Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Sveikos 4u.gif
Burundu, lauksim naujienu greitu laiku mirksiukas.gif O kaip pojuciai- kaip visada ar kas nors neiprasto?

Zulika, ramiu dvieju savaiciu ir geru rezultatu 4u.gif

O as siandien vakare suzinosiu, ar tik neteks man atideti nestuke.gif planavimo verysad.gif Vakar buvau pas Kazanaviciu, mano mazgas, kazkada buves apie 5mm, jau yra virs 2cm ir turbut reikes operuotis verysad.gif O del nepastojimo, tai sake, kad visa beda testosterone. Jis pas mane 7. Del to vyksta nepilnaverte O, net ir stimuliacijos jos nepagerina. Taip kad abu mano IUI buvo bereikalingi. Net klausinejo, kas cia mane gydo taip nuo nevaisingumo g.gif Net susimasciau g.gif
O pabaigai pasake, kad paskui turesiu atnesti jam vaiko nuotrauka biggrin.gif Na tipo jis mane pagydys biggrin.gif
Atsakyti
Relaks, laikykis... console.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 09 12, 08:40)
zulika, o vakar jutai O ?

bijau ką ir sakyt, juk pojūčiai kartais apgauna, ypač kai daug galvoji...

Relaks, iš tikro skydliaukė dažnai trukdo pastojimui, tai visai gali būti, kad po gydymo net negrįši į šį skyrelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 09 12, 09:40)
Relaks, iš tikro skydliaukė dažnai trukdo pastojimui, tai visai gali būti, kad po gydymo net negrįši į šį skyrelį  ax.gif

Jei ir grysiu, tai tikiuosi kad tik del MB neblizgancio turto biggrin.gif
Dabar net pasimeciau, ka man daryti su laparaskopija g.gif Po savaites turiu jau eiti i KMUK tartis. Na palauksiu sio vakaro ir tyrimu atsakymo, turbut tada viskas paaiskes smile.gif
Atsakyti
mergickos, smagu butu padiskutuot su neplanuojanciom merginom apie saugu smileysex.gif. Jei kas pasakytu, kad simtaprocentine apsauga - susilaikymas, tai papriestarauciau, kad man visi budai patikimi lotuliukas.gif
Papildyta:
Sveika Mea 4u.gif kaip gyvuoji? vis apie tave pagalvoju, gal jau antra puculi planuojate? bigsmile.gif
Atsakyti
na naturalaus ciklo IUI zinoma i jokiu hormonu apkalbas neieina biggrin.gif
o siom savo zinutem, teisingai pastebejai, ir norejau pasakyti, kad tam "labiau ishsivysciusiam" pasaulyje niekas jau nebeima i galva, nesibaimina ir nesicackina ir eina beveik iskart prie IVF. Tai tiesiog ju patirtis, kas galbut po 10 metu vyks ir pas mus ax.gif na ir apie hormonu farshiravima norejau pasakyt, kad tai tiesiog sparnuotas posakis (mano nuomone ir daugumoj atveju) smile.gif
gal po kiek laiko kalbesiu ir kitaip, bet siuo metu taip galvoju smile.gif

beje zulika, IVF galima daryti ir naturaliame cikle mirksiukas.gif
http://www.vaisingum...show.10,lang.lt
bet aisku butu didele beprotybe tokius pinigus uz tai moketi, jeigu nera tam rimtu priezasciu ir pan mirksiukas.gif vat teip va smile.gif

QUOTE(zulika @ 2007 09 12, 08:20)
..
aha, mano viena draugė, specialybės neminėsiu vis kalba man apie ivf ir sako, kad seniai kitose šalyse darosi, net negalvodami, net jei ir neapmoka...
bet kažkaip pastojimo tikimybė tose šalyse yra apie 50 proc, manau didesnė nei pas mus, ji man siūlo varyt į kijevą ir daryt (ji šiuo metu ten gyvena)

gink chatą, bet kalba eina ne apie sintetinis ar natūralus, o apie hormonus doh.gif
aš va iui darausi naturaliam ir faktiškai be hormonų  tongue.gif kas ivf atveju nei karto neįmanoma...
...

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 10:12)
kad tam "labiau ishsivysciusiam" pasaulyje niekas jau nebeima i galva, nesibaimina ir nesicackina ir eina beveik iskart prie IVF.

beje zulika, IVF galima daryti ir naturaliame cikle  mirksiukas.gif 

o ką daryt, kai tokiam konserviniam pasauly naturalūs dalykai darosi prabanga...
buvau londone kelias dienas ir stebėjausi, kaip jie iš viso dar gyvi vaikšto, nes apie normalų maistą belieka tik svajot, jų daržovių skyrius net nekvepia, viskas absoliutus mėšlas, tik gražiai atrodo...
pilni šaldytuvai kokių tai sumuštinių, pusfabrikačių, kurių galiojimo laikas virš metų blink.gif
tai čia tik gėlytės, kur dar vaistai, aplinka, genai, jų mutacija (ai nežinau kaip pavadint), taigi normalu, kad ir vaikus paprasčiau rasti kopūstuose, nei vargti prakaituotoje lovoje biggrin.gif
nedaryčiau, bijai vilko neik į mišką, o jei jau darai, reikia teisingai doh.gif
Atsakyti
nesakau, kad visiems privalu ir daryti smile.gif siaip tiesiog del bendro ishsilavinimo, nes sakei, kad IVF be hormonu neimanomas biggrin.gif
del prakaituotos lovos..galbut ir tam, kad ji netaptu prakaituota, o liktu malonumu lova, jie daug lengviau apsisprendzia daryti IVF bigsmile.gif pasidaro, pasigimdo, o lova lieka malonumams biggrin.gif

QUOTE(zulika @ 2007 09 12, 10:24)
o ką daryt, kai tokiam konserviniam pasauly naturalūs dalykai darosi prabanga...
..........
nedaryčiau, bijai vilko neik į mišką, o jei jau darai, reikia teisingai  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 12, 10:31)
del prakaituotos lovos..galbut ir tam, kad ji netaptu prakaituota, o liktu malonumu lova, jie daug lengviau apsisprendzia daryti IVF  bigsmile.gif  pasidaro, pasigimdo, o lova lieka malonumams  biggrin.gif

drinks_cheers.gif visada smagu, kai turi iš ko rinktis biggrin.gif
Atsakyti
RElax, baisiai linkiu su Kazanavičium pasiekt maximalių rezultatų (aš čia ne apie vaikų darymą lotuliukas.gif ), sakau, nes irgi žinau šitą žmogų ir tikiu juo. Tiesa man pačiai jis nieko neatrado, bet vyrą ištiesų pagerino, nu t.y. pasveikatino
Atsakyti
lotuliukas.gif
naujas kelio zenklas smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 12 rugsėjo 2007 - 10:42
turiu dar viena klausima, dar labai daug ziniu man truksta sioje srityje doh.gif
jei iui siulo del prastos spermos, tai ant kiek ji turetu but gera, t.y. su kokiom blogibem net iui nesiulo? blush2.gif
Atsakyti