o 7-8 CD dar papildomai gonali leisiuosi ax.gif , 9CD eisiu derliaus ziureti.

na ir as manau, kad nera ko daryti pertraukos po 1 IUI, nes is tiesu, organizmas tiek harmonu prikistas g.gif , na bent jau man, tai nesiule ilsetis schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ir aš buvau VK.Irgi buvau nusiteikus pasidaryt visus 6 IUI.Betgi žmogus planuoja,o Dievas juokiasi.Taigi IUI daugiau nebebus.Vos spėjom susipažint,o jau ir atsisveikint beveik laikas.Dar viena proga "banketui".Kraustausi į IVF skyrelį. blink.gif
Žulika,ten ir ieškosiu "pagalių"toliau lotuliukas.gif
O kol eina tuščias ciklas dar su jumis pasėdėsiu ir pasirgsiu už visas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 07, 14:03)
Sveikutės 4u.gif Ir aš buvau VK.Irgi buvau nusiteikus pasidaryt visus 6 IUI.Betgi žmogus planuoja,o Dievas juokiasi.Taigi IUI daugiau nebebus.Vos spėjom susipažint,o jau ir atsisveikint beveik laikas.Dar viena proga "banketui".Kraustausi į IVF skyrelį. blink.gif
O kol eina tuščias ciklas dar su jumis pasėdėsiu ir pasirgsiu už visas. drinks_cheers.gif

Svilpa, o kodel taip buvo nuspresta ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 07, 14:05)
Svilpa, o kodel taip buvo nuspresta ???  g.gif

Na,matyt 4 iš eilės nepavykę,kai sąlygos bent 3 atrodė l.geros,jau yra pakankamas rodiklis.Aš dar perklausiau ar tikrai nebeverta daryt IUI,sakė ne.
Tai per IVF bent gausiu atsakymus į tuos klausimus,kurie dabar kyla.
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 07, 14:03)

negi prikarksėjau doh.gif
nesvarbu skyrelis, svarbu kartu ir link tikslo 4u.gif
pas kokią gyd pataikei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 07 rugsėjo 2007 - 13:23
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 07, 14:20)
Na,matyt 4 iš eilės nepavykę,kai sąlygos bent 3 atrodė l.geros,jau yra pakankamas rodiklis.Aš dar perklausiau ar tikrai nebeverta daryt IUI,sakė ne.
Tai per IVF  bent gausiu atsakymus į tuos klausimus,kurie dabar kyla.

O problemėlės pas jus kokios, kad nebeverta IUI daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 09 07, 14:22)
O problemėlės pas jus kokios, kad nebeverta IUI daryti g.gif

Mistiškasis nesuderinamumas,endometriozė,įvairiai svyruojantys grikiai,ir garbingas amžius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 09 07, 14:29)
Mistiškasis nesuderinamumas,endometriozė,įvairiai svyruojantys grikiai,ir garbingas amžius lotuliukas.gif

O kaip svyruoja grikiai g.gif , , pas mus taip pat problemos su jais verysad.gif
Atsakyti